💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 106 072
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там...
За ръст, не е висок, но то и аз не съм дребна. Може би около 175-177 см да е. Не е едър.
И наистина съвсем за малко беше, не мога да кажа дали е различен. Симпатяга.

# 106
Kaлин на Великата желязна стена за пръв път. Печели аплодисменти и адмирациите на Павел.

Blue HeartAnimal Beetle

# 107
  • София
Значи, оттук нататък аз предлагам за поздрав да си казваме: „Да видиш Калин!“ Или  „Пожелавам ти да ти върви все едно си видяла Калин!“ т.е да ти върви по вода денят. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 108
За ръст, не е висок, но то и аз не съм дребна. Може би около 175-177 см да е. Не е едър.

Да, ясно се вижда в предаването, че е дребничък в сравнение с Траян, Ивайло, Алекс, Чикагото, Миро...почти всички. Simple Smile Алекс и Чикагото даже си го разнасяха на ръце няколко пъти - не е много тежък явно. Жилав и компактен, той си каза още в началото. Animal Beetle

# 109
  • Някъде там...
Хм, текстът на тази реклама на Сторител е много в унисон с последните ни разсъждения от предишната тема. Или сме подсказали на някого или просто масово така действа Калинщината.
Траян и Радостина също с пъзел от Орехите Simple Smile

# 110
Сега след три реклами в неговата си стилистика, ако някой бренд реши да рискува и да избухне с един секси Калин, да го извади малко от зоната му на комфорт. Идеи давам, каква женска аудитория ще има Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
  • Варна
Хм, текстът на тази реклама на Сторител е много в унисон с последните ни разсъждения от предишната тема. Или сме подсказали на някого или просто масово така действа Калинщината.
Траян и Радостина също с пъзел от Орехите Simple Smile
Къде е тази реклама на Сторител? Линк може ли? Relaxed
Много му се радвам на това момче.

Сега след три реклами в неговата си стилистика, ако някой бренд реши да рискува и да избухне с един секси Калин, да го извади малко от зоната му на комфорт. Идеи давам, каква женска аудитория ще има Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако някой бранд за екипировки го вземе за рекламно лице, ще удари джакпота.
Аз ще се радвам от НГ или Дискавъри да направят филмчета с него тип Беър Грилс.
Абе и някоя бг телевизия може,ама се чудя дали да им го поверя..JoyJoyJoy

# 112
  • Някъде там...
В ИГ профила на Калин. Сигурно и във фейсбук я има.

# 113
Прабългарски поздрав. 😅

# 114
# 115

Този коментар кърти:
"Много сладък и земен Спайдърмен".

# 116
Лапунов сам го беше казал – че Калинката не е много висок. Това излезе и на лайф, когато децата в TikTok го питаха. Реално Калин изглежда по-висок заради структурата си – много хора са така.
Примерно Виктория Джъстис или Мили Боби Браун – те са около 160 см, но на снимки и на екрана изглеждат доста по-високи.
Отделно, не става дума конкретно за Калин, но имам приятели, които са по-ниски, а носят по-високи обувки и с тях изглеждат около 176–177 см, въпреки че реално са 168–170 см.
Иначе при Калин и Дино имаше малка разлика – когато застанат един до друг на равна повърхност, беше максимум половин глава, тоест около 4–5 см. А през повечето време Дино беше по-хилав и леко прегърбен, което също създава визуална разлика.
Редакт:
Виждам ся рекламите които Калин получава незнам дали е имало играч освен Гого и Фифо които да искат да бъдат рекламирани толкова
Той има реклама за dr witt
за злотото в тавекс
и сега това
шампиоана няма никаква реклама кефи ме как Ясминчето викаше че никой не печели от сезона вече с последователи ама да види Калин го прави 30 хил сиг ще стигне маск 40/50 някъде около Фифо което за тази ера е супер
той и Ръждавичка и Чикагото най - много спечелиха от този сезон

# 117
Хайде и аз при вас. Не мислех, ама като прочетох за какви хубави работи си говорите, как да изпусна 🤩.

Дяволо, Сони, чак ме изненадвате, че все надграждате, то има ли накъде повече 🫡. Страхотна тема. Даже...корицата ми харесва. Комична е, такъв си е победителят им.

Жабче, късметлийка си. Все така да ти върви на чудни калинки. Ама как може - влизаш...видях Калин...и...толкова. Излязох от ритъм, докато прочета по-нататък 😂

Рекламите на Орехите са част от основния договор с ИВ. Не се заплащат отделно, още по-малко на участниците.  Ама хитреците Мирко с Калин, кой ще гледа иначе само първия.

А на Сторител е чудна, умее ги тия неща Калин 💙. И на мен ми се иска колаборация с някой моден бранд да направи, идеално ще му пасне доза суета на наш'то момче, всичко друго си има.

#СезонанаКалин#!

# 118
Специално за Васо Ливърпулеца (въпреки че аз съм фен на Юнайтед:joy:)

Тук много прилича на Керана (певицата)

# 119
Тъкмо и аз я гледах Деската. Красива жена е.

Общи условия

Активация на акаунт