💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 105 181
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 1 005
Цитат
Калин още от детството си е придобил умения и физическа издръжливост - скачане от клон на клон /ох, това ми напомня един виц - "мойто баща работи крал, по цял ден скача от клон на клон" - за един нигериец/, скачане във вирове, колоездене, ски, сноуборд, лостове, катерене /скално, алпинизъм/ - не е тренирал развитие на определени група мускули, определени неща, всичко е естествено.
Както с презрение го нарече Денислава в някой от подкастите: "Хм, горски човек."

# 1 006
Повечето участници, които не са излизали от фитнеса, не можаха да преживеят, че едно момче не влизало във фитнес, минава с лекота всички препятствия. Направо си умираха от яд. Но аз успях да покажа на дъщерята, че кухите мускули не помагат, да и покажа как Калин вижда играта, преценява възможностите на хората и гради стратегия за всяка игра. Да и покажа важността на екипната работа, на това да си помагате и да се махне тоя егоцентризъм на който сме свидетели нон стоп.
Подкрепата на Алекс към Калин също беше много важна. Децата ни не са глупави, те слушат и гледат игрите и сами си правят заключения за играчите. Както харесваше Ръждавичка, така спря да я харесва, заради грозните и изказвания.
За това Калин е явление. Аз също бях фен на Гого, но той замълча във важни моменти, не каза какво е правилно според него, не изрази мнение. Това не ми хареса на мен.

# 1 007
Повечето участници, които не са излизали от фитнеса, не можаха да преживеят, че едно момче не влизало във фитнес, минава с лекота всички препятствия. Направо си умираха от яд.

Абсолютно умират от яд заради това, че той не е посещавал фитнес зала, не се е готвил при профи треньори, а си е натурален. Особено най-силно изразено това беше при Светлин, Чакала, Денислава, Туньо, Ваня, Виолета и още някои други.
Към днешна дата Калин още не е посетил тоя прослуват известен фитнес с "уникалното" трасе. Smile

Калин си е феномен. Най-добрият натурален играч евър за 7-те сезона.

# 1 008
Абсолютно всичко сте казали за Калин!
Един прекрасен, добър, усмихнат, стойностен и скромен млад човек.
Този, който помагаше на изостанали и пострадали играчи, чертаеше им стратегии на плажа, подкрепяше и окуражаваше съотборниците си и се раздаваше на битките на макс. Този, който не се оплака нито веднъж за наранените си ръце /битката с дънерите/, не се оправда за загуба на битка, дори и невъзможна за победа /капитанската с Пекин и Николета/,  беше захвърлен без вина в племе без име, което го имаше за пушечно месо и отново не загуби усмивката си. Именно затова го харесвам и продължавам да го следвам СМ и да се радвам на изявите му, макар често да търпя критики от синовете си, че той прави задно салто на ски, а на тях съм им забранила🤣🤣🤣.

# 1 009
  • София
И отказа да хвърли вината за загубата върху съотборник (Гордиенко), въпреки че Ралица го притискаше. "Няма виновни!"

# 1 010
И който не скри и не запази за себе си нищо от знанията и уменията си, без да мисли, че всеки там му е съперник за победа и мечтае да го "ошари", и ако играта го изправи срещу някой от тях, ще му е спестил секунди или дори минути за закопчаване и откопчаване на колани, карабинери, колела...

Това с "горския човек" на Денислава го пропускам. Не си струва труда да отваряме темата за дефицитите и.

Да не остане неувековечена в темата снимка:
От радио интервюто, за което стана дума по-рано.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 19:06 от MikasaA

# 1 011
Ново двайсет (за мен поне) от Чакала. Някакъв редактор им носел кофа с храна... Значи един редактор бута Алекса, друг им дава храна на жълтите...

https://www.facebook.com/reel/1666490244715020

# 1 012
  • София
По-рано сте коментирали Гого - аз така и не можах да разбера защо беше това постоянно повтаряне колко е силен и страхотен на арената. Да, на "нинджа" компонентите беше феноменален - ама това беше логично. На други елементи - добър, но не чак нещо уау. Единствената си капитанска изгуби все пак.
Признавам, че като цяло ми беше от симпатичните участници (изключвам социалната игра - там никак), но според мен на арената ще изгуби от Калин. Е, освен, ако не е трасето което му дадоха когато игра срещу Лефтеров. Тогава ще спечели Гого вероятно. Даже би ми било интересно всъщност - тогава почти нямаше коментари колко е нагласено за Гого, но на същото трасе срещу Калин, подозирам, че няма да е точно така относно коментарите 🙂

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 23:46 от gg__

# 1 013
За съжаление, или за радост, няма да видим битка Гого - Калин.
Гого тотално се дистанцира от игрите, надявам се и Калинката да го направи. Има достатъчно социални мрежи, в които да му се радваме, не е нужно да прави рейтинг на тъпата продукция.
* От четвърти сезон се надявам да им вземат лиценза за нагласени битки и протежета-играчи...

# 1 014
За съжаление, или за радост, няма да видим битка Гого - Калин.

И по-добре. Надявам се някак да спрат Калин и от All Stars, Гого и Момчил се надявам да продължат да не участват в нищо официално свързано с игрите, освен някой подкаст. Повече хора трябва да се откажат.

Да си вкарват само тея, които са бутали и да видим кой ще им гледа Алекса vs Императора vs Миро

# 1 015
Няма нищо лошо да се харесва Калин. Цялостно и като човек май не е влизала така скромна личност, но на терен не е нито най-изобретателния, нито най-бързия.

Това наистина ме заинтригува, най-вече защото малките неща, които Калин правеше, бяха супер на място и го отличаваха от всички други. Винаги успяваше да си адаптира мерника, да запази равновесие, да намери най-правилния път с лодката. И като се сетя че беше помислил как да вади дънери с вкарване на въздух, и как си стабилизираше кулата, заривайки я с пясък, и как беше подредил идеална гъсеница от варели, и как измисли как да победи Дино в онази игра с въртящата се греда, и как излизаше от морето с вълната, за да пести сили - направо не мога да си представя, че е имало и по-изобретателни от него. Той просто успяваше да впрегне всичко около себе и в себе си да работи в негова полза чрез мисъл. И на най-пипкавите и неприятни неща им намираше цаката докато другите се изнервяха и грешаха: лъжичките и топчетата, балансът на гредата преди полуфинала, че дори и фунийките, които хич не бяха неговото нещо, но не им се даде. Хубаво е да знам, че е имало и други такива персонажи освен Калининджата. Blue Heart

# 1 016
Калин и компания наистина живеят на ръба! Визирам последното качено стори.
Господ да ги пази и дано късметът никога не им изневери!

# 1 017
  • София
Момчил също беше много адаптивен и интелигентен играч. Само адреналинът понякога му идваше в повече. Grinning

# 1 018
Ааа, не съм съгласна! Съвършен е! Wink

И Калинката не е съвършен, но е толкова харизматичен.

# 1 019
И аз съм на мнение, че е съвършен Калинката!
Толкова естествен, усмихнат , истински човек (да не изброявам всички хубавини, които притежава),  не си спомням да е изгрявал в българския ефир!
Дори и екстремните хобита му отиват, така е израстнал и възпитан.
Аз имам само още един любимец от такъв ранг - Джейми Оливър , естествено чаровен и харизматичен!
Нашето момче го бие обаче, тези очи-планински езера са неповторими! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт