254 коледно-новогодишни емоции и менюта. Немската тема

• 841
  • 62
  •   3
Отговори
# 15
Аз поръчвам изненади от български онлайн магазини. Малка подкрепа за българската икономика. Пращам неща оттук само ако са мое дело. И с близки в други чужбини така процедирам. В днешно време е лесно.

# 16
Пращам по един малък кашон с подбрани сладкиши на останалите ни близки от семействата с молба да ги сложат на коледната трапеза и всички да се почерпят с тях.
За Коледните подаръци инициативата както винаги чака мен. За тийнът- геймър поръчах стъклен мауспад, за съпругът-метъл рог за напитки по метъл-фестовете, за мен гривна от Пандора. Тази година ще имам дълга коледна отпуска и тогава ще украсявам, пека сладки и готвя коледни вкуснотии. (Сложила съм кисело зеле, дано да не ме предаде)

# 17
  • Германия
Това с луковиците и аз го правех, докато мама беше жива. Беше и гордост после пролетно време да докладва кое е цъфнало и как ухае. Миналата есен посадих на гроба и едни мини-лалета , но не знам, дали после са оцелели.
А за самолетните билети, ами нехуманни цени са. Вальо искаше пак да летим до Норвегия, но при цените са 4-ворно по-високи от есента. Disappointed Relieved

# 18
  • Deutschland/HE
Оооо, аз купих за най-малкия билет Франкфурт-Варна, директно с Луфтханза. Него ако го питах, щеше да лети още в петъка, но ще изчака понеделник. Ще пътува сам за първи път, надявам се да няма проблеми. Не ми хареса много цената, но няма как.
Миналото лято си намери отбор по плажен волейбол и ходеше да играе всеки ден, едва включваше плуването в графика. Намери си приятели и изкара хубаво лято, за това сега няма търпение.

След Коледа трябва да купя билети за останалите. Купих за децата и билеги за PhillGood, забавих се малко и изтървах едни евтини, но и тези стават. Сега ще трябва нощувки да организирам.

# 19
  • Berlin
За нашите и свекървите и аз пращам кашончета от България. От Кашон Хармоника най-вече, много им харесвам нещата, но пък не всичко изпращат извън София.

Синьо, може ли да споменеш някои от онлайн магазините?

# 20
Благодаря и аз за темата, Бибит.
Ние ще пътуваме отново по празниците към България. В момента съм в усилено издирване на дрехи с надпис Roblox за внука. Ще се радвам, ако помогнете. Днес гледах в С&A - ми, няма ги. Оф, немам нерви, помагайте, моля!

# 21
Пипи, моят тийн поръчва скоро тишърт с избрани от него картинки за подарък. Да го питам ли за сайта?

# 22
  • Deutschland/HE
Не знам дали е това, но в Заландо ми излиза тази тениска.

# 23
А в тему ето това

# 24
Мьос, и ние вече сме повече, та и на мен ми отне време и планиране. Големите се сдобиха с половинки, че ги мисля и тях, а за гаджето на щерката мисля и за неговото семейство, че те ще празнуват Коледа при тях в Полша и после ще идват до нас.

# 25
Пипи, моят тийн поръчва скоро тишърт с избрани от него картинки за подарък. Да го питам ли за сайта?

Да, моля. Не съм сигурна колко бърза ще е доставката обаче. Но за всеки случай, дай сайта.

# 26
  • Berlin
Вижте в EMP дали няма, а ако внукът е в България, Озон може да е вариант.

# 27

Да, моля. Не съм сигурна колко бърза ще е доставката обаче. Но за всеки случай, дай сайта.
Заповядай: https://www.shirtinator.de/gestalten

# 28
Подаръците за Коледа за избрани, някои купени, други още не. Синът ми е труден, защото никога нищо не иска.🤷🏽♀ Най-вероятно  ще получи пари, тъй като спестява за книжка за кола и всяко евро му е добре дошло.
За Бг пратих разни дреболии преди месец по племенника, който ни беше на гости. По Коледа летим само за 5 дни и нямаме място за багаж.

# 29
  • Germany
Благодаря за темата!
Не съм купила още подаръци освен за мен Simple Smile Децата нещо не могат да измислят какво искат.
До България отдавна не пътуваме по Коледа. Цените на билетите са в небесата и почти винаги олепвахме нещо и вместо да се видим с близки и приятели бършехме сополи и сваляхме Т, та затова вече само вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт