💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 94 909
  • 314
  •   12
Отговори
# 45
Скрит текст:

Прелестни са двамата един до друг. Имат избухваща химия и се вижда на всеки кадър.  И това са само истински снимки. За генерираните с AI даже няма да споменавам. Не знам дали Китката има основания да ревнува Озан, но има всички причини да ревнува от феновете и Синием. Тя е ослепителна!

А на мадам някой трябва да й каже, че ревността й изглежда смешна и се принизява все повече. Заляла е соц. мрежи със снимки на семейството, а това не им прави услуга, защото бледнеят пред излъчването на кадрите със Синем.

Семейството им е красиво и мило, детенцето е слънчице, Озан изглежда щастлив. Не разбирам, защо Букет изперква до степен на лудост. Не е нормално и придизвиква феновете да отвръщат още по-жестоко с AI снимки на Сенем и Озан. Освен това не спират да питат, защо наградите им се връчват по отделно. Букетчето не прави услуга нито на себе си, нито на семейството.

Скрит текст:

Такъв хейт отнасася Китката, че от една страна ми е мъчно за нея, но от друга не- тя сама го предизвика.Не си прави услуга като се държи по този начин. На награждаването Синем беше с бяла рокля и със същата прическа като в мини сериала. Всички луднаха, навсякъде пише, че това е препратка към Озан , говорили си с тайни знаци, било намек, че искат да се видят така и в реала т.е.да се оженят, и какво ли още не. Другото нещо за коетоя обвиняват е, че като е в Мидят, той играе по-сковано, не може да се отпусне, като дърво е. Всички намразиха Боран заради тях двамата, и Гюлизар също, защото според феновете Боран го държат там, за да нямат сцени на саме. Гюлизар била приятелка на Китката, и по този начин тя имала пръст  в сценария, давала идеи.  Да, не се издържа лесно, сигурно и е тегаво, че Озан се изтреля в космоса с тази роля, но запази достойнство, дръж се подкрепящо към съпруга си, а не да насъскваш още повече феновете им.. Наскоро, четох едно интервю с Гюспе, съпругата на Баръш Ардуч, и тя каза, че не гледа неговите сериали и филми. Имала си дете за гледане и то било най важното за нея. Така си осигурявала спокойствие, и запазвала семйството си цяло. Ами, права е.

# 46

Наскоро, четох едно интервю с Гюспе, съпругата на Баръш Ардуч, и тя каза, че не гледа неговите сериали и филми. Имала си дете за гледане и то било най важното за нея. Така си осигурявала спокойствие, и запазвала семйството си цяло. Ами, права е.
[/quote]

Права е разбира се, но има глава на раменете си и достатъчно мозък, за да прави разлика между измислица и реалност. Освен това знае цената си и не раздухва фенски фантазии. Замислих се, че съпругите на имена като Къванч, Халит, Кенан, Бурак и т.н се държат на ниво и никога не изпадат в истерия от партньорките на съпрузите им. Не се бутат пред камерите, не пускат снимки за щяло и не щяло. Гледат си децата и собствените кариери. Мъжете им играят, вземат награди, феновете са луди по тях, но накрая се прибират при тях и са щастливи. Китката, обаче, няма толкова мозък за да се държи като дама. Явно си е средностатистическа домакиня, която от скука се пука от завист и ревност.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 20:36 от DeniAra

# 47
защо да се пука от завист и ревност. има и жени и жени. аз я разбирам до някъде.

и тези имена които изреди на мъжете няма какво да си кривим душата са много красиви жени, докато на Озан пак е красива, но не чак толкова и това до някъде влиае и на Букет.

