💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 109 370
  • 1 084
  •   5
Отговори
# 165
  • Някъде там...
Корицата е гротеска, нека си седи. Wink По-скоро е в ущърб на Миро.
Тази първа седмица на Калин в игрите не беше в негова полза. Гърмян заек. Simple Smile

На първите номинации му се падна смяна. Предложил е да се смени с Мартина на блатото, душата, но не е излъчено. Кой друг би го направил?

# 166
Абсолютно никой няма право да ми вменява невъзможност за изразяване на мнение , протест или недоволство , свързано с играчи или колеги съфорумци , свързани с ИВ.
Аз не използвам обиди или груб език .
Не е хубаво да триете мнения , само защото са различни от вашите . 
Постъпвате точно като човека взел чека ! 

Не е правилно да е разрешено на определени лица да изразяват субективно мнение , още повече , с опити да се вменява меродавност или , че това е мнението на болшинството .
Особено , когато не е на болшинството .
А на мен моето лично мнение  - не .
И защо ?

Моето мнение е следното .
Корицата е неприятна и тенденциозно натрапва неприятно усещане .
Можеше да е избран и по умерен колаж .
Няма значение толкова неприятната корица , колкото забраните за не харесването и .
Моля ?🤣
Човекът взел чека - не го заслужава , намирам го и за неприятен като човек и поведение .
Смятам ръждавичка за средно силен играч ,средно симпатична ( по скоро не ), и крайно неприятна като човек и лични качества .
Този сезон не съм съгласна с нито едно мнение на Дяволо ( за разлика от предни ).
Не виждам нищо лошо нито в това , нито в изразяване на позицията ми .

Имам право да кажа това .
Имам право да протестирам и изрязвам недоволство . Имам право да хваля съшо .

Имам правата , на абселютно всички съфорумци .
Ще прогледнат и други хора. Wink

# 167
  • София
С доста закъснение (породено от множество други ангажименти) бих искал да пусна един финален коментар за отминалия сезон (и да споделя повече относно неща които намеквах още от лятото и в продължение на целия сезон).
Първо да кажа, наистина се опитах да харесам този седми сезон най-вече заради цветния и различен каст (поне половината от него), обаче просто не ми се получи, предния 6-ти някак си ми остана повече на сърцето, може би повлияно от това че тогава си имах любимка (Анджи) и в по-голяма степен заради тръпките през предното лято от постепенното разкриване на тайните на този 6-ти сезон (бройката 5 на племената, техните имена, онази снимка на Дръзки, клипче със всички участници, пребоядисването на Жълтите, откриването на локациите, вкл. и новите такива като Блато и Изолатор, и т.н.).
Докато през това лято много от нещата дойдоха наготово и много рядко се налагаше да гадая. А принципно бях планирал да не търся активно спойлери освен това колко племена ще има, техните имена и евентуално последователността на разпадането им.
За който все пак се интересува ето бърза хронология на най-важните неща които разбрах (и кога):
1. Около 10-12-и Юни (доста преди началото на снимките) получих имформация за 4 стартови племена и обнадеждаващо, че може би те ще са за постоянно, или поне на мен много ми се искаше това да е вярно
2. За жалост само 3-4 дни след началото на снимките (т.е в края на Юни) излязоха първите снимки от арените във до болка познатите от 6-ти сезон само три цвята (жълт, зелен и син). Това беше и първото голямо разочарование за мен от новия сезон.
3. В първите дни на Юли до мен долетяха две нови разкрития (свързани едно с друго): "сценарият" от 6-ти сезон се повтаря: "с 'попътен' пъзел към блатото" и "следи внимателно кой е първият излязъл (с битка) от блатото". Разбира се по това време липсваше контекст и дори след първите епизоди заподозрени бяха съвсем различни хора. А частта "с битка" ми я допълниха малко по-късно.
4. Малко по-късно разбрах повече за червеното племе (съставено от победителите от кастинг битките) и потвърждение за пъзела на първата битка.
5. Допълнително получих информация за първите контузии и старирането на бясна въртележка на участници между племената. По същото време излезе като аносн хаштага "В Сезон 7 Всичко е различно" Rolling Eyes
6. След това се включи и Ковид със това за "богопомазания" целунат от господ-Вито участник излязъл от блатото. Тук някъде вече се замислих дали изобщо да не спра с новия сезон много преди да е почнал
7. Междувременно излязоха първите снимки от активен изолатор (някъде в средата на Юли)
8. По същото време още в средата на Юли съм писал "пророчески" за редовни жълти съвети (базирано на същия източник дал всичко свързано със блатните). И аз самия се изненадах, че това "пророчество" (а точният цитат беше: "по дизайн жълтият цвят ще доминира при раздумките с Ралица край огъня") издържа и през цялата втора фаза.
9. Не мога да не кажа и за объркването настъпило относно кое племе се разпадна в края на фаза 1. Тук имаше противоречиви снимки (и най-вече грешно съобщени дати на конкретни битки) едните показващи разпадане на Завоеватели, а много скоро след тях изчезването на Лечители и наличие на жълти и синьо племе, но само на едно знаме (това на Феномените). Дори и аз бях объркан и едва през есента успях да хвана логиката и последователността на събитията.
10. След известно затишие към края на снимките започнаха да долитат множество данни за сходства със събития от четвърти сезон: като тази битка на "Амазонките", заместване на първите отпаднали от племената с нови (по-силни) играчи и други по-малки нещица. Но по важните акценти (дословно цитирани както ми ги пратиха) отделям в следващите точки.
11. "Новата Елица(от с4) отпада като своята предшественичка в капитанска елиминационна". По-късно навързах за кого става въпрос и още по-късно видях и другата аналогия: и двете (Елица и Ръждичка) паднаха от бикини-фитнес състезателки. По-скандалното тук се оказа датата на която ми пратиха това инфо, а именно 15-и Август, което е два дни преди самата битка.
12. "Поздрави новият Алекса, но от Али-Експрес". Това ми го пратиха на 18-и Август.
13. "Изгряло е на север ново Слънчице, но няма да грее до края". Това е от същата дата 18-и Август.
14. "MVP на сезона е ********". Все пак ще скрия името (което е на човек от продукцията, но съм писал няколко пъти за "фея-кръстница")

В последствие когато вече излезе името на победителя (аз за първи път чух 2-3 дни преди кастинг битката му, т.е в средата на първата седмица от излъчването) наистина си мислех (на базата на източника), че е дългоочакваната партенка от продукцията (подобна на Добрин от миналия сезон) и въпреки че се бях зарекъл да не разбирам кой е спечелил, реших да се разровя най-вече със цел да "докажа" че името е фалшив спойлер и в последствие да го оставя така, но уви реалността се оказа различна. Все пак имах достатъчно време да "преживея" разочарованието си и самия финал да ми бъде напълно безразличен (гледах го буквално с половин око колкото да мине).
И на базата на (и до голяма степен повлияно от) всичко описано по-горе така и не успях да харесам сезона цялостно, ще запомня само определени моменти повечето от които са от фазата с три племена.

#ИмашеТвърдеМногоНамесаОтПродукцията

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 168
  • София
То цяла завера с тия информатори и спойлери Grinning

Корицата и аз писах, че ми е смешна и според мен Дяволо нарочно я е избрал.

Това за смяната с Мартина ми направи много силно впечатление, но някак остава встрани от обсъждане, а е толкова показателно!!

# 169
Олеле, и в тази тема преклонението пред люлинския гений продължава да се лее. Даже плюнки по Diavolo има, в стремежа му да бъде обективен, да представи всички играчи. Противното би било обида и неуважение към останалите участници. Да бъдат фон на великолепния, хайде няма нужда.
Горкият Калин! Сигурно и не си е представял, че ще стане обект на толкова внимание, и Следене. Ужасна намеса в личния живот на участник в едно шоу. Шоу, да не забравяме, не е истинско спортно състезание!
Миро изкара късмет. Взе парите, гледа си семейството и живота, без да бъде нечий блян, без да му следят всяка стъпка и всяка дума! Голям си късметлия, пич, ходи пали свещ в църквата. Че има един термин Stalking... дори и с обожание пак си е Следене.
Късметлия не, връзкар.

# 170
Защитниците на Миро очаквам включване от тях да кажат как съвсем достойно и честно си е взел чека 🤦😄.Някои хора още не могат да разберат че всеки сезон е нагласен кой да бъде победителя по един или друг начин,и не зависи от играчите по никакъв начин.До сега не се е случвало това да е и фаворита и на публиката.Предстои да видим в 8 сезон🙂

# 171
  • Буркина Фасо
идеята на корицата е да се види кой е победителя.
ако беше гифче, да го показва как лежи в изолатора как ще разбереш, че е победител?

# 172
  • Някъде там...
Дидо, отдавна чаках включване. Благодаря за разясненията. Blush

# 173
ако беше гифче, да го показва как лежи в изолатора как ще разбереш, че е победител?

Без да ми се обиждаш и нищо лично ама само ти и още трима души се интересувате от корицата на Мирослав😂

# 174
Вие сте сложили най-кофти снимката на Ръждавичка, то всеки има лоши снимки..
Обясних че има чар и харизма, Сапунджиева на мен не ми харесва, тя също има снимки на които не изглежда добре .
Изцяло като красота Александра за мен е най-красива а тя има само корекция устни

# 175
Аз да питам.Колко време може са стои тази корицата преди да ц
бъде сменена със ....знаете кой
Надявам се че няма да е до следващият сезон

# 176

Вярно . Ако беше хич гифче, с привичното му състояние - лежане на сянка , нямаше как да се разбере кой е той , получилия чека

# 177

С това ме застреля право в сърцето. Broken HeartПоне са знаели какво имат преди излъчването. А дали са предвидили еуфорията по време на заснемането, се питам, или после са сглобили нещата?

# 178
  • В Града на липите
Финалът се е играл на 26 август, а на 18 вече се е знаел победителят Rolling Eyes
Е, не е истина просто колко съм наивна. А аз до последно си мислех, че Калин ги е изненадал с това, че не би Миро.
Ами не мога да им разбера логиката Sweat Smile И защо диктуваха на Ралица в ухото да порицава Калинката пред строя? Тия направо нямат срам.
Щяха да имат същия рейтинг, ако си го бяха оставили да бие, само че с положителни коментари, а не с хейт.
И за Ръждавичка не им виждам логиката?!? Освен и тя да е застрашавала победителя Grinning

П.п. За Слънцето не познаха. Гря до последната минута и грее още Wink

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 15:51 от hrissi_sz

# 179
  • Варна
Убедена съм, но и Дяволо да потвърди, ако съм права, че се е опитал да ни смекчи чувствата с тази донякъде доста забавна корица. И на мен ми е смешна.
Според мен корицата е още един опит да се намекне, че "Миро - победител", а не "Миро с чека".
 Миро с чека щеше да е идеална корица.
П.П. Но предпочитам да вярвам на твоята теория.

Общи условия

Активация на акаунт