💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 112 589
  • 1 115
  •   1
Отговори
# 735
  • Някъде там...
И всички Вие ли сте така - има ли снимка на Калинката на лицето ми грейва усмивка. Абе хора, за първи път ми се случва това.
Баш така сме. Laughing Някаква магия.

Нова бригада на 04/01/26 е обявил бащата на Калин.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 15:34 от Жабче

# 736
Е предполагам, че за Калин става въпрос, иначе кой ще да го интересува, че някой си Явката пуши Grinning мисля, че Явката е този, който ни чете.
Кой е Явката?
Калин едва ли има време, че да седне и да чете Бг мама...

# 737
Аз освен ако Калин пред мен не отвори форума, няма повярвам, че чете Grinning Ако бяхме в Discord виж по-може. Ениуей, по-важното е от продукцията да четат и (а дано, ама надали) да се замислят какво правят, като да махнат тъпото гладуване За начало поне.

Не съм гледала промото за новогодишното шоу на Нова, обикновено го пропускаме, но ще хвърлим едно око докато се тъпчем с питка.

# 738
Е предполагам, че за Калин става въпрос, иначе кой ще да го интересува, че някой си Явката пуши Grinning мисля, че Явката е този, който ни чете.
Кой е Явката?
Калин едва ли има време, че да седне и да чете Бг мама...
Явката явно е общият познат.

# 739
Явката щом ни чете, ще е доволен, че го споменаваме. Нищо, че незнаем кой е. Grinning

# 740
Явката, не само да чете, а да вземе и да пише, да сподели, нещо интересно....

# 741
Кой е този Явката, хора?
Не вярвам Калин да чете тука.
Малко припомняне на изявите на “силния” Миро:
15ти епизод номинации, дълго трасе вкл. и с носене на чували 75 кг (3*25) - Калин стартира 1ва позиция заедно с Шопа и още един, Калин завършва първи обиколката преди Шопа и мина с чувалите от раз, наш Мирка на неговата обиколка изпуска чувалите 4! пъти между двата варела и едва се довлече. На същия елемент на финала забележете направо летеше, да познаем колко ли са тежали тогава чувалите.
Епизод 28 пак номинации- Иво вика на Миро да отиде на дракона с топчето като финален компонент на трасето, уж има добра моторика, Миро вика - а не, не искам, по-добре Иво да ходи. Иво ги отвя тогава на дракона другите племена от раз. Мирката пак на завет остана.
29 еп: номинации  жълти и зелени, Траян смазва Миро 2:0 в единична битка бутане с надуваеми “щитове” вътре на платформа в морето.
Ще следва продължение …

# 742
§§
И всички Вие ли сте така - има ли снимка на Калинката, на лицето ми грейва усмивка.
Не сме всичките, разбира се.  Но повечето, със сигурност.

Тия дни в "На кафе" не е ли гостувал някой от ИВ? От финалистите не бяха всички...

# 743
  • Някъде там...
Малко скечове от Феноменалните сини:
Номинационната битка с ходене по варели. Ред е на тройния, Алекс минава отгоре и изведнъж вижда, че варелът е подпиран от Лапунов и... Наталия.
Алекс - Защо Наталия държи?!
Наталия - Спокойно, Алекс, държа те!
Алекс - Не, защо ти държиш?!
Наталия - Защото не искам да паднеш! Как да не държа! Blue Heart
Наталия на синхрон - Ааалекс, той винаги се обажда. Стига, Алекс, знаем, че имаш мнение за всичко. Joy

Наталия - Калин е като катерица на тия варели. От варел на варел, от варел на варел. Калин може и да ги прелети. Аз дори не знам защо въобще са му тия варели, трябваше от куб на куб и директно звънчето, камбанката и топката и айде. Laughing

Алекс и Наталия ще доят козата. Тук се търкалях от смях.
Алекс - Айде да видим тази коза млекодава ли.
Наталия - Мога ли само да те помоля сега да не говориш толкова много, защото ти като говориш, тя се стресира. Не е като мен издръжлива.
Лапунов - Тя козата е горе долу колкото Наталия... Ще падне голяма борба.
Ръждавичка - Алекс, хвани тази коза да не мърда!
Гизем - Личи си кой е мъжът в семейството. Те са като разведена двойка.
Алекс - Опитва се да й говори, да я гали и все едно млякото само ще тръгне.
Лапунов - Това е най-дългото доене на коза.
Наталия - Нали не я боли?
Алекс - Ами иди отпред и си говори с нея и я питай, тя ще ти каже!
Наталия - Алекс, вземи си коза!
Алекс - Чакай да си запиша, че с всичките безценни съвети, които ми даваш, ще взема да забравя някой.

Взискателната публика:
Скрит текст:

# 744
Рибарите стигнаха до резиденцията! Чухме за първи път нещо като екипен поздрав, така че и на това са основопожници този отбор Grinning

Стигат до резиденция чак на етап 2 племена и то не в първата битка. Това е много гладуване, но истината е, че преди са се грижили за хората. Не само имаха огън (със "случайно" намерен кибрит), но им дадоха и въдица. Имаха и "случайно" намерена корда от преди това.
На два пъти минимум им даваха храна — единия път търсиха по карта съкровища, после не помня какво беше. Но поне 2 пъти.
В стопанството мисля е ясно ядат, дори и да не е толкова много. Отслабнали са, но не е на висините, които видяхме за Пекин (примерно) и нищоядене. Съсипват ги хората последните сезони. За 2 месеца неядене, не видях един да не изригва на битка и да се оплаква. Плуват, носят...

На най-първата битка межу капитани спечели Джери. Като цяло първата част (с 3 племена) е по-различна от сега. Не знам коя ми харесва повече, но така мисля е по-труно да играеш стратегически (с винаги номинирани по 2ма от племе и после първо играят тези двама). Това определено ме кефи повече от шмекерските сметки последните сезони.

Битките са като сезон 1, но вече с добра сложност, та за отричащите сезон 1, може да смятт 2 за 1 Grinning И да поканят Ники за All Stars. Бях забравила, че е такава машина на трасе. И плува, и носи, копае, скача, абеееее супер е.

Рибарите споменаха, че Милен много е хранил Ваня когато е дошъл. Ваня обаче пред камери не разбирам защо не я харесват. Тошко е супер хлъзгав пред камерите, дори повече от Юли а мисля е бил по-брутален в коментарите и изявен антифен на жените. И въпреки всичко има безброй лакеи, че и жени, около него.

Личната ми класация за сега са все още Джери, Ники, Любо изпадна малко, макар че се представя добре все още. Ваня е mid за мен (направо съм в потрЕс).

# 745
Мисля, че за първи път победителят не виси на корицата чак до новия сезон. Също за първи път толкова хора започнаха да гледат сезона за втори път, някои и по-стари сезони, споделят, преживяваме моменти отново. Това е чудесно и духът в темата е много приятен - пълно е с Animal Beetle

# 746
Траян, Гизем, Дино, Калин, Теодор, Ръждата в новогодишната програма на НОВА в момента  Wink

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 23:08 от diziler

# 747
  • София
Гизем, Траян и Чикагото също мернах.

# 748

Весел празник на всички Wink

# 749
Мирцата не са ли го поканили Joy
Или е отказал

Общи условия

Активация на акаунт