ето днес е лудница в туитър и заради едно интервю на Озан където един вид критикува феновете че „Не могат да отличат измислица от реалността“ и това изприщи озин феновете и отделно на Озан и Синем. Тормозът към него е видим и явно и той е изнервен и няма да се учудя ако направи нещо.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 19:24 от itshristina

# 48

Блясък в очите!
Интересно, защо Берк не е направил коментар за екранните половинки на Синем?
Дори и да се пукаш от ревност не мисля,че е редно да я показваш публично. А Букетчето прави точно това,за да се разбере, че мъжа си е само за нея.
Това да си болен от ревност не го разбирам.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 19:51 от SiSi_galin

# 49

Букет е хубава жена, но и липсва класа. Дори и в официални тоалети изглежда нескопосано. А с поведението на ревнива съпруга съвсем губи почва. Известността и славата не са за всеки и със сигурност е трудно и за двамата. Затова има психолози и PR агенти, които да им казват кое е правилно и кое не. Озан ще си свърши работата и после ще седи до полата й. Сега Букет трябва да отстъпи от първата линия, да го подкрепя и да държи главата си високо, извън соц.мрежи и сензации. Така няма да ревнува и изпростява. Три дни след последния епизод и феновете ще полудеят по друг, но никога няма да забравят ревнивото поведение на някоя женичка.

Берк е шлифован диамант. Той блести със собствена личност и умело вади дивиденти от сиянието на Синем.

# 50
Берк ако помня май беше бивш на Пънар Дениз. Да казват че той я използва за да бъде популярен е смешно. Аз съм сигурна че и той е ревнив човек и той иска да си пази жена си.
Който не бил във връзка не знае какво е да ревнуваш някой.

Проблема на Озан че той се дразни че едва ли не е популярен само от ДГ и иска да бъде запомнен и от другите си роли.
Явно Озан си няма ПР агент или нещо друго. Не цепи басма явно. Достатъчно е голям на години да решава кое е най-добре за него.

# 51

Берк съм го гледала само във "Великолепнят век", там беше много млад и ролята му също беше на едва възмъжал войн. Има своята кариера, но не блести с кой знае каква извесност. И да ревнува, е обран и сдържан. Знае славата на кого е и само се държи под лъчите й.

Скрит текст:
    "Берк Джанкат винаги с удоволствие обсъжда идеалната си любовница и потенциална съпруга. Според него любимия човек, приятелката му трябва да е свободна, отворена към света и промените, и уверена в себе си. Актьорът търси равностоен партньор във връзката, някой, на когото може да се довери и пред когото да отвори душата си. Актьорът има много хобита и любими занимания."
https://kinoturkey.ru/tureckie-aktery/1998-berk-dzhankat.html
Цитат от преди няколко години[/list]

Колкото до Озан, мисля че турците е възможно да си го познават като актьор, но феновете от чужбина го гледат за първи път. Не трябва да се сърди, че ДГ/Джихан е единствен сериал/роля, които познават. Не знам дали ползва съвети от професионалист за връзки с фенове и публика, но и при него се вижда лека стеснителност пред камерите на журналисти и репортери. Сякаш иска да избяга 🤣 Малко е странно за артист, но поне бързо свиква. Според мен, ще е грешка ако няма съветник по връзките с публиката.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 20:53 от DeniAra

# 52
Озан явно е като Чаатай. Иска да е запомнен от ролите си. 😁

Аз няма да се учудя след като свърши сериала когато му дойде времето, Озан и Синем да не снимат за втори път скоро време.

# 53
Без да искам се сещам за един коментар на певец, сръбски, Амар Гиле, ако го знаете. Говори за жена си, питат го как има време за деца, семейство и той казва, че като го е вземала е знаела той кой е и какъв е, и не го е оставила. Вметка.
А му е втора, официална де.

# 54
  • София
Има откъс от новата серия, прекрасен...

# 55
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет . С наближаването на края на годината, времето ми е дефицит

Много ми е интересно какви са били отношенията на баща му с Еджмел, а сценарият до тук нищичко не споменава. Баща му се е оженил за Садакат от чувство на дълг и да запази родовата чест. Тия традиции, пренасяни през времето ме обезпокояват. Simple Smile

Катя, и на мен много ми е интересно в какви отношения точно са били двамата братя Азем и Еджмел Албора. Това пък да вземеш да се ожениш за момиче, което бременно с детето на брат изобщо не го разбирам . Разбирам, че така спасява родовата чест, ама явно аз съм с коренно различно мислене и подобен тип поведение, въобще не може мозъкът ми да го асимилира .

