Да са ни здрави и щастливи и малките, и порасналите деца в темата!

Казах му да свиква.

На мен са ми непонятни такива празнувания, но явно има хора, на които им харесват и могат да си ги позволят. Няма други баби в темата или поне не са си признали.
И друг път съм го споменавала.
.
-когато децата им бяха по-малки- и беше масово в техния кръг. Например под формата на детска дискотека.
) Само ще кажа, че с много натиск, време, рисърч и нерви от наша страна проблемът със сина ни частично се разреши по добър за нас начин и поне при нашата директорка това проработи. Писна им от нас и писмата ни накрая
). Забелязала съм, че на доста хора им писва да се занимават с луди, ако могат да го избегнат ... Хубавото в цялата ситуация е, че се надявам това да помогне и на други деца от класа и вярвам, че учителката доста ще се замисли. Общо взето, трябва остро да се действа в някои ситуации, а от претенциите си и адвокатите си не се отказвам
)). Всеки сам преценява как ще се вписва в тукашната система на образование, аз лично нямам намерение да позволявам несправедливо отношение. Колкото и да повтарят, че това е практиката, поне в Хамбург има черно на бяло как трябва да бъдат писани оценки. Ние сменяме и класа, но не и училището, което се надявам да даде нов шанс на сина ни, но без да откъсваме детето от познатата му среда. Сега наред идва кауционът...
) На другите входове сложиха нещо като покривчета със скелета, надявам се и при нас да стане скоро, но дотогава в нелегалност ще го ползвам. Тук рязко се запролети
Препоръчани теми