🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 877
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 3 075
Да, ама Нати не му върза на...банковата сметка.
И чак доста красив... Симпатичен млад мъж, докато не си отвори устата с нежния гласец.

# 3 076
Нищо й няма на челюстта на Бланко, напротив, цялостно има добра костна структура и хубав овал на лицето, за разлика от едрите кости на лицето на Маги, което прави чертите й мъжки. На Габи проблемът са ужасните устни, които сама си е причинила, а не природата и леко издадените напред зъби на горната челюст, което лесно се коригира. Като природни дадености е много по-красива от кака си, която също е много дялана и пълнена, но резултат - йок.

# 3 077
На мен Маги в Ергенът ми харесваше, поне се отличаваше от останалите, обаче нещо си направи и се влошиха нещата.
Често казано на мен Габи не ми харесва но това е въпрос на вкус.

# 3 078
На мен в участията и след Ергенът Габи ми хареса, особено косата. Не знам защо е решила да е руса, но още в Надкаст каза, че я спира това, че Калоян като е с Маги ще кажат, че иска да я копира. На мен брюнетка ми харесваше.

# 3 079
Оо, Маги ми харесва много повече. И какво означава кобила? Аз не бих отказала дълъг крак. Grinning А и Калоян не е метър и 20, че да му е кобила.

Виждали сме стари снимки на Габи, далеч е от красавица. И за капак Маги и Габи приличат на наборки, ама едната уж е с едни 13-14 години по-млада.

# 3 080
Не й коментирам ръста на Маги, а грубите черти и издължения овал - конски. И двете не харесвам, но Габи е с по-нежни черти. В тяло Маги е като модел, за разлика от Бланко.

# 3 081
  • София
Габи е направо като маймуна на втората снимка. В предаването нямаше такъв вид, но явно се харесва, когато прилича на човекоподобно. Като цяло и двете не са големи красавици, но не всички могат да са Мис Свят.

# 3 082
На мен Габи, без джуките, ми е сладка. Дано ги редуцира трайно.

# 3 083
Те явно така си се харесват. И Виктория махна устата, не издържа и я натъпка отново. Поздравява ви за Коледа и Нова година с червеното си червило Grinning
Скрит текст:

# 3 084
Виктория все едно нарочно се прави на клоун.

# 3 085
Пак като е пропуснала панделката, трябва да сме доволни:)))

# 3 086
На тая Виктория толкова да не й отива червено червило, се едно лютеница си е мацнала… милата а толкова държи да си го слага ужас

# 3 087
Аз пък от поне 20г., не бях виждала жена с панделка на главата!
Виктория направо ме учуди от къде го е видяла това? Все пак е млада. В днешно време, дори на децата не слагат панделки.

# 3 088
Е, панделките си бяха (а и още са) доста модерни. Из ИГ много инфлуенсърки ги носят.
Иначе с червеното червило е точно като от маАлата.

# 3 089
Шермин е извадила словесната бухалка и с меден гласец начуква канчетата на Киара и Дениз. За първата твърди, че е станала известна на нейн гръб и, че само с две свои реплики е направила по-голям хит, отколкото Киара в кариерата си. Нарича Дениз патологична лъжкиня и я е изтрила от ИГ. Кристина е споделила сторито на Шермин.
Ситуацията е -компаньонки срещу пилонаджийки и шпагатаджийки.

Общи условия

Активация на акаунт