💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 113 601
  • 372
  •   17
Отговори
# 165
Да, и аз мисля, че този път ги разведоха, но това само ще засили любовта им, а и после ще имат възможността да си направят нова сватба, за която и двамата ще копнея и ще се борят

# 166
Съдебното решение е развод на Джихан и Алия. И детето на Кая и Зерин е живо, остава да чакаме появата на любовницата на Боран, която сигурно е българка от другите спойлери...

# 167
Знае ли се кога ще дойдат "българите"? Вече не ми е интересно с Боран, става зацикляне на едно място. Може и Мерием да дойде, пак за известно време ще бъде по-интересно.

Може и любовницата да дойде, това донякъде може да раздвижи сюжета. Ех, какви мъже са тези мардинци, ахах.

# 168
и да дойде любовницата на боран, той няма да излезе скоро. щом бирсен каза че няма дата/епизод кога той ще си тръгне , означава че поне до края на сезона ще седи там.

# 169
Момичета, моля който разбира да каже какво се случва в новия фраг

# 170

Бебето е живо, Дьихан си тръгна с Алия, Боран гледа злобно,Садакат удари един шамар на Боран.
Редактирам.Нов фраг!

# 171

Садо  удря шамар на Боран,за нещо непростимо / допускам търсил помощ от Еджмел/и  се моли за прошка  ,защото е извършила нещо ,за което Джихан никога няма да и прости/допускам изнудване на Аля и подвеждане на Джихан/

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 23:56 от chavdara

# 172
Превод на фрага.

Скрит текст:
https://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cua2FuY … tc2c1MDY3MTgyNw==

Далечен град 45/1
-Този Демир,той е такъв...Той отлично знае слабите места,по които може да удря...Той е,като змия.
-Прилича на Зерин.
-Докато ние сами не кажем,че е свършило,нищо няма да свърши.
-Моите права защитават един мъж,който аз наричам убиец!Само този мъж!
Помогни ми,мамо!Джихан ми взе всичко...Нямам си никого ...
-Боже,прости ми.Джихан никога няма да ми прости...
-Това не е правилния път,г-жо Садакат.Ще направите грешка!
-Прости ми,Боже!

Според мен, Садакат е принудила Алия по някакъв начин да върне пръстена на Джихан. И за това се моли той да не разбере. И го е направила заради онзи злодей Боран.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 23:48 от Камея63

# 173
Аз не виждам как Садакат ще принуди Алия, по-скоро някаква опашата лъжа е издрънкала на Алия.

# 174
Възможно ли е тази халка да е на Боран? 🤔
Боран като беше в кома, Садакат нали беше попитала Вургун
къде е халката му и той и я даде.
По скоро Садакат пак ще направи някой от тези гадни традиции
които имат в аширетите им, правилата на Шариата.
Дано Алия не се поддаде толкова лесно  на заплахите на Садакат и да си е дала пръстена, че се отказва от Джихан.

😢

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 00:59 от Albena Goranova 606011

# 175
Аз не виждам как Садакат ще принуди Алия, по-скоро някаква опашата лъжа е издрънкала на Алия.

Кой знае какво е родил болният и мозък? Видяхме, че не и пука нито за Алия, нито за Дениз. За нея освен Боран никой друг не е на дневен ред. Тя е в основата на всички гадости.

# 176
От 44 епизода,този най не ми допадна с много малки изключения, така като гледам и следващия епизод няма да ми хареса.
Иска ми се на Садакат да и се случат само лоши неща, защото тя е в основата на всичко. За нея съществува само Сополчо, тя няма други деца. Нека Джихан разбере какви ги върши зад гърба му и никога повече да не я погледне и да я намрази...  Ще гледам с кеф гибелта на Садо.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 12:33 от SiSi_galin

# 177

Кой знае какво е родил болният и мозък? Видяхме, че не и пука нито за Алия, нито за Дениз. За нея освен Боран никой друг не е на дневен ред. Тя е в основата на всички гадости.
Така е. Боран е плод на нейния грях. И живее със съзнанието, че е бил пренебрегнат по наследствените въпроси. А видяхме и че той уж е расъл с другите в семейството, но е таил неудовлетворение и завист към Джихан. А сега просто я манипулира с изблиците си на нещастния син. Боран като че ли е и средството на Садакат да отмъщава на Еджмел. Страхът й, че той може да отиде при него, направо я побърква. Живее си с илюзията, че ще запази семейството си цяло и в мир. И за всичко й е виновна Алия, която бавно, но устойчиво променя децата й. Smirk
https://1plus1tv.com/20994-dalekij-gorod-uzak-sehir-vse-serii-20 … sskom-jazyke.html

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 12:31 от Katya_I

# 178
  • София
Дами, къде мога да гледам 44 и 45 епизод ако са излезли разбира се

# 179
  • София
Този брак започна насила и насила свърши, но затова им се отваря възможност да започнат начисто.
За мен сериалът започва наново Simple Smile Надявам се отново да видя ревнив Джихан. А защо не и Алия? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт