💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 105 369
  • 1 057
  •   1
Отговори
# 90
Да, така беше.
От двамата по-незаслужена е победата на Миро....

# 91
  • София
Аз като бивша люлинчанка съм горда с хубавите хора, които живеят там 🙂🩵🐞

И аз така. Smile

Благодаря за темата! Уау, каква анкета, при това е само половината! Simple Smile А корицата ме разсмя рано-зарана.

Хванал Калин рибка и я пуснал? Душица! Heart

# 92
  • София
Благодаря за новата тема! 🥰 Ще гласувам после, само се записвам да не ви изпусна. От 40г живея в Люлин, много си ни е хубав кварталът. Има си градинки, все още незастроени пространства, Калин Trollface Wink

# 93
Здравейте,
чета темата от втори сезон, но не съм писала досега.Преди няколко дни от позната съвсем случайно разбрах, че има близък от екипа в предаването и я подпитах дали е знаела победителя. Тя ми каза, че е знаела победителя още юни месец, преди да започнат снимките. Карат ги да попълват декларации, че са съгласни с изхода на всяка битка, дори и това да означава презаснемане.
Така че тези кьорфишеци, които се спускат в нета, че Калин е бил болен, според мен са на хора от Продукцията.
Аз самата за първа година гледах само полуфинала, а финала не поисках да си го причинявам. Повече сезони няма да гледам.
Калинката е достойният победител в предаването и това никой чек няма да му отнеме!

# 94
  • София
То едното не пречи на другото. Калин да е бил болен и победителят да е бил предрешен... Гадост. Само не стана ясно откъде тези мощни протекции.

# 95
Бившият ми приятел е от Люлин, аз се шегувам, че тоя квартал е софийския Перник😁 Но си е готин квартал, град в града, много ми е носталгичен, че бая съм обикаляла из него. И май е много често срещано там големите тайфи/компании с приятели от ученическите години да си продължават цял живот. ❤️

# 96
Вярно, че и аз се разписах заради Миро след години лъркване, но се учудвам, че води за най-незаслужил. Чисто технически за мен това е Добрин. Реално той не спечели битката. Миро колкото и да не го харесва, още повече пък Алекса, поне я взе.

Но и емоциите сега са още бушуващи, а и май май малко са тези, гледащи от сезон 1.

Аз съм много тъжна между другото. Нали имах планове да прегледаме пак сезоните? Е вече наистина никъде, даже и по платените платформи, го няма сезон 1. Не знам заради делото ли е, но там си имаше супер моменти също и е тъпо да го крият така Нова.

# 97

Аз съм много тъжна между другото. Нали имах планове да прегледаме пак сезоните? Е вече наистина никъде, даже и по платените платформи, го няма сезон 1. Не знам заради делото ли е, но там си имаше супер моменти също и е тъпо да го крият така Нова.

В момента гледам първи епизод.

# 98
Ии топ коментар под клипчето Joy

Мерси за темата!

# 99
  • София
И аз искам да изгледам сезон 1 не за друго, а за да видя дали от дистанцията на времето и опита, натрупан от гледането на следващите сезони, ще погледна на най-най героя Ю. по друг начин. Все пак толкова години го споменават като велик. А за мен впечатленията са за един неприятен и арогантен тип, женомразец също. Може би сега ще го харесам повече...или просто да си потвърдя първоначалното мнение за него.

# 100
И аз искам да изгледам сезон 1 не за друго, а за да видя дали от дистанцията на времето и опита, натрупан от гледането на следващите сезони, ще погледна на най-най героя Ю. по друг начин. Все пак толкова години го споменават като велик. А за мен впечатленията са за един неприятен и арогантен тип, женомразец също. Може би сега ще го харесам повече...или просто да си потвърдя първоначалното мнение за него.

И аз основно поради тези причини реших да го изгледам, както и да видя разликите, сравнено със сега. Като начало- наградата е била 200 000, през 2019- та.

Инак, и моите спомени от представянето на Юлиан  са същите. Не го харесвах.
В нас започнахме да следим формАта от сезон 2, после изгледахме и първи.

# 101
Моята любима индивидуална битка е Сапунджиева като спечели на блатото, но я нямаше като опция за гласуване. Карина може да е победитела Сапунджиева на капитанската битка, но Сапунджиева я бие в по важната битка

# 102
  • София
Айде и реклама на Сторител Simple Smile
Браво на нашето момче!

# 103
  • Някъде там...
Аз днес цял ден съм усмихната след тази среща мимолетна. Joy Blue Heart И колко работа отхвърлих само. Hands Muscle
Сега ще хвърля поглед на СМ и линковете, които сте пуснали.

Хм, текстът на тази реклама е много в унисон с последните ни разсъждения от предишната тема. Или сме подсказали на някого или просто масово така действа Калинщината.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 18:26 от Жабче

# 104
Аз днес цял ден съм усмихната след тази среща мимолетна. Joy Blue Heart И колко работа отхвърлих само. Hands Muscle
Сега ще хвърля поглед на СМ и линковете, които сте пуснали.
Душичка 😄Радвам се за теб .☺️Поне като ще срещаме някой да бъде  стойностен.
Кажи сега на живо дори и набързо , същия чаровник ли е както по телевизията ,и четох някакви коментари  по социалните че бил много нисичък и различен 😄 .Въпреки че тук май се коментира  височината на участниците ,ама друго си е на живо да видиш някой от тях 😁

Общи условия

Активация на акаунт