КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 952
  • 675
  •   1
Отговори
# 465
Така е като слуша човек.
 Да не се видим по нощите пак.

# 466
Добро утро, баболинки! Денят ще бъде плекрасен! Честит Стефанов ден!
Ще чакам някой да поднесе кафе.

# 467

Кафето после, сега - концерт. Не съм заспивала.

# 468
Добро утро!
Тетка, Борянка, много сте ранобудни  баболинки! Легнахте ли си отново, или ....

Честит Стефанов ден, ако има празнуващи или ако имат именици в близкото обкръжение.  Живи и здрави и имениците и гостите им.
Аз съм пас.

Тоничка, мисля те, момиче!
Приеми моята виртуална прегръдка - за теб и  и децата ти е!
Много несправедлив е понякога живота, но съдба...
Да му е светло там горе, на съпруга ти, ще ви пази и закриля от небето ...

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 07:37 от Важна клечка

# 469
Добро утро, поднасям и скромно кафе ☕🌹

Честит празник! Имаме ли именици в къщичката 🤔 Ако има, да са здрави и благословени! ❤️

Тони, в такива моменти думите никога не стигат и по точно са излишни, затова просто те прегръщам силно!  ❤️  Мир и светлина на душата на твоето момче! 🙏

Днес влязох в ритъм и отново рано, рано пих кафе. Ще направя една постна картофена яхния и ще излезем малко да пазаруваме. Друго не планувам за днес. Притеснено ми е за Малчо. Кашля и прави температура от време на време. Докторката казала, няма нужда от други лекарства, освен това което е дала - Нурофен, Инфлуцид и подобни. Лекуват по телефона и хич не ги е еня. Спирам, че се ядосвам и да не кажа някоя неприлична дума.

Спокоен ден баболинки! 🥰

# 470
Кассс, от колко време Малчо е така? Лекуването по телефона си е за ядосване, но е по-добре от самолекуване. При предишния педиатър лечението беше все едно и също, и дъщерята по едно време хич и не водеше децата там.
Клечи, направихте ли разходката с принца?
Борянка, под звуците на концерта съм преспала малко. А ти?
Тони, прегръдки!

# 471
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит имен ден на Стефан на баба Макавели. Здраве и безгрижно детство му желая.
Празник беше и вкъщи , но от 2 години не е. Чакахме гости , бях се нагласила , какво ще готвя за именния ден на ММ. Но ние само предполагаме , решенията ги взема Бог. ЗА един час , без сбогом си замина.
Хубав ден , баболини! И си знаете Sparkling Heart до никъде и повече от повече.

# 472
Здравейте и Весела Коледа! 
Да сте живи, здрави и все така усмихнати и приказливи! 
Докато търсех до коя тема сте стигнали, открих, че на 28-ми правя 1 година от както съм при вас имам да черпя 😉🎂
И аз си мислех за вас, ама все не стигах до телефона… 🙏благодарности на Танчето и на flo ще се обадиха А Flo ви е написала новините около мен 🥰
Много се радвам, че се обаждате — значи още не сте ме отписали! 
Пожелавам ви весели празници и много вкусотии! 
Аз ставам да правя закуска и да паля печката, че без мен тук нищо не тръгва.
По-късно ще ви хвърля едно око — да видя дали слушате.
И честит имен ден на имениците 🥳🥳

# 473

Вратата е отворена за теб.
Вратата е отворена за теб.
По всяко време идваш и не питаш.
Домът е твой. Ти вятър си свиреп.
Ти огън си. Пристигаш и отлиташ.
Тук беше твоят дом, сега е мой.
Чертите ти отдавна избледняха.
Сега си пламък, но не топли той,
не може да запали тази стряха.
Ти спомен си, а беше просто жив.
Ръката ми държа, аз твойта - също.
Миг не един бе толкова красив.
Сега се връщаш. Само в сън се връщаш.
27.12.2025
 –Спах ,сега ставам,  а нощес писах

# 474

"На човека винаги му е необходима магията на новия ден, за да продължи да вярва в хубавото и в доброто."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

ЧЕСТИТ СТЕФАНОВ ДЕН! ЧЕСТИТ ДА НИ Е МАЛЪК СТЕФЧО! Нека е здрав, все така палав и усмихнат и много щастлив!
Честити да са и вашите именници ако имаме в темичката!

Тони, силна прегръдка за теб и момичетата ти Heart

# 475
  • някъде другаде
Боряна , благодаря за стихотворението.

# 476
Честит да е Стефчо, здрав и щастлив!

Цветеарт, радвам се, че пак си тук!

Борянка, разплака ме...

# 477
Борянка, както винаги музата те грабва в точния момент - много силно и затрогващо си го казала Heart
cveteart, много се радвам да те "видя" тук - честито ново внуче Heart Момче ли е или момиче, колко порастна вече?
Кассс, дано по-скоро се оправи Малчо - край нямат тези болести, а тепърва започва зимата ...
Тетка, честити ботички - да си ги носиш със здраве!
Клечи, какви са днешните ви планове с Чарли, накъде ще поемете? Само топличко се обличай, че си е мразовито!
Тази нощ пак ви наглеждах, но Борянка тайничко е композирала - и никой не се обади Smirk
Айша, радвам се, че добре сте си изкарали празника с Пламен. А децата като са при вас здравички ли ги доведоха или пак са с илачите?
Снощи се събрахме с приятели на сладка раздумка - преди се виждахме поне 2-3 пъти в седмицата. Децата ни са връстници, но момичета - учиха заедно до 7-ми клас, живеем в един блок. Сега добре че се срещаме около блока и в магазина (имаме на 1-вия етаж), но те си имат оправдание - техните момичета са си тук и внуците са на бабино отглеждане Simple Smile
Днес пак ще ни е лежерен ден - имаме храна и няма да ходим на пазар. Ще имаме занимания по интереси Simple Smile

Хубав и спокоен ден баболинки Heart и

# 478
Добър ден!
Събудих се от силен вятър през нощта. Щях да ставам... Удържах. Ама не спах много.

Искам да почерпя за именния ден на моите деца. Да са ми живи и здрави. Да се обичат и разбират.Да проявяват уважение и отношение.

Боряна,
Умееш го! Такива хубави стихотворения! Браво!

Пожелавам хубав ден на всички!

# 479
Добро утро, момичета! Честито на имениците! Днес ще почивам активно, че в понеделник пак на работа.

Общи условия

Активация на акаунт