💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 112 036
  • 1 114
  •   2
Отговори
# 810
Абе те и повечето кремове ни ги пробутват, че минимизират бръчки, но айде Grinning

Храна-гейт беше миналия епизод. Александър- истинска загуба, за мен беше сигурен топ 8, но истината е, че дори трябваше да го изгонят като Томиойл, а не да го номинират служебно. Феноменален на кръста, той и Андрей направиха играта с кофите (подаването на вода). Не знам какъв му е бил мисловния процес за скриването на храната. Честно казано подозирам, че той е пуснал кучето да сдави кокошките.
Самият му край беше грозен. От там вече кое продукция е потенциално изопачила, кое не е, няма значение.

Втора по нахалност и грозна реакция, която можеше да си тръгне още там и ще ми е все тая, е Елена. Идва и нейния край скоро.

Паулина е абсолютен отврат да се гледа, тук на 100% не съм променила мнението си за тази жена, но сега поне мога да я превъртам с кеф (това и правим). В топ 3 на най-безинтересните и слаби участнички да стигнат до финал след Анна-Мария и онази волейболистка от 4ти сезон (Виктория или както беше). Надута натегачка на средно физическо ниво.

Мани взе минуитет за 2 седмици за 100 гроша! Ето това е вече мешателство от страна на продукцията. Много добре са осъзнавали какво правят. Въпреки това червените са много интересно племе, защото те се карат (до сега) само на ниво игра- физическа подготовка, стратегии, съюзи. Соня единствена храни на синхроните на личностно ниво, но за това и тя е най-дръпнатата и незапомнена от мен. В сезон 2, нападките на Катя и другите към нея бяха на личностна основа. Обиждаха се и се кълняха, а в игрите се стиковаха. Тук е обратното. Ако не говорят кой е физически подготвен, кой е на спа, са супер Grinning

Игрите- Сменят правилата година за година- надали е чак толкова учудващо, но например на кръста в сезон 2, задължително трябва да си само на пети. Не може настрани, на пръсти на каквото и да е. А сега им даваха да експериментират как да са краката
По-важното за мен е усложняването на битките спрямо сезон 1 и по-добрата подредба спрямо сезон 2. И също така разнообразието. Макар битките да ги знаем, са по-интересни. Най-лесно мога да го обясня, че не съм гледала халки от битка 1, но имаше и други с минаване на ръце — халки, после стълба, сега е капитанската с тея странните кокили. Минаха битката с торбите пясък в морето, а седмица преди това използваха същата стена за една много интересна битка с шамандурка, която прекарваха.

Битките последните 2 сезона са еднотипни. Имам чувството, че повечето започват с "халки"  (и то вече не дават стълбата, а тея мърдащите се, тъпия варел с дръжки и евентуално торнадото), супер много с мега скучната люлка, няколко пъти вагонетки, ала-бала. Обръчите и те се повтарят, като и те имат опция на ръце. Да, знам, че рибата се повтаря този сезон, но за мен са сбозали битките. Не знам напуснали са някои от ахритектите или им е писнало, но така се заглеждаме в борбите, аз така не съм гледала от 3 години насам. А по-тъпото е, че могат да взаимстват от 3-4 сезон неща, които не са пускали отдавна

# 811
  • София
Новите треньори-Ръждавичка и Светлин

# 812
Това значи ли,че са уволнили Михаела Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано да

# 813
Дано да
"Дано Да, дано Да" повторило ехото!

# 814
Дано да
"Дано Да, дано Да" повторило ехото!

Потретило се!

# 815
Дано да

Дано Да за 4-ти път.

Светлин не мога да го гледам. Отвратителен е. Нали щеше да е с Ваня треньор!?
Колкото и да харесвам Ръжденцето, тоз льольо не мога да го гледам до нея и като цяло ми е адски противен. Потрес.

# 816
Оппааа, скоро нов триъгълник. Губеща ситуация за Ванчето.

# 817
Алекс в На кафе днес:

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 14:50 от z_o_

# 818
  • София
Оппааа, скоро нов триъгълник. Губеща ситуация за Ванчето.
Раждавичка и Светлин доста ще си допаднат - високо самочувствие и от двамата, мерак за лидерство също.
Да видим какво ще роди този тандем, но Ванчето наистина е в губеща ситуация.

# 819
Остаря това със субкултурата и чалгата. По-добре ли е подрастващите като слушат Димов, Памеца и т. н.
Риалититата също са нещо такова за доста хора - субкултура. Всеки се забавлява както му харесва - аз например съм заклета рокаджийка, но не натяквам, ако някой предпочита друга музика или турски и латино сериали, нито пък определям кой какъв човек е спрямо това. Не е редно трудът на талантливи  хора, които полагат точно толкова труд, колкото и останалите,  да се слага в кавички, мисля.
Културата е в театрите, концертните зали и т.н, но ние обсъждаме ИВ.

