💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 109 904
  • 1 091
  •   3
Отговори
# 180
  • Някъде там...

С това ме застреля право в сърцето. Broken HeartПоне са знаели какво имат преди излъчването. А дали са предвидили еуфорията по време на заснемането, се питам, или после са сглобили нещата?

И мен ме жегна това със Слънчицето. Broken Heart
Ако се съди по речта на Ралица преди финалната битка, знаели са много добре какво си имат. Вариант е и да са подценили колко ще е харесван Калин. И явно са заложили на хейта за вдигане на рейтинг. Rolling Eyes (къде е погнусеният емотикон?)

Отпадането на Ръждавичка също ме потресе, че е било предвидено, защото винаги съм си мислела, че е по-скоро недоглеждане от страна на продукцията.

Много гнусно, много.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 17:26 от Жабче

# 181
И мен ме жегна това със Слънчицето. Broken Heart
Ако се съди по речта на Ралица преди финалната битка, знаели са много добре какво си имат... И явно са заложили на хейта за вдигане на рейтинг. Rolling Eyes (къде е погнусеният емотикон?)

Aми така де, как смее този Калин да разгадава великата им игра в движение и всичко да му се получава с лекота? Само на умения и с усмивка. Къде дават така? Предаването не гледал, съвет не знае какво е, във фитнес зала не е стъпвал, един лев за официален треньор не е дал. Че и никой не го мрази ни в играта, ни отвън, и всеки го сочи за фаворит? Не, не. Анатема. Това е играчът палач за индустрията Игри на волята. Победата е немислима, догодина ще дойдат десет такива...И ще им бутнат съвсем къщичката от карти, която подреждат от 7 сезона.

Още преди топ 10 се е знаело. Ще го употребим докрай, защото ни е златната кокошчица, но няма как да победи...

# 182
Аз пък смятам, че всички финалисти са добре запознати как трябва да се нареди финалното класиране. И не са разочаровани, защото това според мен се уговаря още с влизането им. Сигурно има разни заблудени като Слънцеяда, които се чудят откъде им идва.

# 183
Това дребнотемие с корицата идва доста криндж вече. Дори и най-отявлените фенове на Калин виждаме посланието. И да, решението каква да е корицата принадлежи на домакина. Достатъчно обективен и сензитивен е за настроенията в темата. Ако не ви харесва посрещането, не ходите на гости, нали. Аман от мрънкане и то на фона на къде по-съществени неща. Зор да се заявяват и валидират точно тук.

Слънчицето...😥...даде на тях и на нас всичко от себе си. Осъзнавали са стойността му тези...(дето правят мръсно на другите за собствена изгода), ама трябва да се мисли и за бъдещето. Догодина да очакваме глутници натренирани "официално" и предварително наговорили се протежета на този или онзи. "Велика" игра ще е 🤮.

Ръждавичка...зверчето с харизма на амазонка...и нея похарчили. Бях повече от убедена.

Кой знае за какви чудовищни намеси още става въпрос. Не ми се мисли за средствата, с които могат да ги доведат до състоянието в последните им битки.

Имам нужда от разведряване...от Калинки 💙

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 19:41 от MikasaA

# 184
  • Буркина Фасо
идеята на корицата е да се види кой е победителя.
ако беше гифче, да го показва как лежи в изолатора как ще разбереш, че е победител?

Без да ми се обиждаш и нищо лично ама само ти и още трима души се интересувате от корицата на Мирослав😂
грешиш. въобще не ме интересува кой е на корицата. писах по повода защо точно той е на корицата и точно с този гиф. което не значи, че ми е забранено да коментирам и другите поставени на корицата.

# 185
Това дребнотемие с корицата идва доста криндж вече. Дори и най-отявлените фенове на Калин виждаме посланието. И да, решението каква да е корицата принадлежи на домакина. Достатъчно обективен и сензитивен е за настроенията в темата. Ако не ви харесва посрещането, не ходите на гости, нали. Аман от мрънкане и то на фона на къде по-съществени неща. Зор да се заявяват и валидират точно тук.

Слънчицето...😥...даде на тях и на нас всичко от себе си. Осъзнавали са стойността му, мръсниците, ама трябва да се мисли и за бъдещето. Догодина да очакваме глутници натренирани "официално" и предварително наговорили се протежета на този или онзи. "Велика" игра ще е 🤮.

Ръждавичка...зверчето с харизма на амазонка...и нея похарчили. Бях повече от убедена.

Кой знае за какви чудовищни намеси още става въпрос. Не ми се мисли за средствата, с които могат да ги доведат до състоянието в последните им битки.

Имам нужда от разведряване...от Калинки 💙
Ааа, не това е простотия. Защото аз мога да искам да отида някъде другаде във форума да коментирам ИВ, но по правилата на форума не може да има две едни и същи теми за едно нещо. Пък домакинът се изживява като собственик. Но не е. Тъй че ще си коментираме, както ни харесва. Наглост.

Или пък, ако реша аз да направя темата за следващия сезон, той ще се съгласи ли - не. Защото имало ред кой да прави теми и той си го заслужил - ами добре. Но ще търпи и градивна критика.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 18:23 от Alucard

# 186
Знаете ли какво се замислих днес ?)
Ако Калин се беше оказал злодей / скатавка / интригант / пъзльо или каквото и да е там отрицателно същество .
Щяхме ли да му прощаваме част от недостатъците( или всички ) само на база  привлекателност ?)
[/quote]

Да,да..ама не...там е работата,че Калинката не е това АКО...той си е харизматичния,силен,добър играч....така,че...ще си го харесваме и хвалим както искаме,ще искаме да виждаме това лице,още дълго време...
А който иска да харесва Миро,ами има си фейс бук,да си го хвали там,ако може,и там да се оплаква от "домакина-модератор".
Тук се цени спокойния коментар,без нападки,лично аз съм за това тук...
И определено много ми харесва темата.Може в повечето случаи да чета само,но рядко отговарям,правя го само когато ме дръпнат за езика...

И много искам,отново да виждам гифчета с него,прекрасен е когато играе за кеф:)

# 187
Аз не намирам Калин за красив изхождайки чисто от външността му. Красиви са очите му, които изразяват всяка емоция, харизмата не е външна черта. Злодей красавец си представям по съвсем друг начин - примерно с външност на Мастагарков и характер на Елвиса.

# 188

Знаете ли какво се замислих днес ?)
Ако Калин се беше оказал злодей / скатавка / интригант / пъзльо или каквото и да е там отрицателно същество .
Щяхме ли да му прощаваме част от недостатъците( или всички ) само на база  привлекателност ?)
Отговорът е във въпроса ти. Той е това, което е, защото е завършен протагонист, а образът става хипнотизиращ в допълнение с харизмата и магията, дължащи се и на външния му вид, движения, поглед.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 19:47 от MikasaA

# 189
Аз не намирам Калин за красив изхождайки чисто от външността му. Красиви са очите му, които изразяват всяка емоция, харизмата не е външна черта. Злодей красавец си представям по съвсем друг начин - примерно с външност на Мастагарков и характер на Елвиса.
Това е някаква идеална версия , на идеалния злодей )
Мастагарков ми е номер 1 , конкретно по външност в ИВ, а Мартин “ любимия злодей “)

# 190
Да посменим малко темата, че огън се разпалва😁.Връщам си по-стари епизоди и тази Гордиенко голяма котва бе😂Котвата на сезона ,че и нагла.Не мога вика и край.Поне три битки бяха загубени заради загубено предимство  което  имаха феномените.Даже Наталия си ми минаваше трасетата .Пълен смях е тази жена.Трябваше първа да изгори

Аа и в допълнение само Калин реши да изчака котвата за да и помогне в тази битка във водата.😁Кой квото ще да си говори това момче злато ☺️

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 19:44 от *Ани*

# 191
Да посменим малко темата, че огън се разпалва😁.Връщам си по-стари епизоди и тази Гордиенко голяма котва бе😂Котвата на сезона ,че и нагла.Не мога вика и край.Поне три битки бяха загубени заради невяслед предимството което  имаха феномените.Даже Наталия си ми минаваше трасетата .Пълен смях е тази жена.Трябваше първа да изгори
Тя и едно малко момиче с подобна на нейната външност , забравих и името, до последно ги бърках двете )
И двете нищо не могат , само на закани го докарваха )
Покрай другите лидери е класацията отзад напред , и аз позабравих , кой ме дразнеше в началото . )

# 192
Колко сме различни хората. За мен Мастагарков е толкова семпъл и скучен, че не знам какво му харесват някои. И аз съм се замисляла, ако героят беше Калин, но с външността на Тянко, да кажем... Пак щяхме да харесваме играта му и да е фаворит, но цялата магия с "фенщината", каквато е сега, според мен нямаше да я има. Колкото и да е гадно да си го признаем, външността на Калин и харизмата му го правят Слънцето на нашата "секта" SunglassesJoy
Но ако беше външността на Калин и поведението на Миро, щяхме да четем 100 поста с "язък за красивото лице на тоя фикус." Така че, просто Калин е изключителен късметлия да има "х фактор" и без чек, пак ще има страхотен живот.
Мен корицата не ме дразни, както някой вече каза, гротесктно-смешна ми е. Да бъдем малко над нещата, това е ТВ формат все пак, не ни зависи животът от него. Калинката си е добре, ще извлече мах от известността си и дано не се промени (и да не сменя прическата си 😉 ).

# 193
  • София
Злодея на сезона Wink

# 194
В интерес на истината, аз лично никога не поглеждам корицата, дори не знам защо. Може би от години гледам набързо колкото мога да изчета коментарите в дадената тема, която следя. Понякога ми се събират към 1000-2000 коментара, които ми е трудно качествено да прочета, но корицата( на която и да е тема) никога не я гледам, луда работа явно. И поради тази причина не ми пречи.
За мен има само един победител - и това е Калин. 😉 Дори си мисля, че е любимец на младото поколение, което всъщност е чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт