💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 105 107
  • 1 056
  •   3
Отговори
# 75
Благодаря за темата, Дяволо и Сони, изчерпателна и оформена супер.
Сезон 7 е първият сезон, в който вложих някакви по-силни емоции. Затова и преди това не се дразних толкова от своеволията на продукцията - гледах го като екшън сапунен сериал 😀. От победителите най-много ме дразнеше Алекса, но Миро го измести. Харесвах и Гридин и Мартин и мисля, че бяха комплексни и заслужаваха победата. Сега гледам сезон 7 отново и все още ми е много интересно. Определено Нова са спечелили много от шарения каст и разбира се от звездата на сезона.
Като малка учех в елитна гимназия в центъра и ме спукваха от подигравки, че съм от Люлин. А той си е един чудесен квартал с много градинки и имах страхотно детство. Как се обръщат нещата Sunglasses За празниците ще съм там при нашите и ще се срещаме стари съученици и приятели. Единят е малко тъмен субект, но е мега общителен и клюкар - познава всички в старите микрорайони. Ако Калинката живее от 1-5 мр, със сигурност ще знае някакви клюки.
Браво на Жабче за късмета, аз също така бих реагирала. Би ми било супер неудобно.

# 76
  • София
Имаше инфо, че Калин е от 6ти мр.

# 77
Гледайки събраните материали се зачудих как работят екипите, дали са разпределение по локации. Защото най-хубавите визии и снимки на Калин са от изолатора, там много са се постарали и операторът и стилистът. Снимките върху самата конструкция също бяха яки, жалко, че им хрумна в края.

# 78
Благодаря за новата тема.
Отговорих на анкетата за каквото си спомних
И да ще гледам сезон 8

# 79
Гледайки събраните материали се зачудих как работят екипите, дали са разпределение по локации. Защото най-хубавите визии и снимки на Калин са от изолатора, там много са се постарали и операторът и стилистът. Снимките върху самата конструкция също бяха яки, жалко, че им хрумна в края.

Предполагам. Наистина визиите на Калин от Изолатора са нещо различно. Създадени с идея и любов и с ясното съзнание, че имат нещо специално в ръцете си. Точно тези хора там си личи, че много са се старали и са се кефели на Калинката. А битката с паметта по залез си беше филмово любовно обяснение направо - мислена и пипната работа. Колкото и да не ми допада продукцията, имаше някои неща, за които ми идва да ги разцелувам.

# 80
Ма как само ще мигаш ако видиш Калин
Дърпаш го ,строяваш го теб и му даваш  да чете темите в бг мама.Да види къде е най големият му фен клуб
JoyJoy

# 81
  • София
Ох, като споменавате Люлин. Навремето колегите ме бъзикаха, че трябва да кандидатсвам за студ. общежития, само пътувах, все закъснявах. Целта ми беше да се измъкна от там и да не губя часове в ГТ и всичко да  ми е на пешеходно растояние.  Сега има метро - друго е.

# 82
Аз съм свързана тежко по семейна линия с Люлин и нямам право да кажа лоша дума за там😄
Легендите гласят че читави хора няма,но игрите доказват противното,отделно и аз бих потвърдила с един в къщи 😁

Аа благодаря за новата тема.Страхотни сте.☺️

# 83
  • София
И аз да благодаря за хубавата тема, с изключение на корицата, която подминавам. Надявам се до следвщата анкета да бъде заменена и тя с Ф4, за да можем да влизаме с кеф до следващия сезон.

Попълних и анкетата, като единствения победител, който харесвам и според мен заслужи победата това е Андрей, давам някакъв кредит и на Рълев, просто Момчи си ми беше много на сърце тогава. Най-неприятни победители - Алекса и Миро. Мартин също не го понасях, но там зарязах сезона преди финала и ми бледнее някак. Най-любимо племе - Феномени завинаги! Blue Heart

# 84
  • София
И аз да благодаря за хубавата тема, с изключение на корицата, която подминавам. Надявам се до следвщата анкета да бъде заменена и тя с Ф4, за да можем да влизаме с кеф до следващия сезон.

Попълних и анкетата, като единствения победител, който харесвам и според мен заслужи победата това е Андрей, давам някакъв кредит и на Рълев, просто Момчи си ми беше много на сърце тогава. Най-неприятни победители - Алекса и Миро. Мартин също не го понасях, но там зарязах сезона преди финала и ми бледнее някак. Най-любимо племе - Феномени завинаги! Blue Heart

Съгласна и аз - за мен до сега само Андрей е моят победител. Рълев си заслужи победата - това че не ми хареса изхода на финала и второто място на Момчил е друга тема. Но ето я пак разликата с Миро. И той спечели, но не смятам, че е заслужил победата. Да му е честита, да си харчи парите с кеф, но за болшинството, той не е истинският победител.

Благодарности за темата, мого полезно инфо както винаги в първите постове. Феномените са си ФЕНОМЕНАЛНИ LaughingBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart

Игнорирам корицата и се надявам скоро там да видя Ф4.

# 85
Сега догледах края на първата битка. Алекс е култов на пъзела: Борименко, Порипенко, Гордименко, върти надясно...

# 86
Ф4 плюс Траян за корица. И той заслужава,  а не помня да е бил

# 87
Благодаря за темата!

Днес е прекрасен ден да си припомня сезон Едно.
След него най- вероятно ще повторя пети и седми.

# 88
Единствено Андрей Гридин си заслужи победата.
Най-незаслужена е победата на Алекса и на Миро.
Мое лично мнение...

# 89
Най-незаслужена е победата на Алекса и на Миро.
Мое лично мнение...

Разликата между двамата е, че Алекса не се скатаваше и ходеше постоянно на битки, докато Миро беше обратно.

Общи условия

Активация на акаунт