Пъзели 71

• 6 622
  • 242
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Евенце, те не са от озон. От друг сайт са. Рай играчки се казва. По 5-6 евро са намалени в момента, но и доставката е 6 евро, да знаеш Simple Smile

# 226
  • София
Заредих го на компютъра и ще го огледам

# 227
Paris Day Out
500 части
Cherry Pazzi

# 228
  • София
Успех на състезателите днес!
Стартират Ели и Ади доколкото знам

https://www.facebook.com/share/v/1Aqj23HeDZ/

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 10:20 от евето

# 229
  • София
И какво стана, може ли съмари, че аз забравих Joy

# 230
  • София
Ели със Соня са първи
Ади със Стела са трети

# 231
Браво! Какви пъзели са се паднали?

# 232
Това беше пъзелът

С една дума - ужасен Smile

Аз ще участвам и сега от 14 часа с малката ми дъщеря и ще сме отбор Стич Smile Нямаме шанс за класиране, но ще се забавляваме Grinning

# 233
Приятно да ви е:)

# 234
Ели, браво на вас! Любопитно ми беше какъв пъзел ще дадат. Този изглежда добре нареден, но за състезание сигурно е бил неприятен Simple Smile

# 235
  • гр. София
Хайде, отбор Стич! Simple Smile

# 236
  • София
Ето и сегашния, ужасен ужас. Не знам кой ги е избирал, ама не стават тия картинки за състезания. Ще ми е интересно после времената на всичките пъзели или поне класирали те се по групите. Предполагам някъде излизат.

# 237
  • София
Би трябвало да ги напишат.
Този пъзел втория е ужас. Не че и на състезанията из Европа не дават тегави.

# 238
Пъзелът е на Ейми Стюарт и е много красив Heart Eyes
Ноо, определено ни беше труден, още повече, че след първия час почнахме да включваме една по една всички възможни лампи, защото при нас се стъмва по-рано.
Но конкуренцията беше много слаба, последните класирани завършиха на 2:36, а ние с детето бяхме почти готови и завършихме след като спряха стрийма на 2:41. За една бройка можеше да завършим на камера Satisfied
То, милото, издържа геройски до края и не се отказа, въпреки че през повечето време мрънкаше колко е труден Satisfied

# 239
Браво на всички малки и големи участници!
Много са красиви пъзелите, особено втория, но с много ярки цветове и дребни детайли, пак особено втория. Съвсем буквално ще ме заболят очите и ще ми стане лошо, ако трябва да бързам на такава пищност от цветове.

Общи условия

Активация на акаунт