Такъв хейт отнасася Китката, че от една страна ми е мъчно за нея, но от друга не- тя сама го предизвика.Не си прави услуга като се държи по този начин. На награждаването Синем беше с бяла рокля и със същата прическа като в мини сериала. Всички луднаха, навсякъде пише, че това е препратка към Озан , говорили си с тайни знаци, било намек, че искат да се видят така и в реала т.е.да се оженят, и какво ли още не. Другото нещо за коетоя обвиняват е, че като е в Мидят, той играе по-сковано, не може да се отпусне, като дърво е. Всички намразиха Боран заради тях двамата, и Гюлизар също, защото според феновете Боран го държат там, за да нямат сцени на саме. Гюлизар била приятелка на Китката, и по този начин тя имала пръст  в сценария, давала идеи.  Да, не се издържа лесно, сигурно и е тегаво, че Озан се изтреля в космоса с тази роля, но запази достойнство, дръж се подкрепящо към съпруга си, а не да насъскваш още повече феновете им.. Наскоро, четох едно интервю с Гюспе, съпругата на Баръш Ардуч, и тя каза, че не гледа неговите сериали и филми. Имала си дете за гледане и то било най важното за нея. Така си осигурявала спокойствие, и запазвала семйството си цяло. Ами, права е.

Относно Букет, донякъде я разбирам! Мъжа й е известен, нормално да е да го ревнува според мен! Но, наистина не трябва да го показва! Това което трябваше да направи, наистина беше,  публично да подкрепя Озан, така и той нямаше да се държи толкова срамежливо и стеснително на интервюта. Т.е това което направи Берк спрямо Синем!

Не знам колко са си близки Гюлизар и Букет, на пък не вярвам продуцентите да позволят да има чужда намеса в сценария .
Тук обаче споменаването как Гюпсе не гледала сериалите на Баръш, искрено ме разсмя! Този филм вече съм го гледала . Само че там в ролята на  Букет беше Гюпса , по същия начин в Любов под наем се носеха упорито същите слухове, че Гупа страшно ревнувала от Елчин, и  се бъркала в сценария, защото също беше дружка на Мерич Аджеми, та може и  да й е дошъл акъла,  ама доста след като успя да стане за резил .

Без да искам се сещам за един коментар на певец, сръбски, Амар Гиле, ако го знаете. Говори за жена си, питат го как има време за деца, семейство и той казва, че като го е вземала е знаела той кой е и какъв е, и не го е оставила.

Това ме подсети за двойката Енрике Иглесиас и Анна Курникова! Хич не й е лесно с лудите фенки на Енрике! Имаше даже случай, в който една фенка за две бройки да се удави, докато се опитвала да влезе в имението им в Маями по вода . Луди фенове колко щеш, та нищо не ме учудва вече
Така де , като са се женили Букет е знаела че е актьор! Естествено че ще дойде момент в който ще е известен! В крайна сметка всеки добър актьор иска да бъде разпознаван от публиката, а и Озан е много симпатичен и харизматичен мъж .

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 08:24 от kotelina

# 56
Нов фраг:

Превод:
Скрит текст:
Далечен град 42/3
-Да.
-Ние защо спиме в различни стаи?
-Как?
-Ето така...Ние не сме ли женени?
-Женени сме.
-Не ме ли обичаш?
-Много.
-Аз теб обичам ли те?
-Още повече...
-Да...Ти не си ли мой мъж?
-Твой мъж съм.
-Тогава,аз не съм ли твоя жена?
-Моя жена си!
-Тогава защо ние спим в различни кревати?

# 57
Аз ли бъркам нещо , но този линк ми дава грешка.

# 58
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

И на мен ми даваше. Рефрешни и по-долу ще видиш фраг 3 към 42 епизод

# 59
2
И на мен ми дава грешка,но намерих фрага в туйтър

https://x.com/i/status/2000461005240041686

Общи условия

Активация на акаунт