6 седмица не се вижда плоден сак

• 2 648
  • 101
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В Майчин дом са най-добрите специалисти. На мен там са ми връщали живота, буквално. Съживиха ме, когато си отивай преди няколко години.
На кой етаж си?
Вярвам, че ще намерят най-щадящият за теб метод. Стискам палци да действат бързо, докато още е здрава тръбата и да можеш за празниците да си у дома и на крака!

# 91
Злати, и аз ти стискам палци всичко да мине леко и скоро да си у дома! ❤ Недей да ходиш повече при същите лекари, моля те! 🙏

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 19:05 от Seaglass

# 92
  • Sofia
Стискам палци да действат бързо, докато още е здрава тръбата и да можеш за празниците да си у дома и на крака!
То не се намира в тръбата, а на яйчника. Оттук нататък трябва да решат как ще стане премахването.

Злати, кураж! Всички тук стискаме палци.
Голямо гуш Hug  и спокойно.

❤ Недей да ходиш повече при същите лекари, моря те! 🙏
202uu

# 93
  • София
Зад яйчника реших, че е в тръбата. Няма значение, пак е толкова важно да побързат с решението и да мине безопасно.

Злати, добре е в един момент да споделиш имената на тези (уж) лекари, които толкова време не успяха да разберат какво се случва.
Има черен списък във форума и нека ги знаят хората, за да се опазят от тях.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 17:16 от Fever Ray

# 94
Оперираха ме, в реанимация съм. Всичко е наред за сега.. Благодаря ви🥰

# 95
Oще веднъж - бързо възстановяване! Ще си вкъщи за празниците без да се безпокоиш какво се случва. И подкрепям останалите - намери си читав АГ.

Между другото, първото ти раждане случайно да е било секцио? Ако да - помоли ги да погледнат да не би да имаш истмоцеле. То може да води до вторичен стерилитет.

# 96
Оперираха ме, в реанимация съм. Всичко е наред за сега.. Благодаря ви🥰
Бързо възстановяване и аз ти пожелава.

# 97
Много ще е полезно да споделиш имената на лекарите! Също ме втрещи и цената от 500 лв за ехограф, феталните морфологии не са по толкова… 🤦 Бързо възстановяване и догодина да влезеш да се похвалиш с мечтаните две чертички! 🤰❤🌸

# 98
Злати, как си днес?

# 99
Благодаря, добре. Преди малко излязох от интензивно и се чувствам много добре. Аз съм с един яйчник и бях с една тръба, която отстраниха и вече съм само с 1 яйчник и матката. Ще направя инвитро до година, важно е че съм жива и здрава, за да си гледам сегашното дететнце

# 100
Прегръщам те, Злати. Важното е, че се реагира бързо, защото състоянието ти беше наистина животозастрашаващо.

Харесва ми колко позитивно подхождаш. Така трябва! ♥️
Бързо възстановяване. Другото, когато му дойде времето.

# 101
Прегръщам те, Злати. Важното е, че се реагира бързо, защото състоянието ти беше наистина животозастрашаващо.

Харесва ми колко позитивно подхождаш. Така трябва! ♥️
Бързо възстановяване. Другото, когато му дойде времето.
Благодаря за подкрепата!
Важно е, че съм жива и здрава, всичко друго се постига рано или късно. За първи път съм толкова смела и не съм проляла една сълза, явно защото ситуацията беше тежка и исках да се върна при семейството си😍
Весели празници на всички 🥰

Общи условия

Активация на акаунт