💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 110 582
  • 1 098
  •   5
Отговори
# 195
  • София
И на мен не ми прави впечатление толкова корицата. Пиша от телефон, но не с приложението. Според мен само едната външност не стига да си любимец. Мартин от предния сезон е симпатичен и умен млад мъж, поне според мен, пък събра доста хейт. Ако Калин беше зъл, можеше и да раздели феновете си. Сега обединява чар, харизма, доброта и тн.

# 196
Влизам в темата и к'о да видя Rolling Eyes ... насреща ми... липсващото звено в еволюционната верига Stuck Out Tongue Winking Eye

Антидот:

# 197
Юлиян, Филип, Гого, Момчил - никой от тях не е красавец, но станаха любимци на много хора. Калин, дори да не беше такъв чаровник, пак щеше да е любимец заради качествата си на арената и извън нея, но да, вероятно нямаше да я има тази Калиномания. Аз не помня да е имало чак такава подкрепа за друг участник.

# 198
Връщам си по-стари епизоди и тази Гордиенко голяма котва бе😂Котвата на сезона ,че и нагла.Не мога вика и край.Поне три битки бяха загубени заради загубено предимство  което  имаха феномените.Даже Наталия си ми минаваше трасетата .Пълен смях е тази жена.Трябваше първа да изгори
Мда. Да не забравяме, че Гордиенко си призна, че е била поканена в предаването. Та всичките тези циркове, които направи, си бяха чист саботаж по сценарий. Иначе Феномените си бяха непобедими.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 21:37 от Chapka

# 199
Мен лично външността на човека ми се променя спрямо личните му качества.
Един много красив човек може да ми стане много грозен според характерът му.
Като цяло всеки има вкус и за някой е по важно да си харизматичен отколкото да имаш чисто физически правилни черти.
Мен лично Мастагарков не ме грабва съответно не го виждам като красив защото е конкретен сладникав типаж но това вече е въпрос на лични предпочитания Blush

# 200
  • В Града на липите
Като стана дума за Гордиенко, аз съм дотам, докъдето Калин се размени с нея и я прати на елиминация. Ръждавичка само дето не се гътна от яд. Как го нареждаше Калинката. Тъп бил, главата му била куха, щяла да му стъжни живота.Grinning
А той явно още тогава е усещал, че Борименко не става и за цвят.

П.п. Голям късмет извадихме, че Траян би Миро, а не обратно, иначе вероятно Феномените нямаше да са това, което бяха, защото щеше да влезе при тях. Така на блатото и при жълтите въобще не се забелязваше.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 21:37 от hrissi_sz

# 201
  • Варна
Знаете ли какво се замислих днес ?)
Ако Калин се беше оказал злодей / скатавка / интригант / пъзльо или каквото и да е там отрицателно същество .
Щяхме ли да му прощаваме част от недостатъците( или всички ) само на база  привлекателност ?)
Чисто външно Миро е по-красив от Калин, това е май достатъчен отговор.

# 202
Последното мнение е майтап, нали?😆

# 203
  • София
Е, не, това последното е доста субективно. За мен Калин има много по-мъжествени черти от Мими, а и с тези очи (и това при положение, че по принцип харесвам тъмни очи, и пак ме запленяват неговите Heart Eyes).

# 204
Знаете ли какво се замислих днес ?)
Ако Калин се беше оказал злодей / скатавка / интригант / пъзльо или каквото и да е там отрицателно същество .
Щяхме ли да му прощаваме част от недостатъците( или всички ) само на база  привлекателност ?)
Чисто външно Миро е по-красив от Калин, това е май достатъчен отговор.
С различен вкус сме .
За мен от 0 до 100 , възходяща скала външност
Калин е 89
Мирослав 3

# 205
Като стана дума за Гордиенко, аз съм дотам, докъдето Калин се размени с нея и я прати на елиминация. Ръждавичка само дето не се гътна от яд. Как го нареждаше Калинката. Тъп бил, главата му била куха, щяла да му стъжни живота.Grinning
А той явно още тогава е усещал, че Борименко не става и за цвят.
Ръждавичка я беше яд, защото осъзна, че няма шанс за женска коалиция. Което трябва да означава, че е искала Калин да отпадне още първата седмица.

П.п. Няма ли снимки от днешната доброволческа инициатива?

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 22:04 от Chapka

# 206
  • София
И Ръждавичка е красавица, май единствената без корекции. Кофти снимка може да се намери на всеки човек. Аз май нея и Николета харесвам най-много, Александра без устата ще е топ, Сапунджиева си е правила нещо на лицето и не мога да я харесам.

Така е - Ръждавичка е без корекции, една от малкото естествени в сезона.  Сапунджиева е с ринопластика, но ми е много симпатична визуално, всичко добре е пипнато при нея. Александра има невероятно красиви очи, но защо тези устни на 1/3 от лицето и. Тук преди:
Скрит текст:
Също да добавя, че Йоана я намирах за най-красива, докато не изпълзя от блатото в племето си и се прояви като характер и веднага погрозня.

# 207
Преди за мен е по-хубава. Не знаех, че Сапунджиева е с ринопластика.

# 208
  • Някъде там...
Има снимки, има, топли, парят Simple Smile От Алекс:
Скрит текст:

# 209

Общи условия

Активация на акаунт