КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 996
  • 675
  •   1
Отговори
# 450
  • Вила Великула
Ранела, маратонките са моя номер, но съм презадоволена с обувки. Нека някой друг ги вземе.
Аз пък ви подарявам нещо друго.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 18:34 от pipilota6

# 451
Трайте де, мързел ме е хванал, дори  за печката гюмче не пригласих, но имам за утре резервно, пък утре ще правя тегели да зареждам, че изчерпах. Голям мързел, но пазарувах като омекна ,че рано бе поледено, намерих пръжки, джумерки, скъпи за мен, дето имах  количества ено време, 4 лв, за два пъти, но хапнах с апетит ,ти да видиш, че нещо не ми се яде. Бейлиса чака главния, виното и то. Голяма съм пияница ,но то е защото другия порок не съм затворила да мина на нов.

# 452
  • София
РАНЕЛА събираме при Дядото всичкото КГБ и започваме да мерим маратонките, така, както царедворците са мерили пантофката на Пепеляшка. Може и Дядото да го включим в меренето. Все на някоя ще стане. Grinning
Подремнах след обед, но само половин час. Събудих се с идеята да забъркам палачинки.  Е да, но аз от две седмици палачинки не правя. Санкциите важат до края на декември. Последния път изхвърлих 6 - 7, та затова. Внучките си мълчат, защото знаят, че няма да отстъпя. Понякога съм много строга баба. Даже и за зетко няма да направя компромис!
ПИПИ разсмя ме, че си претрЕпана с обувки. Кой, бе мила те претрЕпа? Страхотно фото - върна ме назад във времето - през юни в Златоград. Колко хубаво беше... И в Луковит беще чудесно! Можем да работиме, можем и да се веселим. За всичко ставаме.
БОРЯНА профуча покрай мен като като един изтребител Миг 29. Е сега вече съм спокойна. Hug
Днес на няколко пъти си мисля за нашето ТОНИ. Миличка, гушкам те, много силно...

# 453
Тони,
Пипи, много добре се е получило - благодаря ти, че ни връщаш на това прекрасно място с толкова хубави хора Heart
Тези дни си мислех за Цветеарт - миналата година по това време и малко след това се създаваше логото на темата, беше забавно и тя беше двигател и създател. Къде се изгуби, гледам по моите записки, че внучето ще стане на 10 месеца тези дни. Фло, ти знаеш ли нещо?

# 454
Палците ви са вълшебни! Това просто до сега не е било - да стигна за 10 минути до мола, веднага да си намеря място за паркиране, ескалатора да ме изведе право пред Дайхман. Още първите боти, които харесах ми станаха! Чудо! И пантофи за подарък от мама си взех. От раз всичко. На опашката за касата повече време се мотах Simple Smile
   Нами, имам подозрение, че може и аз да съм замесена в изхвърлянето, ама не си признавам Wink Тану , за наказание Тетин стоя вкъщи при мама, иначе, когато ме е придружавал за обувки съм стигала до рев, че нищо не мога да си намеря. Откачаше горкия! Днешното щеше да му е песен, типично в негов стил.
Пипи, душко, претрЕпана от обувки гоДина баба Heart. Много сте хубави!

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 18:28 от tetka_the_best

# 455
  • Вила Великула
Гадния редактор. Коригирах го. А за годините баби пак е виновен редактора  но ще пробвам да променя. Получи се.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 18:46 от pipilota6

# 456
А така! Браво! Абе Сгодни баболини! Heart Надявам се на следващата сбирка да се снимам и аз с вас! Heart

# 457
  • някъде другаде
Тука съм момичета. След обяд ходих с децата и кандидат сватята до Джъмбо. Разходих се , напазарувах от Лидъл. От Лайкики купих едно яке за братчето на Теди ха приятеля. Майка му все купува подаръци за Явор и Далия , та и аз се отчетох. Хапнахме и по един гирус , та сега няма да вечерям. Сега съм сложила да варя жито за помена утре. Престарах се , сложих цялото пакетче , та ще има и за кокошките на съседа. Обяд съм поръчала в едно заведение , където ще отидем след гробищата. Поръчала съм от фърната в село и питка , правят ги много вкусни и пасти от една троянска фирма.
Пипи , много сме готини. Аз мисля , че съм на втория ред от края.
Момичета аз имам да ви дам боти. Поръчала съм лятото и едните помнех , но вторите не. Поръчах и преди месец и после отворих и тези от лятото , та имам два чифта еднакви. Проблем ще е номера , аз съм с 36.
Хубава вечер , баболини!

# 458
Тони, ти си с краче като на Пепеляшка. Аз с моите плавници... Днес направо се случи Коледно чудо Simple Smile

# 459
  • София
Като намерите нещо № 40 - 41 ще се включа. С Пл. сме с еднакви №ра и ширина на крака.
Той благодари на всички за поздравите и пожеланията.
Снощи мина добре, пийнаха, хапнаха, говориха си, не се сбиха.
От тази вечер сме с мрънчоци - да не губим тренинг.

# 460
  • Вила Великула
Имам няколко чифта маратонки на дъщерята ми, които тя е домъкнала на село, че и пречат и стоят 2 години под спалнята им в една кутия. 41 номер. На другата среща ще ги взема.

# 461
Ааа, на другата среща значи с обувки.
Аз ще дойда с два чифта.
Казвайте си кой какво търси. Кой знае Simple Smile

# 462
Борянка, останаха ли ти джумерки? Най-много обичам качамак с джумерки, мммм!

# 463
Половината ,не са ми ок, но няма други. Не гледам вече прасе, не знам от къде да купя сланина.

# 464
  • София
Много харесвам такъв базар - всеки носи по нещо излишно и кое на когото стане. На времето така правехме в поликлиниката - от сутиени до връхни дрехи.
Нали питахте за ЦВЕТЕАРТ. Обадих й се, доста поговорихме. Напуснала е работата в мебелния магазин, оборудвала си е работилничка в двора на къщата и започва свой бизнес. Вярва, че ще й потръгне работата. Има дух това момиче и аз много й се радвам. Звучи много оптимистично. От сърце й пожелах да успее. Има и трето внуче - пак момченце, на сина й! Каза, че сега има повече свободно време и обеща да ни навести. Разбрала е от ТАНИТА, че здраве и живот догодина ще се разходим до Варна. Обеща да дойде и да се видим.
Поговорих и с ТАНИТКА. От много време за пръв път не говорихме за болежките й. Нарочно не попитах, да не дърпаме дявола за опашката. Очаква тези дни внуците да й купят лаптоп, защото много е слушала и си го е заслужила. Grinning
Спи ми се и ви пожелавам лека нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт