💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 110 196
  • 368
  •   37
Отговори
# 180
Спойлер!  По, ме устройва това което е написано.

Скрит текст:
💥 Последните подробности разкриват, че Садакат и Боран ще организират отвличането на Алия и ще дадат пръстена ѝ на Джихан.
💥 Вургун ще каже на Джихан цялата истина и Боран и Алия скоро ще се разведат, докато сватбата, за която говорихме, ще бъде уредена за Джихан и Алия.
💥 Демир ще заплашва и изнудва Зерин чрез детето , но това няма да продължи дълго - те стъпка по стъпка се движат към развод.
💥 Джихан ще научи за отвличането на Алия от Вургун.
💥 Ще има  сцени с Алия и Джихан в Истанбул.
💥 Боран и Джихан ще се сбият в болницата.
💥 Аля ще бъде отвлечена с хеликоптер.

Цитат на: Mrs. Jones

link=topic=1837116.msg50673299#msg50673299 date=1767699028
Дами, къде мога да гледам 44 и 45 епизод ако са излезли разбира се

44епизод с бг. субс.
playtube.tv/watch/далечен-град-сезон-2-епизод-16-бг-субтитри_44F … IZngpMHl5DcrC4O5w

45-ти още не е излъчен!

# 181
Вай бе! Алия отвлечена!? Звучи достоверно, като се има предвид, че изнудването при нея не проработи. Но... това ще е дъното на Садакат, никакви молитви няма да я спасят...

# 182
💥🆕🆕🆕💥
Днес е снимана сцена с
Джихан, Алия и малкия Джихан.

🌟🌟🌟

🌟🌟

💢💢

💗💗💗💗💗💗💗

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 01:10 от Albena Goranova 606011

# 183
Щом Джихан намира жена си и детето си,и научава,че зад всичко това стоят Садо и Сополчо нищо добро не ги чака.

# 184
Щом Джихан намира жена си и детето си,и научава,че зад всичко това стоят Садо и Сополчо нищо добро не ги чака.

На майка си няма да посегне, ама на Кокорчо....д..е да му е яко. И да ги изгони при Еджмел, там Фидан ще им види сметката и на тримата.

# 185
  • София
Спойлери след вчерашните видеа с въртолета. Скривам ги, за да може тези които не ги обичат да не се изкушават. Ще ме извините, но превода е автоматичен. Нямах време да го оправям. Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Спойлери:
📌Садакат принуждава Алия и детето ѝ да си тръгнат. Боран казва, че ще ги последва. Джихан разбира и връща Алия, преди да премине границата с Мардин.

📌Все още няма отвличане. Ще се случи по-късно. Всъщност сцената с хеликоптера не е била планирана. Екипът на филма е пристигнал в Мардин с хеликоптер, защото пътищата са били блокирани. Сценаристът се е възползвал от ситуацията и е написал сценария за сцената с хеликоптера.

📌Снимките в Истанбул ще се проведат този месец.

📌Отвличането ще приключи в Епизод 45.

📌В Епизод 46 Джихал и Дениз ще бъдат във фермата.
📌Разводът на Алия и Боран ще се случи в края на Епизод 46 или началото на Епизод 47.
📌В епизод 46 Джихал ще се целунат.
📌 Любовницата на Боран ще се появи в края на 45-ти епизод, а българите ще влязат в 46-ти епизод.

# 186
🥰🆕🆕🆕🥰
Един красив клип от последната излъчена серия, публикуван в Инстаграм от
телевизия "канал Д"
https://www.instagram.com/reel/DTPuAMbEwjm/?igsh=MXNzOG9hMGQ4ZHRraQ==

😊😊😊

💢💢💢
Снимки Стори в Инстаграм,, зад кадър

💢😀💢

# 187
  • София
Има фраг. Simple Smile Необходимо е да си пуснете автоматичен превод.
https://www.youtube.com/watch?v=UHD-WUWd1Ow

Оф...Садакат май постъпва с Алия както с Мине... отървава се от снахите по бързата процедура. / Не съм се отърсила от мисълта, че и от Шейда се е отървала по подобен начин. /

# 188
И аз идвах с фрага. Тази мръсна гад Садакат няма ли кой да я застреля? Накрая някой май стреля в Алия.

Превод на фрага.

