💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 112 591
  • 1 115
  •   1
Отговори
# 720
Kaто хапче за добро настроение е Калинката с вечната си усмивка, чаровно притеснение и благородно излъчване.

Страхотна харизма. Заразява с добра енергия и топли.

# 721
Гледам Калин сега и ми се вижда по-слаб, отколкото беше след гладуването в предаването Smiley А за съжаление брат му май не проявява интерес към участие, а със сигурност има същия потенциал и щеше да е супер интересен за гледане, точно като Калинката Blue Heart

# 722
Обаче прическите и на Калин и на брат му са....топ.На кавга както казва Чикагото

# 723
Брата на Калин може просто да не иска да бъде в неговата сянка което със сигурност ще стане.Едва ли ще има втори такъв любимец, пък било и то и брат му,а то просто ще е неизбежно сравнението.И това какви високи очаквания ще имат всички фенове на предаването към него особено  като брат на Калин и може би най -големия любимец на хората за всички сезони до сега.

# 724
Тия дни мернах една снимка на Калин със зализана коса, такава...тривиална прическа, стандартна...И се притесних сериозно, че е сменил амплоато. Сакън, да не е посмял 😂 Тая прическа си му пасва най на същността и стила, част от харизмата му е. А в Игрите беше просто неотразима.

# 725
Благодаря за поста с Калинката по Нова. Имаме общи познати, Явката, знам, че чете тук и едно клипче на Калин от РД на мой приятел.  Да кажем, че нищо човешко не му е чуждо. Надявам си, че  поне е спрял цигарите. Алкохолът си е нещо нормално. Абе, наистина  нормално е момчето, мислех, че е малко задръстен.

# 726
Благодаря за поста с Калинката по Нова. Имаме общи познати, Явката, знам, че чете тук и едно клипче на Калин от РД на мой приятел.  Да кажем, че нищо човешко не му е чуждо. Надявам си, че  поне е спрял цигарите. Алкохолът си е нещо нормално. Абе, наистина  нормално е момчето, мислех, че е малко задръстен.

Калин чете тук и Калин пуши, правилно ли съм разбрала 🙄? И двете не ми се вярват много.

# 727
Благодаря на Дяволо за корицата! Излезе ми в новините и веднага дотичах.
Интересно, скъсаха се в Нова да го канят, а "победителят" липсва. Очакваше се.

#сезонътнаКалин#

# 728

Нищо не се разбира от коментара ви. Явката ли е пушачът!?

# 729
Е предполагам, че за Калин става въпрос, иначе кой ще да го интересува, че някой си Явката пуши Grinning мисля, че Явката е този, който ни чете.

# 730
  • София
Драконката влезе, разбуни духовете и изчезна 😆

Очевидно става дума за Калин, че нищо човешко не му е чуждо, в което не виждам нищо лошо. Нека пробва момчето от (почти) всичко, това че малко прекалено го идеализираме и поставяме на пиедестал може да е доста натоварващо за човек, който не е свикнал с това. Нека си изживее младостта, виждаме как е възпитаван от родителите си, не вярвам да прекалява с вредните навици.

Но се надявам ако това с цигарите е вярно да са били кратък отминал период, че там аз лично съм твърдо НЕ 🚭 Все пак е доста спортно ориентиран, не вървят много двете ръка за ръка.

Относно евентуално участие на брат му в Игрите, аз също искам да го гледам, защото вярвам, че ще има какво да покаже, но съм съгласна, че за самия него няма да са много ОК неизбежните сравнения с брат му и очакванията, които феновете ще му възлагат.

# 731
  • София
Ако чете Калин тук, да кажа нещо - не му трябва влизане на брат ти в игрите.
Ще има една голяма мишена на гърба от първия ден, а продукцията ще го използва и няма да се замисли да го "метне зад борда", ако им изнася.

# 732
  • Някъде там...
Проектът за пътеката е доразвит. Явно имат одобрение от дирекцията на парк Врачански Балкан, защото сега е удължена до Околчица, през Кобилини стени. Наистина по пътя на Ботевите четници.

А относно Калин, има една поговорка - "Прекаленият светец и Богу не е драг." Нека си граби с пълни шепи от живота момчето, сега му е времето. Всички сме правили по някоя глупост или безразсъдство на млади години.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 13:28 от Жабче

# 733
  • пустинята Гоби
В детската градина ли сме, че се обсъжда, че някой пуши цигари и пие алкохол на рожден ден Rolling Eyes ?

# 734
И всички Вие ли сте така - има ли снимка на Калинката, на лицето ми грейва усмивка. Абе хора, за първи път ми се случва това.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 16:01 от kriakla

Общи условия

Активация на акаунт