254 коледно-новогодишни емоции и менюта. Немската тема

• 10 298
  • 427
  •   1
Отговори
# 300
Хубава тема са абитуриентските дрехи. А за младежите от коя верига купувате дрехи за бала и какви? Стандартен костюм, панталон сако и тишърт, дънки риза и маратонки....?

# 301
  • Germany
Ние купихме от Boggi Milano костюм за големият. Много си го харесва, даже скоро си купи още един, защото му трябва за работа. Ние го купихме от Аутлет в Италия, но имат и онлайн и магазини тук,  във Франкфурт например. Обувките и вратовръзката му бяха Бос.

# 302
За завършването на големия син ходихме до  Anson's, който е дъщерна фирма на Р&С. Там намерихме сако, риза и вратовръзка, каквито искаше.

# 303
В Пийк&К. има избор и за младежите, дори доста бюджетни варианти. Но моите момчета нищо не харесаха от там.
Големият попадна на жестоко добър консултант в Engelhorn. Той много бързо намери работещ вариант за моето момче, на което най-много от всичко му беше важно да се чувства удобно на бала си. Той е много висок и много мускулест, конфекция трудно му пасва, но този консултант му намери спортен костюм от еластичен памук, комбинира с кожени кецове, вталена риза и аксесоари и за час беше готов. Корекциите бяха минимални.
Средният ни е по-голяма кипра и знаеше точно какво иска - светъл ленен костюм с лоуфъри, по италиански небрежно и елегантно. Намери всичко в Breuninger без обувките, тях поръчахме онлайн. Корекции не се наложиха, имаха достатъчно  различни размери и дължини от харесания модел костюм.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 19:07 от Mößbauer-Effekt

# 304
Успех с търсенето на рокля! Simple Smile Важното е девойката да се хареса и да се чувства добре.

Р&С при нас е доста мизерен магазин (в момента, преди не беше), и в Манхайм съм влизала във филиала - същата работа. В Breuninger е доста по-добре. Аз лично не бих търсила бална рокля сред обявените за "бални". Най-малкото там всичко е от изкуствено, та по-изкуствено, а цените са като за вълна и коприна.

Вечерница, годеник? Браво! Simple Smile

При нас се размина поледицата. Даже беше много приятно навън сутринта.

# 305
Сутринта беше ужасен студ и нов сняг и докато успея да свърша някои неща и да се наглася да разходя кучето заваля дъжд . т.е. стопли се и до следобеда разтопи всичко. Сега вече няма сняг.

# 306
Момичета, много нерви скъсах с училището и свои и чужди. Пак се видяхме да обсъдим цойгниса, директорката каза да сме гледали напред. Simple Smile) Било много по-вълнуващо какво можвл и учил тази година, какво я гледаме миналата. Simple Smile) Ние сега обмисляме да го преместим в друг клас...
Физически изморена се чувствам от днешната среща...

При нас вчера беше ужасен студ. С чук разбиваха леда на Алстързе-то, за да влизат голите да плуват (всяка неделя се къпят). На едно малко езерце пък деца играеха хокей и караха кънки...мен си ме е страх.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 19:01 от MariyaHris

# 307
Синьо, благодаря!
Те са от 2 г заедно. Малко  е трудно с разстоянието, че той е Щечин, но успяват да поддържат огъня и онлайн.

# 308
Вечерница, честито и от мен!

# 309
Вечерница, честито! Много здраве и късмет на младежите! Леле кога обсъждахме детските градини, кога стигнахме до годежи. Не мога да повярвам как бързо минава времето.

# 310
Честит ви годеж, Вечерница! да са живи и здрави и поне за платинена сватба  заедно в любов, доверие и взаимност!

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 08:12 от Pippi_

# 311
Веч, честито на щерката!

Костюми купуваме предимно от една местна фирма Digel, съвсем на близо са и имат огромен избор. Синът има визия как да изглежда, ще трябва скоро да се разходим до там.

# 312
Честито на всички, които имат повод за радост!
Аз съм много далеч от балните рокли. При нас в Galeria има цял етаж с тоалети за повод. Ако имате може да погледните.

# 313
Честито и от мен. И аз не ги виждам моите да се захванат с тази тематика скоро.

# 314
Не знам...моята носталгична нотка се включва като чета такива неща, били те и по хубав повод...че кога му търсих раница на моето. Къде е това време? А вие вече и за годежи пишете, бални рокли...да са живи и здрави децата!

Общи условия

Активация на акаунт