Далечен град 45/2
Скрит текст:
-Тези прекрасни моменти на щастие, които създадохме насред тази война, са най-ценното нещо за нас, това е нашата енергия.
-Добре,че те има.
-Обичам те.
-И аз те обичам.
-Ако Джихан разбере,това ще бъде нашият край/бедствие.
-Какво се случва?
-Това дете в гроба не е твоето.
-Нима не знаете,какво съм преживяла?Нима не знаеш,как обичам Джихан?Нима не знаех,колко много ме обича Джихан?Госпожо Садакат,вас не ви ли мъчи съвестта?
-Алия!
-Алия,казвам ти да си вземеш детето и да заминеш от тук.
-Не казвай.
-Няма друг изход.
-Алия!

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 16:54 от Камея63

# 189
  • София
Струва ми се ,че сцената с хеликоптера / кафявото палто/ и тази в която прострелват Алия /бяло палто/ са в различна времева линия и няма да е Садакат стрелящия.
Демир ще съобщи на Зерин за бебето, поне няма да я измъчва много с мисълта ,че е мъртво. Дано Кая бързо разбере и той.
Много ми е странна изведнъж тази ревност от Шахин и някак си не ми се връзва в тяхната история. Но явно трябва да има движение там и са се спрели на тази тъпотия.

# 190
Мъчи ме една мисъл, да ви проверя дали и вие сте забелязали. На Алия и Джихан кое им беше толкова важно в болницата, че изпуснаха погребението на бебето? Мислех си, че са имали някакви подозрения за самоличността на бебето и са ходили да проверяват, но може би не е това. Може разбира се и нищо да няма и просто аз да се вглеждам в детайли, но ми беше интересно дали на някой друг му е направило впечатление.

# 191
Ами... на присъстващите на погребението не им направи особено впечатление, а и Алия спомена, че чак сега е успяла да се освободи (по спомен), Джихан неотклонно е до нея, щото Боран е склонен към насилие... така че... аз не го възприех като някаква тайна или недоглеждане на сценаристите.
Аз се чудя на Садакат. След като видя, че другите й деца определено заемат страната на Джихан, с кой акъл тръгва с лъжи и насилие към Алия. Разбирам, че чувства вина пред Боран, ама ... в стремежа си да съхрани цяло семейството, го разби на парчета...
А стрелбата по Алия ми се струва, че или е по грешка (тук може да е намесен Еджмел), или безконтролният Боран е решил, че щом не е негова, няма да е и на Джихан. Не вярвам да е пак Садакат в дъното и на тази гадост...

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 14:51 от Katya_I

# 192
Здравейте🤗
Незнам дали съм писала и преди тук, но влизам с вратата ..бясна съм!
Докога този маняк Демир, ще трови живота на всички около себе си?? По едно време, взех да го съжалявам, но вече не!!! И онази Ипек ли Епек ли е? Направо ми иде да смачкам физиономията!
А ми Боран??? Но какво да се очаква от дяволският микс на гените на Еджмел и Съдакат!!!
Ох! Излях си яда, и ще чакам следващият епизод.
Хубава вечер🤗

# 193
Мъчи ме една мисъл, да ви проверя дали и вие сте забелязали. На Алия и Джихан кое им беше толкова важно в болницата, че изпуснаха погребението на бебето? Мислех си, че са имали някакви подозрения за самоличността на бебето и са ходили да проверяват, но може би не е това. Може разбира се и нищо да няма и просто аз да се вглеждам в детайли, но ми беше интересно дали на някой друг му е направило впечатление.

Бебето се роди в друга болница, при онзи доктор, който е роднина на Демир. Там, едва ли ще може да си ровят спокойно,  и да сравняват данни  и документи. Ти имаш в предвид, че са търсили поне някаква сламка, че детето е живо?

# 194
A  всъщност Алия умира ли или ще бедства няколко серии в болницата?

Ами... на присъстващите на погребението не им направи особено впечатление, а и Алия спомена, че чак сега е успяла да се освободи (по спомен), Джихан неотклонно е до нея, щото Боран е склонен към насилие... така че... аз не го възприех като някаква тайна или недоглеждане на сценаристите.
Аз се чудя на Садакат. След като видя, че другите й три деца определено заемат страната на Джихан, с кой акъл тръгва с лъжи и насилие към Алия. Разбирам, че чувства вина пред Боран, ама ... в стремежа си да съхрани цяло семейството, го разби на парчета...
А стрелбата по Алия ми се струва, че или е по грешка (тук може да е намесен Еджмел), или безконтролният Боран е решил, че щом не е негова, няма да е и на Джихан. Не вярвам да е пак Садакат в дъното и на тази гадост...

Общи условия

Активация на акаунт