💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 112 550
  • 1 115
  •   6
Отговори
# 750
Мирцата не са ли го поканили Joy
Или е отказал
Било му е лошо

# 751
За много години, уважаеми!
Има ли го някъде на запис това новогодишно шоу и каква точно беше ролята там на нашите герои?

# 752
А Николай и Теодор най-големите чалгари се оказаxa. След полунощ нали имаше чалга изпълнители, като излезе Фики и тия двамата веднага вдигнаха ръцете и пееxа песните, мале, мале... Личи си средата Grinning

# 753
А Николай и Теодор най-големите чалгари се оказаxa. След полунощ нали имаше чалга изпълнители, като излезе Фики и тия двамата веднага вдигнаха ръцете и пееxа песните, мале, мале... Личи си средата Grinning

От 6-мата сладури само Калин и Траян бяха като в необрано лозе по време на чалга изпълненията. Все едно никога не ги бяха чували. Grinning И двамата бяха самото великолепие.
 Гизем беше с микрофона на чалга песните. Ръждавичка прияпяваше. Дино и Чикогато са ясни.

# 754
И НОВА с новото лого:

# 755
Мирцата не са ли го поканили Joy
Или е отказал

Мирцата има да кърми.

Честита Нова година! С пожелание за здраве, късмет, мир и благоденствие на всички.

# 756
  • София
Генерал Ръждавичка е посрещнала Новата година в село Богослов, в Кюстендилско. Simple Smile
Прекрасно момиче.

# 757
Прекрасно, ама чалгарче Grinning

# 758
Краят на една ТВ ера, на едно съперничество и псевдо-приятелство, и на едно племе, коетo бе уникално. Не винаги с добро, но все пак уникално.

Ники е тотална загуба да не го поканят за двубой на All Stars. Единственото извинение е да им е отказал. Беше и забавно да гледам каква тотал щета бяха сестрата и Чудо на кубa преди това. Над 2 часа и не го подреди нито един от тях.

Ники си дойде предаден. Можеше да спечели, ако искаше. Но не искаше. Пълна загуба за финала. Не мисля, че Ники щеше да спечели формата, но щяхме да гледаме още някоя седмица майонезка на финала.

Разединените Рибари паднаха жертва на Ловците, които така ги подредиха нещата, да си стигнат до финала те. Определено най-хитрото червено племе за всички времена според мен. Реално 2ма жътвари и 6 ловци ще стигнат на финал.

За мен Милен е супер незаслужил победител, сега гледайки през какво са преминали много други и как играят. Просто мина достатъчно време да се забрави Милен на кого бе лакей и не се показва как храни определени играчи. Това е.
Предполагам утре почваме сезон 3. Вече ме е страх и от там какво помня Grinning

# 759
  • София

Ами не, не е.
Сега изгледах на запис снощното гала шоу.
Ръждавичка припяваше на бг класиките. На чалгата основно Гизем пееше + Чикагото и Дино. Дори Калин леко припяваше в един момент, но си личеше колко не на място е той там. И една дума не обели.
Във втората част на шоуто, явно след полунощ, Ръждавичка изчезна някъде и баш когато беше чалгията нея я нямаше.

# 760
Личното ми мнение е, че ГАЛАвечерта беше тотална тъпотия. Стана ми жал за Дино и болният му кръст, че му се налага да стърчи и присъства на лигнята на Гала. Е, аз не издържах да я гледам повече от 10 минути, ама колкото пъти, прещраквайки каналите, минавах през Нова ТВ, толкова пъти виждах едно и също - загуба на време.
То е ясно, че НоваТВ ще “изсмучи“ максимално дивиденти от участниците през годината, ама що трябваше на Гала до поверят баш тая вечер???
Както и да е - Калин не загуби от чара си, участвайки в “нещото“. А Чикагото ... Не ме изненада, така да се каже ...

# 761
  • Някъде там...
ЧНГ! Желая на вас и близките ви здраве, щастие и сбъднати мечти! Нека 2026 бъде успешна!

Аз гледах само до полунощ. Основно имаше певци и актьори, които си бяха закичени с микрофони и изнасяха програмата. Гости бяха участници в ИВ и Биг Брадър, които бяха за декор по-скоро. Танцуваха на някои от песните, припяваха, вдигаха наздравици. Калин не съм го чула да говори на микрофона, но не е стоял като пън, говореше си с останалите, по едно време с Чикагото доста си говореха. Чикагото друсна пак неговите уникални танци, Гизем доста пееше, Ръждавичка и тя.
Честно казано, съчувствах му по едно време, по интровертски, представям си колко напрегнато щеше да ми е в подобна обстановка.
Нищо особено не беше програмата, даже коментирахме вкъщи колко евтино са минали от Нова - участници, които са там по договор, вероятно без хонорар, няколко от водещите на Нова (Гала... бррр) и певци, актьори. Мирцата липсваше, докато победителят в ББ беше там, ако не се лъжа. Общото ми впечатление беше, че са поканили един вид любимците на публиката от Игрите. Алекс липсваше.
Малко снимки:
Скрит текст:

Къде без банички за тия тримата.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 17:05 от Жабче

# 762
  • София
Чикагото много кръшен в кръста се оказа. Simple Smile
Какви танци с Нети малко преди финала...

От всички гости обаче само Гъмов си е натурално забавен, явно си е такъв и в ежедневието. Останалите се пънеха ама изобщо не им се получаваше. Геро разочарова. Рачков от нищо прави нещо, а Геро без него някак си не може така да изпъкне.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 18:28 от Diavolo

# 763

Само да не ти е в къщата.

# 764
На мен ми направи впечатление, че Калин и Ръждавичка бяха "залепени" един за друг като най-безопасна среда. Все есно бяха като брат и сестра. И двамата се чувстваха не на място, заедно с Траян. Като Траян беше една идея по-отпуснат.

Общи условия

Активация на акаунт