💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 108 152
  • 1 075
  •   3
Отговори
# 150
  • пустинята Гоби
Миро и фенове е оксиморон.

Сега видях корицата, е можеше да е снимка, но не клип, че ми докарва позиви за повръщане, но явно никой не ме пита.

# 151
Само да вметна, че в Сезон 4, 5 и 6 темата също беше с корица победителя и пак недоволствахме. Дяволо е наясно с това...С недоволстването относно корицата.

Явно Вие не сте чели и следели предходните сезони и теми.

А трудът на Дяволо и Сони е великолепен. Най-подробните и статистически теми правят те. Уникални са. Моите чест инпочитания. Heart

# 152
  • Bayern
Според мен Ръждавичка изпъква понеже има чар и харизма, докато повечето не ме впечатлиха особено
А чисто като визуална красота Александра най-много ми хареса въпреки че все пак има корекция
Какъв ''чар'', каква ''харизма''  Grin Въпреки, че ако притежаваше добър характер щеше да засенчи непривлекателните й черти.

Жените с най-хубави черти бяха Александра, Николета и Сапунджиева.

# 153
  • пустинята Гоби
И Ръждавичка е красавица, май единствената без корекции. Кофти снимка може да се намери на всеки човек. Аз май нея и Николета харесвам най-много, Александра без устата ще е топ, Сапунджиева си е правила нещо на лицето и не мога да я харесам.

# 154
И Ръждавичка е красавица, май единствената без корекции. Кофти снимка може да се намери на всеки човек. Аз май нея и Николета харесвам най-много, Александра без устата ще е топ, Сапунджиева си е правила нещо на лицето и не мога да я харесам.
Не е до кофти снимка. Става въпрос за мн. лоша кожа,  мъжки фейс (носа й е като на пребита боксьорка) и изказ на мутреса - още помня израза й - '' само , ако ме закара Лапунов в изолатора , ще му стъжня живота'' !!????.
За най - хубави жени - Сапунджиева и Александра, дори и Пекин е хубава без халката на носа и надутите джуки

# 155
Ама как синхронизирано се включват, а 😂😂😂, наговарят се и изпляскват някаква помия. Жалки опити, без обективност, само хейт по Калин и най-вече по феновете му.

Не е зле с правописа Калин, напротив. Не съдете по неформалното общуване в СМ, там този начин на писане се възприема по-добре, обратното - за проява на менторстване и превъзходство.

# 156
  • Bayern
Не е до кофти снимка. Става въпрос за мн. лоша кожа,  мъжки фейс (носа й е като на пребита боксьорка) и изказ на мутреса - още помня израза й - '' само , ако ме закара Лапунов в изолатора , ще му стъжня живота'' !!????.
За най - хубави жени - Сапунджиева и Александра, дори и Пекин е хубава без халката на носа и надутите джуки
Бих добавила и обратна захапка и крива усмивка.....абе само в тяло бива Grin

# 157
Ами аз, да ви кажа честно, след два дни с тази корица, виждам единствено смешната ѝ страна. Явно в Мировата глава тази реакция е била замислена като върховна еманация на мъжката сила. Представял си е, че предизвиква страхопочитание с убийствено комбо от хъс, мачизъм и тестостерон, а пък то е...това, което виждате. Simple Smile Не ми пречи, забавно е.

Първите синхрони на Калин, след като спаси Феномените от съвет на онзи пъзел с плочките. После седмици наред сякаш бяха забравили за него и го нямаше никъде по синхроните.

Предлагам да се насладим на футболните умения на Калинката. Blue HeartAnimal BeetleLaughing

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 22:27 от Moderator3

# 158
  • Дубай
Днес ще е първата група за възстановяването на пътеката "По пътя на Ботевите четници". Любопитна съм колко участници от Игрите ще се включат и очаквам снимки.

Чакалчето харесва всички постове на Калин в ИГ...Каква ирония. Grinning
Чакалчето е фурнаджийска лопата май.... Като цяло, преди правеше хубави анализи с Жорето,сега нещо с Ясмин не са обективни.
 Както и да е!
Ако бях в София на драго сърце бих се включила в инициативата на Калин и семейството му.За момента мога само финансово...

# 159
Предлагам да се насладим на футболните умения на Калинката. Blue HeartAnimal BeetleLaughing

Ох, смея се с глас 😂 Обаче съм сигурна, че само да си го постави за цел, би станал великолепен и в това.

# 160
  • В Града на липите
Ами аз, да ви кажа честно, след два дни с тази корица, виждам единствено смешната ѝ страна. Явно в Мировата глава тази реакция е била замислена като върховна еманация на мъжката сила. Представял си е, че предизвиква страхопочитание с убийствено комбо от хъс, мачизъм и тестостерон, а пък то е...това, което виждате. Simple Smile Не ми пречи, забавно е.
Убедена съм, но и Дяволо да потвърди, ако съм права, че се е опитал да ни смекчи чувствата с тази донякъде доста забавна корица. И на мен ми е смешна.
Иначе съм стигнала точно до съвета, на който цялото племе номинира Калин, защото не успя да уцели вратата нито веднъж. То май само Наталия успя 😄
Тази битка я проспах снощи, но няма да я връщам 😅
Това е периодът му в Игрите, в който още не знае къде се намира и гледа като кацнал току що на Марс.

# 161
Ох, смея се с глас 😂 Обаче съм сигурна, че само да си го постави за цел, би станал великолепен и в това.

При тази ловкост и поврътливост би бил страхотна атракция във футбола. Обаче нъцки, не е играл хич. Как гледа само горкият - зле съм, ама то по планините топки няма. Animal Beetle Blue Heart

# 162
  • София
Не може човек да е добър във всичко. Всеки си има силни и слаби страни. Важното е, че е добър в това, което прави.

# 163
Корицата 🙄🙄🙄 (Не е към Дяволо - ясно ми е, че трябва да сложи победителя, но можеше да избере друга сцена с него, де)

# 164
Коя друга сцена? Тази е мега смешна и забавна Joy корицата грам не ми носи негативни чувства, гледам я и се заливам от смях с този пишман кинг-конг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт