💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 122 047
  • 407
  •   19
Отговори
# 390
Албена,  благодаря за превода. Flowers Bouquet

# 391
  • София
Традиционният линк за руската "озвучка"
https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-gjg56gj5g2nfg6dfd/4758-da … m0f932fgj2fr.html

# 392
Здравейте!

Приятно гледане на всички, които са на линия тази вечер! Очаквам хубав епизод, макар че сме известени за катастрофата.

Благодаря за линка.! Flowers Bouquet

# 393
  • София
Много "зависва"...

# 394
Ох, тая Фидан, голям образ е! Разведрява много сериала!

# 395
Преди време мъжът ми настрои някакъв плеър, че гледаме IPtv. И онзи ден забелязах, че има и турските канали, та днес гледам директно по Канал Д. Само дето не разбирам много диалозите, но все пак. 😅 До като излезе с превод е ок. ММ обаче се отегчи много. "Зарадвах" го, че в сряда ще гледаме и Ешреф. 🤣🤣🤣

# 396
Мислех си, че дъното на Боран е блъсването и изоставянето на брат му, но нееееееее... той копае още по-надолу...
Абсолютен боклук. Rage

# 397
Мислех си, че дъното на Боран е блъсването и изоставянето на брат му, но нееееееее... той копае още по-надолу...
Абсолютен боклук. Rage
Истински син на баща си.
Наивно се надявах да го направят добър, тоест да отиде да спаси брат си, но.....уви.
Голяма комбинация е от Еджмел и Садакат. Голямо чудовище са създали.
Но, както казват мъдреците, няма ненаказано добро и ДжихАл точно това получиха. Не вярвам вече скоро да излязат от дупката, в която ги вкараха.
Интересно ми е какъв ще е рейтингът утре.

# 398
✨🆕🆕🆕✨
Първи фрагман на 50-ти епизод на "Далечен град" 💥
💢ПРЕВОД :
АЛИЯ:-Помогни ми! Помощ!Помогни ми!
Бих ли те оставила тук?!
БОРАН:-Алия,
казвам ти, колата ще гръмне, Алия!
САДАКАТ:-Боран...!
Кайа:-Къде е батко?!
Къде е батко?!
САДАКАТ:-Джихан!
ЖЕНА:-Дойдохме да донесем  съдебната заповед
издадена на името на Дениз Джихан Албора, за да я изпълним!
Трябва да предадем детето!
АЛИЯ:-Липсваш много на баща си.
Казват: „Нека Дениз остане с нас в имението за известно време. Искаме да си поиграем с него.“
АЛИЯ :-Ела...!
ЕДЖЕМЕЛ:-Боран
БОРАН:-Ще отида със сина си при баща ми!
САДАКАТ:-Къде отиваш Боран?!
АЛИЯ:-Боран...!
ЕДЖЕМЕЛ:-Сядайте в колата!
ДЕНИЗ:-Мамо...!!!
АЛИЯ:-Какво направих аз!
Какво направих!!!
https://www.instagram.com/reel/DUjT50mjMu1/?igsh=MWF5bHF3MXJiOGZraw==

😢

😢

😢

😢

✨✨✨✨✨
Стори в Инстаграм от Синем Юнсал.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 00:47 от Albena Goranova 606011

# 399
    Не я разбирам Алия. Не разбирам и Зерин. Вярно е, че притеснението е голямо, но си се събрал с един мъж не само за да споделяш леглото с него. Или му имаш доверие, или му нямаш. Джихан не е случаен човек. Показал е, че се справя с решаването на проблеми. Кая е по емоционален, но и той е баща. Много ми стана мъчно за Джихан. Мине чакаше дете от него, но той избра Алия. Избра любовта. Показа, че е верен докрай, дори като я спаси от безумието на Боран. Трябваше да попадне в катастрофа любимият и за да забрави себе си и да е готова да се пожертва. Има някакво противоречие в образа на Алия. Загрижената майка не е до детето си. А си вее косите из болницата. Енгето дали ще стане снаха на Садакат. Хасан, както е изплашен, май оцени супата. Добре е, че поразнообразиха с малко хумор, покрай не основните двойки- това с перцата на "ловеца на сънища" беше весело, но не и гонениците на двама охранители из имението. Даже Шахин зопачна да се очовечава. Това с Ипек е малко преиграно. Съчинения по картина. Хубав ден!