А аз не разбирам какво значение има - кой каква музика слуша и как се забавлява.
Има, има. Едното не е “музика”, а субкултура. И е пагубна за подрастващите. Средата (семейната, училищната, работната) е много важна.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 12:06 от ddarri

# 820
Остаря това със субкултурата и чалгата. По-добре ли е подрастващите като слушат Димов, Памеца и т. н.
Не е по-добре, същата чалга и простотия е.
Скрит текст:
Зависи как си израснал, каква музика са пускали родителите ти вкъщи и т.н. Че познавам майки (сред съседите ми), които слушат чалга и децата, растейки знаят песните наизуст и щракат с пръсти. Познавам и майки, при които тази музика вкъщи е забранена, въпросните канали са скипнати, слуша се нормална попмузика и класическа. Децата се водят от ранна възраст  на класически спектакли в операта, в музикалния театър (има доста такива за деца) и се възпитават по различен начин от горепосочените. За това говореx.  Да ми се дават примери с другата простотия (Димов/Памеца) е нелепо. Всичко опира до семейната среда, като за начало. И изобщо не е остаряла темата със субкултурата. Не е нужно да се сравнява с "а по-добре ли е..." и да се посочи друга простотия. Така може и до безкрай да си говорим с теории на вероятностите.
Темата е "Игри на волята".

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 12:47 от diziler

# 821
Днес предстои обединението на племената за мен в сезон 3. На това гледане мога да кажа, че досега съм много за Морунов, много приятен за гледане, допринася и за комедията с Мани. Другият е Андрей.

Винаги ми е бил на първо място като победител, който харесвам, след него беше Милен, но след като прегледах сезон 2, Милен ми се срина надолу. Добата е номер 3 и Рълев за сега е 2 Grinning Може да не е Юли, но е добронамерено момче (мъж де, ама как да е).
Ще видим ще изскочи ли нещо, което не помня от играта на Андрей, което да не ми хареса, но щом не е Морунов, Андрей си е топ. (Да, знаем как свършва Grinning Grinning ). Очертава се да имам сезон, където си сменям мнеието и почти най-оптималния ми човек всъщност е спечелил.

Ето малко абсурди от сезон 3, за да не помисли някой, че е перфектен сезон:
-- 2-седмичен имунитет на Мани-Мани за 100 гроша
-- Мани като цяло
--до къде стига Мани и какви игри ѝ дават да остане
-- имунитет за Паулина за 2 седмици за 150 гроша, Тя понеже е устатница обаче, нахапа Семира, че и тя иска имунитет за 100 вместо да вземе храна за племето (Паулина а нахалница на друг левъл просто). Предложиха на Паулина да се откаже от имунитета за сметка а 3 дни храна и тя естествено каза "НЕ" Grinning Ама пак се опита да се направи на много доблестна. Отвратителна жена
--  Красима контузена и за това продукцията решава да прати следващия по номинации. Това си мисля е за да изгонят елена след реакцията ѝ на храната
-- Директна четворна елиминация и предимство се предлага на хората с грошове. Соня и Елизабет вземат (Соня пак отпада де, но подпомагат така махането на Елена)
-- Наказания Galore и то за различни времена- първата битка с халки наказанието е 10 мин, после някакви по 2 мин, по-напред пак на халки 3 минути и изведнъж на торнадото "не може наказания"
--Мани пак я слагам, защото тя не трябва да се забравя
-- абсурдната и същевремено уникална елиминационна на Елизабет, където я караха да носи кану, което е минимум 30 кила (с добавената кофа вътре)
-- Паулина внесла нелегално 3 в 1 и цигари, наказание- взеха им боба.....

# 822
  • Bayern
- абсурдната и същевремено уникална елиминационна на Елизабет, където я караха да носи кану, което е минимум 30 кила (с добавената кофа вътре)
По мой спомен това е най-тежката елиминационна битка давана на жени за всички 7 сезона ... Елизабет едва не припадна, а си беше силен участник

# 823
  • София
Значи още не си стигнала до най-скандалната игра в историята. На Паулина срещу Мартин войника. Рибешката глава. След тази игра хората масово започнаха да не вярват на продукцията.
Има и още една - с нерешимия пъзел за Вальо. Сготвиха го по един брутален начин.
И нищо не казваш за Неделчо и пъзелите. Simple Smile

# 824
  • Bayern
Значи още не си стигнала до най-скандалната игра в историята. На Паулина срещу Мартин войника. Рибешката глава. След тази игра хората масово започнаха да не вярват на продукцията.
Има и още една - с нерешимия пъзел за Вальо. Сготвиха го по един брутален начин.
И нищо не казваш за Неделчо и пъзелите. Simple Smile
Tази битка трябва да е минала, не беше ли Елизабет тази която взе имАнето на Марти ... нещо ми се губи реда. В един момент Елизабет се оказа със 700 гроша, не бяха ли тези пари на Марти... 
Страхотно момче беше Мартин Heart Exl  Heart Exl Heart Exl  Скоро търсих инфо за него , но в нета няма нищо или поне аз не намерих... Няма фейсбук  и инстаграм

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 17:05 от Roshla2006

Общи условия

Активация на акаунт