Къде да намеря такъв мъж

• 17 061
  • 476
  •   1
Отговори
# 345
Бързам да поправя, бързам ... че като не съм ходила по такива изложения, само се излагам в този форум Sweat Smile

# 346
  • Наблизо
Аз пак си смятам,че си е до късмет и да видиш късмета.
Познавам твърде много доста грозновати и не особено умни във връзка и твърде много красиви,успешни и тн жени,които са сами.

# 347
Колко млади и красиви жени са зарязвани заради по-стари и по-грозни любовници. И до красота не е.

# 348
  • Paris, France
Аз исках да питам авторката толкова ли няма нормални мъже в залата, където тренира, толкова ли нямаше някой готин състудент в университета, където изучаваше хубавата и престижна специалност, толкова ли няма в хубавата и престижна работа някой колега, който не е лигав хлапак, ето и същата или близка хубава професия като нея би имал..., ама едва ли ще се появи да отговори...
Явно няма, щом чак тема отваря. Вярвам, че не намира. Моите състуденти бяха 70% мъже, но повечето бяха от етнически малцинства, които не само живееха с родителите докато се оженят, ами и момиче не можеха да поканят в къщи. Чужденците или имаха яки стипендии и бяха издържани от родители, или като мене работеха и нямаха време. Отделно никой не отговаряше на езиковите ми изисквания. Харесах само един италианец и един пич от Ангола. И двамата бяха по-ниски от мене, а анголецът беше и женен. Не бих имала връзка със състудент и мъжът ми също не е имал.

Мъжете по залите са ОК за кратък разговор, но не и за връзка. Повечето търсят само секс.

Хубавата и престижна работа може да е 100% дистантна. Дъщеря ми лятото беше на стаж в голяма компания, сред лидерите в бранша и даже и на едно питие или кафе не я поканиха. Всичко по интернет.

Аз авторката я разбирам, защото имам деца на подобна възраст и виждам как живеят и какви са въжделенията им и приоритетите. Дано намери обувка за своя крак!

# 349
  • Out of the Mix

Нда. Hands Plus1
В съчетание с да ви съвпаднат "отворените сетива и чакри", да сте и готови емоционално за "припознаване", връзка.
Като, ако се възползваш дори не напълно, а в някаква степен от възможностите за социализация, няма как да не срещаш потенциални, да се запознаваш, да излизаш и т.н.

Темерутковците и самодостатъчните да не се оплакват, в тях си е проблемът, там с котките, кучетата, вечната работа и грижи.

Така е, Невена, всичко е в Интернет.
Запознавате се, но не може да останете във виртуала, чатове и емоджита, "гифтове".
Излиза се навън.
Зомбираните имат всякакви "патии", психологически проблеми от всякакво естество, до невъзможност за адекватна интеракция с противоположния пол.

Някъде там (като от "Досиетата Х") са и адекватните, които ги виждаме и по улицата, из офисите, канторите, в колите, Метрото, фитнеси, изложения, концерти, пиано барове, ецетера.

Бизнесдами са ми споделяли, че по конференции не мислят за запознанства, и не се "чифтосват", обременени от таргет-плана за деня и задачите.

В социалките за запознанства е пълно с 33-45 годишни готови и нямащи търпение да срещнат принца.

Малките 20-30 са в Инстаграм.

Грамотността и интелектът впечатляват винаги, както и отсяват двупосочно.

"Обезсексване" и асексуалност настъпва, та си къткайте мъжчетата последни мохикани. Joy

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 18:49 от Revoker

# 350
  • Somewhere far away
Пак противоречие. В не знам къв свят живеят някои хора - но това всичко е онлайн и после излизате не се случва просто ей така. няма как хем да си свикнал вскичко да е онлайн, хем така лесно и бързо да решаваш да излизаш с някой особено пък непознат.

# 351
  • Out of the Mix
Изключително бързо решавам - кефи ме визуално, виждам адекватност, върви ни хуморът, лафът, близко ни е темпото, нагласите, разговорът е лек, върви плавно и гладко, като топящо се масло по върха на загряд нож (схваща се идеята), и хоп срещата чукната.

Никоя не иска да бъде мотана, точно чака да бъде поканена, то се усеща.
А в съчетание И с чар, си неустоим.
Като едновременно с всичко съм запознат И с психологията, усещам всичките "нюанси и нишани", а подклаждането и поддържането на напрежението "тлее" и не се губи.

# 352

Е, то си има и стара народна поговорка по случая: „Мъжът се жени, когато му дойде времето, жената – когато ѝ излезе късметът“.
Сега, дали тя ще се усети навреме кой ѝ е късметът, дали ще успее да го задържи и дали този късмет след време няма да си го бие в главата, божа работа.
Но по принцип всичко е случайност и късмет да срещнеш твоя си човек. Многото планиране и целенасочените действия не гарантират успех, освен ако не става въпрос за златотърсачки. Но и тяхната не е лесна – голямо текучество има там... Винаги ще се намери някоя по-млада и по-гладна, с която да я заменят.

# 353
Здравейте! Чудя се защо всички млади мъже, които познавам се държат като недорасли лигльовци и са несериозни, може би има изключения, но не ги познавам... Аз съм жена на 23 години с висше образование и хубава професия, изглеждам сравнително добре, не съм някаква страшна красавица, но не съм грозна, нито дебела. Тренирам редовно, не пуша, не пия, не ходя по дискотеки. Обичам да чета книги и да спортувам. Много бих искала да намеря мъж за сериозна връзка, обаче около мен са все някакви несериозни лигльовци... Къде е проблемът? Търся мъж на подходяща възраст 25-30 години, интелигентен, с хубава професия, да не пуши, да не прекалява с алкохол, да тренира, който да е сериозен.
Бих казала, че проблемът не е във Вас, а в несъвпадението на етапи на психологическо развитие. Вие сте по-зряла за възрастта си, с ясно изградени ценности и дългосрочна ориентация, докато много мъже между 25–30 години все още са в удължена юношеска фаза-  социално допустима и без силен натиск за отговорност.
Мъжете, които търсите, съществуват, но са рядка група и по-трудно забележими-  обикновено фокусирани върху работа и развитие, не върху активен социален живот.

Не търсите твърде много. Просто търсите нещо рядко за тази възраст.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 16:02 от Tatti

# 354
Пак противоречие. В не знам къв свят живеят някои хора - но това всичко е онлайн и после излизате не се случва просто ей така. няма как хем да си свикнал вскичко да е онлайн, хем така лесно и бързо да решаваш да излизаш с някой особено пък непознат.

Аз пък за това точно му вярвам. Той си каза с какви е излизал - загорели, отчаяни,без опит, на около 40 и съгласни да излязат с него. Какво има да му мисли - щом е съгласна, за разлика от мнозинството, които не са, значи ще излезе.

Пък и нека не забравяме, че за жените са по-рисковани срещите с непознати мъже, отколкото за мъжете - срещите с непознати жени, защото все пак физически сме по-слабия пол.

# 355
А аз пък не знам колко трябва да е изкукула, изпукала и изпуснала всички принцове, коне и магарета някоя, че да се върже на някои индивиди. Освен ако не е глуха.

Пиша си общи приказки по темата, ако някой не е разбрал Trollface

# 356
Ами то няма тема, защото авторката написа няколко постулата и изчезна.
Първото смешно е , че пита бг лелки къде да си намери гадже. Джен з са ново явление, имат си тик ток, начини за комуникация. Ние сме прекалено конвенционални и аналогови. Да пита другаде как стават техните химии. Аз лично бих насърчила жив контакт, ама явно момичето има изисквания, които, колкото и да са базови, нямат адекватен резон.
На 23 би трябвало да е лесно.

# 357
  • Далечният изток
Може пък да мята камъни в нашите градини в смисъл - Бг лели, що възпитавате недорасли и несериозни лигльовци?! Thinking

# 358
Е, ако е толкова трудно на 23 да намериш момче за сериозна връзка, дето не пие и не пуши, проблемът е извън нас.

# 359
Значи аз мисля , че разбирам донякъде това за "лигльовците", обаче честно казано мъжете колкото и сериозни и улегнали да стават си имат нещо детско в тях, което аз ме намирам за лошо.
Спомням си първо как се държаха момчетата в университета - ръсят дебелашки шеги, говорят си помежду си с обидни думи, което си е реално мъжко приятелство.(мм и сега така си говори с най-близките си приятели)
Тя не знам какво очаква, аз поне не мисля че това определя характера или интелигентността на мъжете, 23 си е рано да станеш сериозен гражданин.
И момчетата пак си учат, работят, стараят се, просто узряват по-късно от момичетата, дето на 23 вече се имат за някакви изградени дами (моля ви се, каква невероятно изградена професия на 23 , един бакалавър да си завършил тогава)

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 22:51 от TheSickn3ss

Общи условия

Активация на акаунт