🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 860
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Варна
Шермин е извадила словесната бухалка и с меден гласец начуква канчетата на Киара и Дениз. За първата твърди, че е станала известна на нейн гръб и, че само с две свои реплики е направила по-голям хит, отколкото Киара в кариерата си. Нарича Дениз патологична лъжкиня и я е изтрила от ИГ. Кристина е споделила сторито на Шермин.
Ситуацията е -компаньонки срещу пилонаджийки и шпагатаджийки.

Изгледах го набързо, че много ме напряга мен Шерминатора, нищо интересно не каза, НО просто си представям да си летя със самолета и до мен някаква откачалка да си свети със светкавицата на телефона или там с каквото свети и да се записва с микрофон 🤣🤣🤣🤣
Аз лично бих се спукала от смях 🤣🤣🤣

# 3 091
  • България
На мен Калоян не ми е топ красавец, но характерът му е по-голям проблем.

# 3 092
Русите снимки са стари, от преди формата.
Габи е направо като маймуна на втората снимка. В предаването нямаше такъв вид, но явно се харесва, когато прилича на човекоподобно. Като цяло и двете не са големи красавици, но не всички могат да са Мис Свят.

# 3 093
  • Пловдив
Не й коментирам ръста на Маги, а грубите черти и издължения овал - конски. И двете не харесвам, но Габи е с по-нежни черти. В тяло Маги е като модел, за разлика от Бланко.
И аз не харесвам чертите на Маги, точно конски са, носът е много дялкан. Общо взето никак не е естествена и тя, има манекенска фигура, това й е плюсът. Габи с тъмна коса и малки устни изглежда много нежна, но уви с русото не й отива.

# 3 094
Виктория не може да разбере че на нея ярки червила не и отиват.
Мисля че в един от епизодите я бяха гримирали с по-телесни цветове и имаше коренна разлика.
Изглеждаше добре и трябва да се придържа към тази гама.

# 3 095
Червеното червило не отива на всеки колкото и да го смятат за секси или че им отива. Защо не вярва на никого тази Виктория като сума народ и написа колко е по-добре със смалената уста и после сума народ там беше написал да не слага червено червило.

# 3 096
  • София /Абсурдистан
Сигурно така се харесва.

# 3 097
Виктория е много хубава наистина с пастелни цветове.. лилаво, пепел от рози. Имаше някакъв епизод, в който беше много красива така.

# 3 098
Според мен също си мисли, че изглежда добре. Ако трябва да съм честна, преди години аз също си мислех, че червеното червило е за мен, сега като си гледам снимки се чудя как съм го решила. Grinning

Пастелените цветове наистина много ѝ отиват.

# 3 099
Викито, като изключим стърчащата напред зъбъва уста с неподходящо ярко червило, в тялото е много нежна и елегантна. Има невероятно финни крака(забелязах ги още във формата), а на снимката по-назад виждам, че и фигурата й е нежна и крехка. Не съм гледала Ергеня с нейното предходно участие и не ми е позната от преди това. В този формат от грозните чувалести тоалети и прегърбена походка не се виждаше красивата фигура. Наистина само веднъж с тоалетът в цвят пепел от рози и с нежен грим изглеждаше много приятно.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 14:25 от Fatalina

# 3 100
Викито за цялата си костна структура има дебели глезени, които убиват цялата финост на краката ѝ и те са като трупчета. Отделно е висока 1 и 50
Скрит текст:

# 3 101
  • София
С ясното съзнание, че ще бъда изтрита (рядко си позволявам такава откровеност), но не мога да се стърпя: Винаги се забавлявам да чета крайно критични коментари към външния вид от хора, които съм виждала как изглеждат.

# 3 102
Госпожа Private Jet май обслужва някой, който има деца, което видимо не ѝ пречи да ръси от кенефния си морал на кило.
Скрит текст:

# 3 103
Мартин и Йоана в момента в Преди обед Wink

Има “Студио Ергенът” на трапеза Simple Smile

# 3 104
Важно е ван клифа  да е на показ.

Общи условия

Активация на акаунт