💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 105 225
  • 1 056
  •   2
Отговори
# 990
Аз честно казано харесвам играчи които си отстояват позицията и когато някой не е прав му го казват без да го нападат супер жестоко.
Такива играчи за мен са Морунов, Калин, Фифо също имаше изразена позиция въпреки че май бие рекорда по номинации.
Гого не ми хареса тогава, никаква позиция не изразяваше, иначе беше добър на арената да.
Алексa и той беше супер двуличен.
Обясняваше как ще пази жените и накрая прати Виктория на елиминация.
😂😂

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 16:03 от Ssstef

# 991
  • София
Аз пък Мани и Фейгин не можех да ги трая в коалицията им с онзи Илиян ли, какъв беше, и саботажът адски ме нервира, така че го разбирах Гого, който се раздаде максимално в играта, за да разбере накрая, че мачът бил свирен. И за мен в доста неща си приличат Гого и Калин, но Гого е някак по-затворен, по-малко взаимодействия имаше с хората около себе си и някак стоеше в сянка, или поне след три години така ми се струва. Simple Smile За Калин много хубаво сте казали всичко, аз нямам дар слово, но това момче излъчва едно обаяние, съвкупност от всичките му качества - физически и душевни, и всеки, който го е срещнал, е останал очарован. Simple Smile

# 992
Съгласна с лято!. Много ме издразниха тези двечките навремето.

# 993
100% мислите ми съвпадат с тези на MikasA. Не бих могла да го кажа по-добре! Както и предния пост (чаршаф). За да ни разберат момчетата, Калин е нещо като Мерилин Монро. Ние жените ще кажем, че е пълничка, с къси крака, има паласки.. . Ама като те погледне такъв сексапил излъчва, че на мъжете им омекват краката. И Калинката не е съвършен, но е толкова харизматичен.

# 994
Калин за жените е като Мерилин Монро за мъжете Grinning Брилянтно сравнение.

# 995
Съгласна съм с всичко, което сте описали защо толкова от нас харесваме Калин като човек. Още нещо само да добавя, той беше може би най-малкият от мъжете, които останаха към накрая, но нито веднъж не мрънкаше, не се оплакваше за нищо, дори когато го държаха на изолатора седмици наред. Не се криеше по никое време зад никой и не мишкуваше, за да стигне по-напред, както много други. Държа се като истински мъж.

# 996
Гледате ли Кралев,  в Черешката?

# 997
  • София
Гледате ли Кралев,  в Черешката?

Аз лично - Не и нямам и намерение да гледам тази седмица. Кралев, за да си го причиня, трябваше да е с участници - Калин, Лапунов, Ръждавичка и Алекс примерно. И пак не съм сигурна дали щях, страшно ми е неприятен.

# 998
Нямам много спомен от сезон 4, така и не ме хвана голямата мания по Фифо и Гого, та може и да бъркам в спомените си. Гого ставаше впечатляващ на арената с напредване на предаването, но беше винаги в комфортна позиция да е с хора, с които се разбира, а и даваше вид, че и да е аутсайдер, не му пука особено. Тук бих направила паралел с Калин. За Мани и Фейгин обаче нещата не седяха така, особено за Фейгин, която беше доста лабилна. Разбирам разочарованието му, не одобрявах саботажа на М и Ф, но пък и Мани се опита съвсем човешки да му обясни, а той не направи и минимално усилие да влезе в обувките им. Тогава тотално ме изгуби.
Калин имаше огромното предимство да има Алекс до себе си, който се раздаде на макс, за да обяснява качествата и предимствата му. Може би без Алекс нямаше да разберем много неща, та друго си е да имаш говорител, казвам го с най-добри чувства.

# 999
Съгласна съм с всичко, което сте описали защо толкова от нас харесваме Калин като човек. Още нещо само да добавя, той беше може би най-малкият от мъжете, които останаха към накрая, но нито веднъж не мрънкаше, не се оплакваше за нищо, дори когато го държаха на изолатора седмици наред. Не се криеше по никое време зад никой и не мишкуваше, за да стигне по-напред, както много други. Държа се като истински мъж.

Aбсолютно вярно. Калин беше един от най-младите в целия формат. Май само Дечо и Иван бяха по-млади с година или две. И двамата се отчетоха с незапомнящо се участие, докато Калин сложи в джоб млади и стари с умения и скромност. В този вълчи, консуматорски свят, в който се издигат в култ бягството от отговорност, пошлостта, алчността, грозното, нахалното, използваческото и нечестното, хора като него трудно се намират. На такава възраст - съвсем, тъй като приоритетите им са различни. Ценностите също.

# 1 000
Няма нищо лошо да се харесва Калин. Цялостно и като човек май не е влизала така скромна личност, но на терен не е нито най-изобретателния, нито най-бързия. С риск да ме изядете с парцалите Smile

Чисто игри за мен Гого е най-изобретателния и никой не може да му отнеме короната на минимум 4-5 битки, където той просто разгроми всичко и всички, които излязоха срещу него. И то точно защото познава движенията си, тялото си до такава степен, че знае как да използва джобните си размери до перфекционизъм.
Предвид точно тези мини размери, щеше да издиша и той на вагонетки. На стратегическа игра е много хипи-кумбая. Швейцария до саботажа. Ако беше от началото жълт, Джаферович щеше да го изяде за закуска.

# 1 001
Наистина трябва да отчетем огромната роля на Алекс - приятел, защитник, говорител на Калин! Той беше опора като скала, оцени нашето момче и го брани като лъв!

# 1 002
  • Някъде там...
Ще ме накарате сега да гледам пак 4 сезон. Simple Smile Ако успея да се ориентирам в онзи сайт въобще.

# 1 003
Ако си спомням правилно Гого е тренирал от малък футбол, ритал е в детската школата на Барса, май имаше нещо с маратони или тичане на дълги разстояния и в крайна сметка калистеника. Нищо не може да се сравни с това да тренираш от малък, особено спортове изискващи не само сила, а и координация и мисловна дейност. Като атлет е повече от топ, дори не мога да измисля достатъчно добър епитет. Калин пък имаше поглед над това да сработи групата, да даде точната позиция и разяснения, да използва обстоятелствата и околната среда в своя полза. Много са ми различни като типажи, аз лично мога да ги сравня само по самобитността, скромността и адаптивността към непозната обстановка.

# 1 004
Калин още от детството си е придобил умения и физическа издръжливост - скачане от клон на клон /ох, това ми напомня един виц - "мойто баща работи крал, по цял ден скача от клон на клон" - за един нигериец/, скачане във вирове, колоездене, ски, сноуборд, лостове, катерене /скално, алпинизъм/ - не е тренирал развитие на определени група мускули, определени неща, всичко е естествено. Ние сме свикнали да гледаме в ИВ малко или много "целенасочени" спортисти в различни спортове, затова "небрежността" на Калин, с която минаваше по всички предизвикателства ни се струваше, че е с лекота. То си беше и такава.

Общи условия

Активация на акаунт