254 коледно-новогодишни емоции и менюта. Немската тема

• 11 272
  • 494
  •   1
Отговори
# 255
  • Germany
За много години! Късметлийска да ни е 2026🤞
Навсякъде чета предупреждения на полицията, че ледът не е достатъчно дебел за пързалка и познайте по канала на двореца,  дали не е пълно с кънкьори. Това за забраните и препоръките. Иначе днес си имаме снежец, колко точно ще проверя след малко  на една снежна разходка 😉

# 256
За много години! Здраве и късмет. При нас има сняг, колкото да ни ядоса. За снежни човеци и пързалки не става, но за поледица -  да.
В Aldi Süd са пуснали данъчния софтуер за 2025 г., но вече не е диск, а само активиращ код за сваляне на програмата от Интернет.

# 257
Deni-meni от днес ли? На касата ли е? Аз миналата година купих, не стигнах до там и накрая пак на щойърбератър ходихме. Тази пак съм се надъхала да опитам вкъщи.

# 258
Рейна,
От вчера е при нас. Но го слагат при промоционалните стоки. То е като малка книжка от картон, кодът е вътре.

# 259
  • Германия
Съчувствам на Вечерница, ако съм първа смяна- още е рано и не е разчистено.Ако е втора - дори да е чистено, след 22ч. минават само по магистралите, междуселските пътища.... чак на другия ден. Много мислих, дали да не отида с влак на работа, но.... отсечка, която я минавам с колата за 45 мин. , с обществен транспорт "струва" 2 часа през уикенда. Ами в тоя студ не ми се губят 4 часа само по пътищата.

# 260
Родителската група на детето се скъсаха да питат за чеклисти, за някакви листи с думи по английски защото имали вокабелтест (не класно)..на свръх Нова Година и сега пак продължават..нали обсъждахме наскоро самостоятелността. Децата си имат също група, но явно никой ги няма въпросните листове.

# 261
Мрън, от утре пак трябва да влизаме в делничен ритъм. Таке сме се успали всички, че изобщо не ми е ясно как ще станем утре в 6.

# 262
Мрън, от утре пак трябва да влизаме в делничен ритъм. Таке сме се успали всички, че изобщо не ми е ясно как ще станем утре в 6.

+1. И аз това се чудя.

# 263
Ужасно се чувствам и аз. От няколко дни се  опитвам да ставам рано уж за да свикна, ми не мога. Вечер не можем да си легнем, сутрин не можем да станем.
Успешен старт на всички! Поне са 3 дни.

# 264
Така сме и ние, децата са още будни, голям зор ще е утре и то в 5:45ч. Аз поне си починах много добре. Доволна съм.

# 265
И аз съм доволна от почивката. Наспах се, прочетох две книги, изгледах много филми, накратко казано помързелувах цели 18 дни. Успешен работен старт на новата година!

# 266
  • в сърцето на един мъж...
За много години, здрава и успешна!
PeaPink за канала казаха, че може да се пързалят, защото там е малко водата и замръзва бързо. За езерата е забранено, защото няма контрол.
Аз нито успях да си почина, нито нещо кой знае какво свърших. Освен че си оплетох една жилетка и това ми изяде времето за филми и книги. И не ми се ходи на работа. Днес трябваше да съм почивка, вместо това съм на супервизия... Единственото положително е, че ще имам извънредни часове...

# 267
  • Немция
След първото ранно събуждане днес ще се влезе постепенно в релсите на ежедневието. Simple Smile

Днес при нас заваля приличен сняг и привечер в сумрака се пуснах на шейна в квартала. Smile Детска радост!
Моите момчета всъщност бяха с шейните, но и аз се изкуших.

# 268
В Хамбург дойде краят на света след като наваля 10-15 см сняг. Вчера синът ни беше единствен на тренировката по плуване Simple Smile)) а каратето в четвъртък тотално отменено, училището - също Simple Smile) Основно се кара кайт сноуборд в Щадпарка. В доста части на Германия съм обитавала, чак такава чувствителност към снега не съм виждала никъде.

# 269
  • Berlin
При нас имаше предупреждение за петък, но се размина. Нямаше училище обаче. Иначе сняг си имаме цяла седмица доста.

Общи условия

Активация на акаунт