💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 106 832
  • 1 066
  •   7
Отговори
# 135
In other news, гледам Калин е минал 30к последователи. Браво! И ето че още има интерес, макар и да не стигат 60к както преди години. Този сезон определено накрая им вдигна рейтингите малко малко.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 23:05 от Moderator3

# 136
  • В Града на липите
Аз съм на трети епизод.
Лапунов: В нашето племе не казваме нямаме захар, а казваме имаме чай Grinning
Предполагам всички ще се сетят като отговор на кого го каза Grinning
Калин се е предложил да реди пъзел още на първата елиминационна и здраво заби. Все пак го нареди.
Жълтите пак бяха потресаващи.

# 137
  • София
Лооооооол 😮
Това как съм го пропуснал.

Фолк легендата Глория се оказа фенка на Игри на волята и в частност на Генерал Ръждавичка. Blue Heart

Вижте на какво попаднах (това е видео след отпадането и от Радостина).

# 138
Калин е многофункционално рекламно лице.
Може да рекламира капки за очи-заради хубавите му очи..
Може и някой фризьорски салон да го вземе за лице.
Може да рекламира скиорски екипи или оборудване, аз като скиор бих му се зарадвала 😎
Може и стените за катерене да рекламира, палатки или дрехите на Billabong, които явно са му любими и често го виждахме с тях.
Ноо засега го видях само в реклама на Орехите 😆
Billabong са супер качествени bord шорти той дето цяло лято беше с тях и ся зимата ги носи върху спортен клин или анцунг, попринцип ток много добре прави така тъй като това задържа топлината

# 139
Много ме съмнява Глория да си менажира сама социалните мрежи,а какво остава да ходи из профилите и да оставя коментари. Съмнявам се и да има време да стои пред телевизора всеки ден по 2-3 часа и то вечертно такова,когато има участия.

Финала не съм го гледала,и темата зарязах.Знаех кой е победител и ми беше безразлично по какъв начин ще спечели.

# 140
  • София
Ръждавичка ми прилича по нещо на бившата ми шефка и ме втриса от това, та не я намирам за симпатична дори, съжалявам. Чудех се от самото начало как е определяна като най-красива. Като качества на т.нар.арена е топ. Николета също ми е прекалено обикновена. Йоана ми харесваше визуално, но Сапунджиева ми е най-красива.

# 141
Много ме съмнява Глория да си менажира сама социалните мрежи,а какво остава да ходи из профилите и да оставя коментари. Съмнявам се и да има време да стои пред телевизора всеки ден по 2-3 часа и то вечертно такова,когато има участия.

Финала не съм го гледала,и темата зарязах.Знаех кой е победител и ми беше безразлично по какъв начин ще спечели.
Съгласна , макар теоретично всичко
да е възможно , и отделен е въпроса , ако и да е вярно , колко качествена реклама е този факт за участничката )

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 09:56 от 130886

# 142
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата и огромния труд, който полагате Diavolo&Soney!
Попълних анкетата и с нетърпение чакам следващата!
В Събуди се ще има гостенки - Радостина, Николета и Ръждавичка.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 08:59 от Countess_M

# 143
Най накрая ви настигнах... Голямо четене падна.
Благодаря за темата. ФЕНОМЕНАЛНА Е .
В анкетата дадох отговори не на всички въпроси. Най незаслужил Добрин. Най заслужил Андрей след като отпадна Морунов ❤️. Любимо племе феномените, защото са уникални досега.
Корицата е потвърждение че сме произлезли от маймуните. Една горила иска да покаже на стадото че е алфа, силни удари в гърдите и голям рев... Но никой от останалите не го отразява... Да е жив и здрав Миро и семейството му. Жена му беше бременна в осмия месец като влезе Миро в играта и в осми беше и като излезе. Интересно...

# 144
  • гр.София
Soney и Дяволо, вие сте прекрасен екип!
В анкетата с гласуванията си ,гледам, съм в тренда, ама има едно изключение- Дино ми стана много неприятен към един момент.

За Глория- то не е голямата работа да те харесва баш тя.
А на  Калин ще му дърпаме ушите - зле е с правописа. (Иска ми се всички тези звездни и изгряващи  създатели на цифрово съдържание да внимават как пишат и говорят .)

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 10:14 от blanc

# 145
вчера гледах the running man и имаше добри моменти. Имаше персонажи, които леко напомнят на пишещите тук Sweat Smile

Мислих малко за разделянето на потоци от анкетата. Според мен би било интересно ако направят победителите двама - последният оцелял мъж и последната оцеляла жена взимат по сто хилки. Не е нужна да разделят игрите. Това би променило динамиката на финала по интресен начин и би направило играта по-стратегическа. В момента финалът изглежда твърде силов и стратегиите практически нямат значение. Видя се и този сезон където на края беше практически един срещу пет и единакът спечели. Също ще интересно да видим как участниците реагират и се адаптират първия сезон ако не го обявят преди началото.

# 146
  • Някъде там...
Относно анкетата.
С положителни чувства се разделям с: Калин, Алекс, Траян, Дино, Чикагото.
С негативни: Мирослав, Радостина и Николета.

Имаше един момент, в който бях разочарована от Дино, когато се подхлъзна по Мировите стратегии и идеи и от забавния зевзек се превърна в селски тарикат и схемаджия. Но му прощавам, беше за малко и като цяло ми е положителен персонаж, няма злоба, завист и негативизъм в него.

Предпочитам племенните битки пред индивидуалните, особено в първата фаза.  Накрая с удоволствие гледам и индивидуалните, когато са останали все силни играчи.
Най-интересни са ми териториалните битки, като цяло те са най-зрелищни и мащабни.

На писалите преди мен само ще напомня да погледнат първо себе си и тогава да "ръсят акъл". Тонът в темата е такъв И заради тях.

# 147
Днес ще е първата група за възстановяването на пътеката "По пътя на Ботевите четници". Любопитна съм колко участници от Игрите ще се включат и очаквам снимки.

Чакалчето харесва всички постове на Калин в ИГ...Каква ирония. Grinning

# 148
Аз съм на трети епизод.
Лапунов: В нашето племе не казваме нямаме захар, а казваме имаме чай Grinning
Предполагам всички ще се сетят като отговор на кого го каза Grinning
Калин се е предложил да реди пъзел още на първата елиминационна и здраво заби. Все пак го нареди.
Жълтите пак бяха потресаващи.

Да, и аз гледах този епизод. Simple Smile Ама то чутовно мрънкане беше за тоя гаден чай, после ги накова какви били неорганизирани всички и как очаквала хаос на арената...А пък те толкова сладки бяха докато нищеха пола на прасето - кротки, забавни. Blue Heart Такъв контраст с кавгите при Жълтите на плажа и схемаджийството при Лечителите.

На Калин мога да простя пропуски в правописа, защото благородството му, уважителната му натура и добрият пример надделяват. Той ако и тук беше безпогрешен, нямаше да е човек. Simple Smile Техничарче със златни ръце е, бил е добър само по определени предмети, той си го каза. При толкова наситен с приключения живот, определено не е стоял с часове над граматиката и да пише 20 страници тема по литература. Силата му е другаде. Техническо чертане, оптика, форми, а не текстове. Много хора могат да пишат, но нямат пространственото му мислене и талант за визуализация. Може и да не знаеш къде се слагат запетайките, но май е по-добре да знаеш как работят нещата, да бъдеш мотиватор, да имаш поглед за красивото и практически умения да оцелееш в природата, да можеш да си ушиеш дреха или да сглобиш колонка от тръба и няколко жички...Доволна съм, че е избрал именно тях да развива. Добър правопис под път и над път, ама Калиновци няма много. Даже хич.

# 149
Олеле, и в тази тема преклонението пред люлинския гений продължава да се лее. Даже плюнки по Diavolo има, в стремежа му да бъде обективен, да представи всички играчи. Противното би било обида и неуважение към останалите участници. Да бъдат фон на великолепния, хайде няма нужда.
Горкият Калин! Сигурно и не си е представял, че ще стане обект на толкова внимание, и Следене. Ужасна намеса в личния живот на участник в едно шоу. Шоу, да не забравяме, не е истинско спортно състезание!
Миро изкара късмет. Взе парите, гледа си семейството и живота, без да бъде нечий блян, без да му следят всяка стъпка и всяка дума! Голям си късметлия, пич, ходи пали свещ в църквата. Че има един термин Stalking... дори и с обожание пак си е Следене.

Общи условия

Активация на акаунт