💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 95 672
  • 317
  •   2
Отговори
# 315
# 316
Изгледах и този тегав епизод. Алия наистина не е себе си. Голям зор да си тръгне, а не мисли, че и това не е решение. Попаднах на спойлер:
Скрит текст:
че ще се сбогува с Наре и тя ще заподозре нещо, ще каже на Джихан и той ще спре камиона с Алия и Дениз. Като сложим и молбата на Шахин да проверяват камионите, има логика да стане така.

За Зерин също ми е мъчно, но и там измислена драма. Толкова не може да сподели с Джихан, той ще проследи Демир или колата с бебето и айдеее. Всичко ще е 6. 😁 Ама да има сълзи и сополи...
Енгето (майката на Шахин) май ще си заобича Кая и ще им помогне. Това също беше в спойлера, ще научи първа тя за бебето.
Чудя се с кого ли ще разговарят сутринта Ерол и Джихан?! Дали не е любовницата на Борко. 😁 Фенка съм на Ерол! Много ме кефи ролята му, лафчетата и всичко. Ще се справи с Борето той, печен е.

# 317
На мен след размисъл ми просветна, че в тези епизоди проследяват различни майки и степента на лудост, до която може да стигне всяка жена, когато става дума за децата и. Така пренесено разбирам и Алия и тихото и откачане, и Зерин, която дори още не си е видяла бебето и знае шо за идиот е Демир (отстрани лесно се дава акъл, ама да ви видя не дай си боже на тяхно място). Енгето пък се разви в позитивна светлина, събра си децата и ги  брани колкото може. Садакат и тя не знае на кой Господ се моли- баба да се раздели чак с внука си, да се изпокара с боса на фамилията заради първородния, който и тя знае, че  сигурно все е  бил пренебрегван...И Наре, която иска да стане майка, а Ипек даже няма шанс да я вземат за жена. Харесва ми , че показват разните женски съдби в мъжкия свят. Даже бейби ситърката на Денис е онеправдана пък от баща си.

Общи условия

Активация на акаунт