254 коледно-новогодишни емоции и менюта. Немската тема

• 375
  • 26
  •   2
Отговори
# 15
Аз поръчвам изненади от български онлайн магазини. Малка подкрепа за българската икономика. Пращам неща оттук само ако са мое дело. И с близки в други чужбини така процедирам. В днешно време е лесно.

# 16
Пращам по един малък кашон с подбрани сладкиши на останалите ни близки от семействата с молба да ги сложат на коледната трапеза и всички да се почерпят с тях.
За Коледните подаръци инициативата както винаги чака мен. За тийнът- геймър поръчах стъклен мауспад, за съпругът-метъл рог за напитки по метъл-фестовете, за мен гривна от Пандора. Тази година ще имам дълга коледна отпуска и тогава ще украсявам, пека сладки и готвя коледни вкуснотии. (Сложила съм кисело зеле, дано да не ме предаде)

# 17
  • Германия
Това с луковиците и аз го правех, докато мама беше жива. Беше и гордост после пролетно време да докладва кое е цъфнало и как ухае. Миналата есен посадих на гроба и едни мини-лалета , но не знам, дали после са оцелели.
А за самолетните билети, ами нехуманни цени са. Вальо искаше пак да летим до Норвегия, но при цените са 4-ворно по-високи от есента. Disappointed Relieved

# 18
  • Deutschland/HE
Оооо, аз купих за най-малкия билет Франкфурт-Варна, директно с Луфтханза. Него ако го питах, щеше да лети още в петъка, но ще изчака понеделник. Ще пътува сам за първи път, надявам се да няма проблеми. Не ми хареса много цената, но няма как.
Миналото лято си намери отбор по плажен волейбол и ходеше да играе всеки ден, едва включваше плуването в графика. Намери си приятели и изкара хубаво лято, за това сега няма търпение.

След Коледа трябва да купя билети за останалите. Купих за децата и билеги за PhillGood, забавих се малко и изтървах едни евтини, но и тези стават. Сега ще трябва нощувки да организирам.

# 19
  • Berlin
За нашите и свекървите и аз пращам кашончета от България. От Кашон Хармоника най-вече, много им харесвам нещата, но пък не всичко изпращат извън София.

Синьо, може ли да споменеш някои от онлайн магазините?

# 20
Благодаря и аз за темата, Бибит.
Ние ще пътуваме отново по празниците към България. В момента съм в усилено издирване на дрехи с надпис Roblox за внука. Ще се радвам, ако помогнете. Днес гледах в С&A - ми, няма ги. Оф, немам нерви, помагайте, моля!

# 21
Пипи, моят тийн поръчва скоро тишърт с избрани от него картинки за подарък. Да го питам ли за сайта?

# 22
  • Deutschland/HE
Не знам дали е това, но в Заландо ми излиза тази тениска.

# 23
А в тему ето това

# 24
Мьос, и ние вече сме повече, та и на мен ми отне време и планиране. Големите се сдобиха с половинки, че ги мисля и тях, а за гаджето на щерката мисля и за неговото семейство, че те ще празнуват Коледа при тях в Полша и после ще идват до нас.

# 25
Пипи, моят тийн поръчва скоро тишърт с избрани от него картинки за подарък. Да го питам ли за сайта?

Да, моля. Не съм сигурна колко бърза ще е доставката обаче. Но за всеки случай, дай сайта.

# 26
  • Berlin
Вижте в EMP дали няма, а ако внукът е в България, Озон може да е вариант.

Общи условия

Активация на акаунт