💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 112 301
  • 1 115
  •   4
Отговори
# 765
  • София
Точно такова беше и моето усещане.
А най-много се забавляваха Гизем, Чикагото и Дино.

# 766
ЧНГ на всички!
Сори за офтопика - от доста години не гледаме телевизия (включително новогодишна)   Simple Smile

# 767
  • Bayern
Сори за лошото качество на снимките, но ми изглежда като да се забавляват всички Sparkling Heart  . Сладурчета лъчезарни !!!

Смятам, че чалгата няма място в национален ефир !!! Но  пък след като са поканени на такова смесено парти, щеше да е неуместно да стоят като истукани Smile  . Нашите герои бяха свежа глътка  в това Новогодишно шоу

# 768
Важното е, че са поканени. Май това е за пръв път в историята на ИВ. Кой как се е забавлявал на чалгата е без значение /почти не слушам такава, но може би има 10-ина изпълнения, които в определени моменти мога да слушам - на "дълга, тежка маса" например/.

# 769
  • София
Аз не разбирам какво значение има - кой каква музика слуша и как се забавлява. Предполагам за тези, които следват любимците си от предаването е важно, но за самото предаване - ако някой е страхотен на арената, играе и социалната игра добре - хич не ме интересува опера ли слуша или чалга извън конкретното риалити. Ако смятам да го следвам в СМ след въпросното - ами като не ми допада ще отследвам, а и точно никак няма да промени това, че когато съм го харесвала/не харесвала - в играта се е представил според мен супер/ужасно.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 15:10 от gg__

# 770
А аз не разбирам какво значение има - кой каква музика слуша и как се забавлява.
Има, има. Едното не е “музика”, а субкултура. И е пагубна за подрастващите. Средата (семейната, училищната, работната) е много важна.

# 771
  • Варна
На мен ми направи впечатление, че Калин и Ръждавичка бяха "залепени" един за друг като най-безопасна среда. Все есно бяха като брат и сестра. И двамата се чувстваха не на място, заедно с Траян. Като Траян беше една идея по-отпуснат.

На мен ми се стори че Великолепния повече си общуваше с Гизи , но не е казано и която от двете да или нещо много различно , много си е младо и точно момчето и ВРЕМЕТО Е ПРЕД НЕГО. На мен ми се стори че Ръждавичка е най резервирана , както и Тино

# 772
  • София
ЧНГ! Да е по-хубава като цяло и най-накрая да имаме победител-любимец на публиката!
Много нелепо беше това предаване, стояхме на него само заради нашето момче, пък нищо не му дадоха да се изяви. И като цяло тяхната "маса" бяха безгласни. Поканили са ги за рейтинг... Гала ми приличаше на Круела. Геро се стопява. Гизем и Симона бяха много красиви. Чикагото с този нелеп костюм и очила беше като за друго шоу. С Рачков можеше да им се получат смешки.

# 773
  • гр.София
Чикагото се беше докарал досущ миньон

Погледахме,  като видяхме,че  нашите хОра не се изявяват, ги отсвирихме.
За много години на всички, хубаво ни беше в темата!

# 774
  • Някъде там...
Калин и Алекс с нова реклама на Тавекс. Ето тази снимка е голямо попадение, с короната. Не знам случайност ли е или е с умисъл:

Скрит текст:

# 775
Калин и Алекс с нова реклама на Тавекс. Ето тази снимка е голямо попадение, с короната. Не знам случайност ли е или е с умисъл:

Такава случйност, надали Grinning Знаел е какво прави фотографът.

На сезон 3 сме вече, полуфиналът и финалът на 2ри бяха мега скучни, не толкова откъм битки (имаха си поне различни елементи), но бях тотално забравила, че преди финала ги бяха насъбрали всички от топ 8 на някакъв псевдо-съвет на изповедите. Финалът бе от 2ма, а аз наистина живеех в свят от финал с 3ма Grinning. Смятай как ми се бе забило незабиването на брадвите на Ваня, че това ми останало като спомен.