# 400
    • София
    Рейтингът е "зелен"...

▪Total:
    1. #ДалекийГород [KANAL D] - 14.83⬆️(+1.35)

▪AB:
    1. #ДалекийГород [KANAL D] - 10.40⬆️(+0.23)

# 401
    Добро утро!
    Сигурно серията още в ранни зори ме вълнува щом искам да пиша.
    Също като Виктория снощи не разбирах Алия. Днес обаче се замислих на пресен акъл/ чудесна българска дума. Blush/
    Действията на Алия  според мен, са следствие натрупаният в годината назад страх, който сега избуя. Тя започна да губи контрол и надежда, предвид всички атаки срещу нея от Боран. Нека не забравяме,  че тя е в законен брак с него. Тя вижда много добре порядките в този регион , какво направиха и биха направили с нея. От други сериали знам, че бащата има доста сериозни права над детето, стига по някакъв начин да се обвини майката , че е непочтена. Тогава съдът веднага определя бащата за попечител на детето, това от което Алия най-много се страхува и Боран манипулира този й страх.
    Джихан, колкото и да обяснява , че той няма да позволи детето  да й бъде отнето, колкото и силен да е като ага, пред решението на съда нищо не може да направи по казуса дете. Така, че омагьосаният кръг,  в който Боран вкара Алия, в този момент, е невъзможно да бъде преодолян.
    Моите очаквания, че трябва да стане нещо драстично не се осъществиха, въпреки, че какво по-драстично може да има от една такава катастрофа, застрашаваща живот.
    Нещо друго явно се случва отново, след някакво необмислено  действие на Алия, защото Боран е отново във вихър. Предстои да видим в следващата серия.

# 402
    Дали мисля едноизмерно, но Алия или се доверява на Джихан, или не. И стига са лежали като бездомни по някакви кресла- че и се лекуват в тях. Как пък няма едно канапе в кабинета на Джихан? О, и се сетих, че така объркано са снимали, че хронологично следващи събития се снимат ту на сняг, ту на дъжд, ту на поледица...То под чадър, без чадър...И този Еджмел нищо друго не прави освен да се вози из Мидят и да дебне ту жена си, ту Боран... Сериал да става.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 10:17 от victoria vassileva

# 403
    https://pro.1plus1tv.com/20994-dalekij-gorod-uzak-sehir-vse-seri … sskom-jazyke.html
    Трябваше да чуем от устата на Боран, че я мрази, защото е била с Джихан. А той основно мрази Джихан и явно отдавна, защото му е отнел собствеността върху клана. Аз така си обяснявам заблудата на Алия, че може да се справи сама с Боран. "Какво направих" в края на фрага показва, че от безизходица с недоверие и половинчати действия не  се излиза и го е разбрала, но... по най-болезнения начин.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 10:20 от Katya_I

# 404
    https://pro.1plus1tv.com/20994-dalekij-gorod-uzak-sehir-vse-seri … sskom-jazyke.html
    Скрит текст:
    Трябваше да чуем от устата на Боран, че я мрази, защото е била с Джихан. А той основно мрази Джихан и явно отдавна, защото му е отнел собствеността върху клана. Аз така си обяснявам заблудата на Алия, че може да се справи сама с Боран.
    "Какво направих" в края на фрага показва, че от безизходица с недоверие и половинчати действия не  се излиза и го е разбрала, но... по най-болезнения начин.

Като слуша Садакат, а не Джихан да си удря главата в стената сега. Джихан най добре познава и майка си и Боран. Не седи със скръстени ръце и да чака чудо, та да се отърват от Боран. Сега да се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт