💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 106 922
  • 1 066
  •   7
Отговори
# 120
  • В Града на липите
Рекламата за Сторител ми хареса най-много. Точно ми напомни да си подновя абонамента, че покрай Игрите нямах много време за слушане Grinning

# 121
Хм, текстът на тази реклама на Сторител е много в унисон с последните ни разсъждения от предишната тема. Или сме подсказали на някого или просто масово така действа Калинщината.
Траян и Радостина също с пъзел от Орехите Simple Smile
С глас се смях на този коментар

# 122
Деската между другото ми е най -красива от жените този сезон. Ръждето ми е любимка, но тя по друга линия .Въпреки че и тя е симпатяга,но Деси заедно с Йоана имат като че ли най -хубави черти.

# 123
  • Буркина Фасо
Тъкмо и аз я гледах Деската. Красива жена е.

като свие устата е като кокошо дупе Grinning

# 124
  • София
Сега ще те опровергаят. Grinning

И аз я намирам за много хубава.

# 125
Всеки гледа различно и няма лошо в това, ама с жени като близначките, Анка арията и Радостина не му трябва на човек да е женомразец, че да не ги харесва.
Юлиян си беше дружка с Венцислава.

А, за Калинката - още 3-4 реклами и може да задмине на фикуса чека.
Браво на момчето. Заслужава.

# 126
  • София
За мен Ръждавичка е най-красива.
Има нещо в нея, в излъчването. Много е женствена. А и топ тяло има.

# 127
Ръждавичка имаше някаква реклама където казва "Още ли правите женски коалиции" и гледа осъдително. Може да се пробва за актриса. Вера и Николета също са мацки. Ради също има чар.  Аз съм фен на Мартина Луканова. Сигурно прави повече набирания от мен. Поне кросфитърски...

# 128
Как да премахнете Фикуса, и да заместите с добрите герои в играта:
инсталирате адд-он на firefox - request control
под settings - rules
кликате на + Create rule
под pattern избирате scheme http/https host * path *
под extra url matchers
includes поставяте cdn.bg-mamma.com/ejgH/Yfa7F.gif

под match by origin
any
под types
image
под action
redirect
поставяте https://cdn.bg-mamma.com/ejgH/88Uo9.png
done

презареждате страницата и готово.

# 129
  • София
Всеки гледа различно и няма лошо в това, ама с жени като близначките, Анка арията и Радостина не му трябва на човек да е женомразец, че да не ги харесва.
Юлиян си беше дружка с Венцислава.

А, за Калинката - още 3-4 реклами и може да задмине на фикуса чека.
Браво на момчето. Заслужава.

Само дето поне половината ще му ги вземат Продуцентити

# 130
  • Някъде там...
Рекламата на Сторител не зная дали е дело на Калин като концепция и текст, като цяло ми се струва, че сам си ги мисли и заснема. И му се получават чудни.
В днешната прави много яки акценти на очите, добра заигравка със светлината. Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 22:55 от Жабче

# 131
  • София
Калин е многофункционално рекламно лице.
Може да рекламира капки за очи-заради хубавите му очи..
Може и някой фризьорски салон да го вземе за лице.
Може да рекламира скиорски екипи или оборудване, аз като скиор бих му се зарадвала 😎
Може и стените за катерене да рекламира, палатки или дрехите на Billabong, които явно са му любими и често го виждахме с тях.
Ноо засега го видях само в реклама на Орехите 😆

# 132
Според мен Ръждавичка изпъква понеже има чар и харизма, докато повечето не ме впечатлиха особено
А чисто като визуална красота Александра най-много ми хареса въпреки че все пак има корекция

# 133
  • София
И да допълня по някои въпроси от анкетата (нямам търпение за втора част):

Най-много се позамислих, за да посоча най-незаслужил победител - никога не съм крила, че смятам, че Алекса беше не бутан, ами закаран с лимузина до финала, че и там му осигуриха мънички предимства. Но, Алекса беше фактор от момента, в който влезе в основно племе (неприятен за мен), но фактор. Нон стоп се коментираше за него, защото не спираше с коментари, действия, и любимото ми - да губи от Фифо, но поне на арената срещу него. Съответно, колкото и да ми се иска - нямаше как да отбележа него.

Андрей и Рълев - изобщо нямат място според мен тук.

Милен - изигра си социално играта супер, никога не го номинираха, дори когато беше пленен - пак не беше на елеминация. На съвета с положителен вот - събра всички гласове. Заслужил си е и той, а и реално и доста зрители му симпатизираха.

Мартин - подобно на Алекса, но не чак толкова бутан, но човекът също беше през цялото време в центъра на събитията. На терен също не беше никак зле. Никак не бях за него, но заслужил е.

И останаха Миро и Добрин - единият се снишаваше, приемаше да е последна дупка в коалиция, едно мнение не изказа, а имаше едно де - отряза Пекин за опцията да не номинират все пак Калин, припада и му беше много зле. Всичко това след 2-3 седмици в играта - до преди това - абсолютно незабележим.

Добрин - силен, ама много физически, знаеше се кой е, и някак не се чудеха хората кой е пък този? Финал със смс-и не вярвам той да си е изискал, а и никак не съм сигурна, че точно той е бил победител - но пак не по негово изискване, съответно нямаше как него да избера между двамата незаслужили.

Резултат: Миро получи моя глас на този въпрос!

Че стана много дълго, явно за другите въпроси ще се изкажа после 😁

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 22:28 от gg__

# 134
  • София
    Радвам се, че изгледах този сезон, видях разнообразие от цветни и готини хора, надявам се в сезон 8 пак да са такива.
    Ето ви един щастлив Калин, изгледах всички реклами с него, отдава му се, искам още 🐞
[/list]

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 23:06 от Moderator3

Общи условия

Активация на акаунт