Та сезон 3- визитките са суууууууууупер дълги. Ама направо отегчително дълги, още сме на тях, но се опитваме да гледаме поне по 2 минути да се сетим за всички.

# 776
  • София
Какви са ти пресните впечатления от Ваня на терен на Арената?
Сега след като си изгледала сезон 2?

И имам спомен, че Милен подсказа и помагаше на Боби, за да прецака Ваня и така финала беше между доктора и фитнесджията.

# 777
Оф, не се появявах, че бяхме болни. Разбира се, че Калин не чете тука. Просто ми стана странно, че пуши. Но може да е само за купона.
Честита нова година  и се пазете, че има гаден грип.

# 778
  • София
Уф, на мен ли го казваш.
Точно на Нова година се разболях и вече втори ден ми е много зле.
Егати и късмета. Да, грипа е брутален. Ама и аз съм инат и не пия нищо и чакам организма ми сам да се справи. Така правя през последните 10 години и да ви кажа има ефект, защото рядко боледувам и за малко.
Пазете се!

И за да не е офтопик:
Подочух, че Турнири на волята сезон 2 няма да има, което признавам си ме изненада. Да, нямаше добри рейтинги, но какво от това? Това ли е най-важното... Залите поне бяха на 90% пълни навсякъде. Може би осъзнават грешката си от финалния епизод в София, който не трябваше да го има и прецакаха Добрин. Или не са намерили достатъчно кандидати. Не знам. Не е официално, но да се знае. Дано пък да има сезон 2.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 20:52 от Diavolo

# 779
Какви са ти пресните впечатления от Ваня на терен на Арената?
Сега след като си изгледала сезон 2?

И имам спомен, че Милен подсказа и помагаше на Боби, за да прецака Ваня и така финала беше между доктора и фитнесджията.

Милен грам не я харсваше, но не е като да е отишъл и да реди вместо Бобката нали Grinning Ваня първа отиде да стреля с брадвите. Просто не бе нейното. После и с торбичките се забави. Като цяло целенето не е нейна сила, както и плуването.

Една от най-силните е със сигурност. Заслужи си мястото до финала и е доказателство, че жена може да стигне до финала и с късмет, да спечели. Не е нужно слаби женски коалиции, а такива комплексни дами като Ваня, Джери, дори и малката сестра. Ваня мина на ръце по-бързо от двамата, реди някакви пъзели, носи, много гъвкава и адаптивна. Но за мен Джери е звездата от жените за сезона предвид, че е на 18. Отвя ги!!!

Има го и фактът, че Ваня не я харесваха. Да не кажа никой. Ако при Тошко знаем защо е, че го изловиха тук-таме, за Ваня не е така. Хлъзгава била, ама това нищо не ми говори. Това ми направи по-голямо впечатление този път, явно там нещо... куца. В сезон с Катя да има, дето се вика, шанс да оставят Катя пред теб...

Класацията ми за жените за сега ( тук ако някой не ме набие, но е лична класация ):
1. Ръждавичка
2. Ваня
3. Дени
4. Джери
5. Елизабет (??? С3)
6. Силвия

Последните 2 места е въртележка между Мани 2, Маги, Николета ако се научи да мисли и да решава пъзели Grinning

Сега гледам сезон 3 и ще видим дали Елизабет ще нахлуе по-нагоре, тя е супер силна също и ми беше любимка. Тук има и скрит кардинал- Паулина. Изобщо не я харесвах в нейния сезон, но винаги започвам да гледам с нагласата "знаейки кой до къде стига, наблюдавай им играта". И естествено много ми хареса как отвя всички за капитанството. Та не изключвам да я видя с нови очи, особено предвид, че тя стигна до края.

Слагам Ръждавичка по-напред, защото е силна там, където Ваня е слаба поне към нейния сезон. Ако е подобрила тези елементи честно казано бих сложила Ваня първа. Трябва да видя Дени какви пъзели решава, че съм забравила.

Общи условия

Активация на акаунт