Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 27 700
  • 350
  •   5
Отговори
# 345
Тези анкети за какво ги пускат като не ги четат ..
Тия 15% са направо смешни. Да не говорим за глупавите талони от доста време насам. Ако не ми бяха квартален магазин и не ми трябваха консумативи за бебето нямаше да им стъпя..

# 346
Вчера мислих, премислях и накрая с купона за -20% за един продукт си взех буркан от протеина с кафето. От всички козметично и парфюмно имам запаси и цялата ми онлайн поръчка от близо 83 лева след отстъпката включваше разни консумативи, да изпреваря вдигането на цените им. Сдухана работа, щом не си и помислих да си поръчам нещо за душата. А, освен чая с какаото Laughing

Би ли споделила за кой продукт става въпрос?

# 347
# 348
  • При децата ми
Много благодаря на дамата, която ми препоръча лосиона за тяло на Пиер Карден! Взех него и съм сравнително доволна: гъст е, но се разнася из тялото бързо, попива бързо и не оставя мазни следи; има и много приятен аромат.
Радвам се,  че ти харесва! Hug

Аз нямам ъпдейт,  не мога да деактивирам талон...

От аутлет секцията си взех спирала, коректор и лак за нокти на Макс фактор почти за без пари.

Тази спирала ли си взехте от аутлета?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/max-factor-spirala-za-migli-divi … 616305729699.html

Бихте ли споделили впечатления?

# 349
  • Пловдив
Taзи, да.
Не съм я пробвала още, но дъщеря ми я хареса и вероятно ще си я присвои Grinning.

# 350
Лакове и моливи бяха останали при нас. Някои намалени, други на нормални цени. Общо-взето е поразчистено вече. Личи си, че се приключва с тази марка.
Последно като ходих,беше почти празно,имаше тук-там по нещичко,но ми направи впечатление,че имаше 2-3 артикула ,които бяха ненамалени и с надпис "ново".Уж ги разчистват,какво е това "ново" не ми стана ясно.

Общи условия

Активация на акаунт