💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 105 110
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Финален обзор на Саркаста

# 61
Имаше "На кафе" от 11 до 12, но нито дума за ИВ!
Аз пък току що се разминах с Калин в метрото. Sunglasses Blue Heart
Само премигах изненадано и невярващо. Joy
Ако пътуваш с метрото от/до Люлин може да виждаш редовно тези риалити герои, хаха...  брата на Момчил най-редовно. Калин също е от Люлин. Онзи ден... брата на Ружа Игнатова (той беше в Черешката)...

# 62
  • София
Фифо и той е от Люлин. И Алекс.
Явно ИВ и Люлин са тясно свързани. Много народ от там и то все любимци. Grinning

# 63
  • Някъде там...
Люлин ми е мистична територия. Joy

Фифо съм го засичала по бул Стамболийски преди време.

# 64
  • София
Благодаря за темата! Както винаги страхотна!

Сезон 8 ще го гледам, всъщност аз само за сезон 7 бях казала, че ще го започна и ще преценя дали да доглеждам, просто сезон 6 беше отчайващо слаб. За мен - най-слабият сезон.
За сезон 7 - оценката ми е основно положителна - нареждам го в топ 3 на любимите ми сезони, но е доста след най-любимият ми - четвърти!

Най-заслужил победител - Андрей, любим победител - Рълев, най-бутан - Алекса.

# 65
Еее, какво има в тоя Люлин? Нещо във въздуха явно. Simple Smile

Била съм в Люлин два пъти в живота си и ми се видя доста депресиращо място. Но явно и на най-враждебните терени поникват прекрасни цветя.

# 66
  • София
Обърнете внимание на тази статистика, защото знам, че масово се скипват/скролират първите постове и след време се пита ама кой, какво и защо.
Тук бая време отне, но е събрано най-важното. Има още какво да се иска, но просто няма време. Simple Smile

Общ брой победи, рекорди, любопитни неща:
https://bg-mam.ma/p/1838069/50586604

# 67
И Орехите се разписаха с реклама с Калин, но са сбъркали, че не са оставили концепцията и реализацията на него. И Миро участва, май са снимали в един ден подкаста, защото са със същите дрехи

https://www.instagram.com/reel/DSKM_7WDeeD/?igsh=aGZ1eWx1Ym9ieGNp

А какво особено има в Люлин - по Алекс хора с глад за успех!

Благодаря за темата на Дяволо и Сони, наистина огромен труд Heart

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 12:55 от sunrise_sunset

# 68
  • В Града на липите
И Орехите се разписаха с реклама с Калин, но са сбъркали, че не са оставили концепцията и реализацията на него. И Миро участва...
И аз я гледах, но ми попадна във фейсбук.
Забелязвам как хитро се застраховат и пускат Миро в реклами и подкасти с някой друг, за да са сигурни, че ще го гледат. На Калин дъската е много смешна. Grinning

# 69
И Орехите се разписаха с реклама с Калин, но са сбъркали, че не са оставили концепцията и реализацията на него. И Миро участва, май са снимали в един ден подкаста, защото са със същите дрехи

https://www.instagram.com/reel/DSKM_7WDeeD/?igsh=aGZ1eWx1Ym9ieGNp

Ох, Калинката хванал риба с Лапунов на Изолатора, но решил да я пусне. Колкото и да е гладен, доброто му е в повече.

A Миро с неговото блестящо и интересно персоналити сега и на кулинарен формат се надява. SleepingSleeping

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 13:12 от жижик

# 70
  • София
Аз като бивша люлинчанка съм горда с хубавите хора, които живеят там 🙂🩵🐞

# 71
На Калин дъската е много смешна. Grinning

Баш. Аз си мисля, че с този стратегически пласиран фалически деликатес в средата, си показа точно през къде му е за цялата тази работа. Animal Beetle

# 72
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И Ивайло е от Люлин. Sunglasses Жалко, че нямам нищо общо с тази посока, да срещна някого и аз. Но пък и вече не ползвам метро.

Дяволче, Сони, благодаря за темата! Както винаги, последната е най-най-богата и информативна по разбираеми причини. Heart Само корицата ще се наложи да изтърпим известно време, засега я гледам със затворени очи. Joy

Не успях да гласувам в анкетата, дава ми грешка. Ще опитам по-късно пак.
В старата тема прочетох, че Калин е бил с много висока температура на финалната битка, което звучи логично и обяснява много неща. На мен още на битката ми изглеждаше странно, устните му бяха бели и напукани, а на предния ден не бяха така. Даже се зачудих от какво може да е, но че би могъл да е болен не ми мина през ум. Много жалко и много гаден късмет! А лошият късмет за едни е добър късмет за други, винаги е така.
Миро цял сезон си нагласяше битките така, че игра срещу контузени и в лошо физическо състояние опоненти, защото знаеше, че иначе няма шанс, и накрая пак получи такава възможност като подарък от провидението.
Никак не я разбирам тази вселенска несправедливост и изобщо не съм съгласна така да се случват нещата, но нейсе, минало бешело.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 18:40 от Reinа

# 73
  • София
Айдьеее! Smile Не се плашете от корицата,комична е,като победителя.
Дяволо,Сони-респект! Този път отделих време да прегледам цялата статистика,рекорди,индивидуални победи.
В много аспекти сезонът е отличаващ се.Лично мен ме впечатли каста.Исках да гледам по-зрели хора,с професии,не толкова изявени атлети.Това решение на продукцията го одобрявам и е причината да очаквам всеки епизод с интерес.
Не случайно помня рибари,приключенци,старейшини,феномени,с две думи-сините екипи със цветните хора.
А за Ф4- Blue Heart
За 7 сезона никога мой фаворит не се е окичвал с победа.Ще гледам разбира се и следващото издание.

# 74
Обърнете внимание на тази статистика, защото знам, че масово се скипват/скролират първите постове и след време се пита ама кой, какво и защо.
Тук бая време отне, но е събрано най-важното. Има още какво да се иска, но просто няма време. Simple Smile

Общ брой победи, рекорди, любопитни неща:
https://bg-mam.ma/p/1838069/50586604

Супер готина статистика. Продължавам да се чудя откъде Ралица изкопа тези 7 победи на Миро, които спомена на финала?

Общи условия

Активация на акаунт