КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 941
  • 675
  •   1
Отговори
# 480
Мерси за честитките, Макавели! Ще ги разходя новите боти днес, след като Тетин се върне от Бриколаж. Отиде да купува нова по-голяма ревизия за в банята. Ще кърти, нямало начин. След Нова година ще подменяме изгаснал водомер с дистанционен отчет и трябва да сме готови. На 5-ти това ще ми е първата работа.
Здрасти Фрау! Я кажи как почиваш активно? Аз мързелувам и пия кафе Simple Smile

# 481
  • Вила Великула
Добро утро момичета!
Честит Стефанов ден на всички празнуващи. Децата на Ранела, Внука на Макавели, дядо Стефчо на Танитка, както и моя племеник. Мисля, че синът на Нами е рожденник. Да е жив и здрав.
Борянка, отново силни думи.
Тони, силна прегръдка и от мен.
Цветеарт, навестявай ни по-често. Разкажи за новото внуче.
Тази нощ е можело да си направим седянка. Аз заспах в 3,30ч.
Сега чакаме Вики и ставам да правя супа.

# 482
Добро утро, момичета! Честит Стефанов ден на всички именници, да са здрави и с гордост да си носят името, да радват всички около тях, наздраве от мен! Нищо, че е рано, празник е, дерзайте  Stuck Out Tongue Winking Eye
Тони, голяма прегръдка за теб,  мисля те.
Останалите, изчетох всичко, все така да сте добре.
Касс, нашият пие антибиотик. От сиропчета и хомеопатията,  файда йок. В момента зяпа някакви детски филми и ме ДОпреждава да не пия вода от душа като се къпя, особено със сапун, защото на него му станало лошо на корема. Кога се е случило,  ще питам родителите, аз днес научавам.
Боряна,  Hands Clap, невероятна си,  давай все така!
После пак ще ви нагледам, сега отивам да готвя мусака, при пълен хладилник с ядене, ама пИятеля....

# 483
  • София
Привет, готини!
Събудих се преди малко, кафе още не съм пила, но вече знам коя какво прави. Grinning
ЧЕСТИТИ ДА СА ВНУЦИТЕ НА БАБА ТАНИТКА И БАБА МАКАВЕЛИ! ДА СА ЗДРАВИ, ДА ГИ ЗАКРИЛЯ ТЕХНИЯ СВЕТЕЦ. БЛАГОСЛОВЕН ДА Е И ЛЮБИМИЯ НА НАШАТА ДРУЖКА ТАНИТКА - ДС ( ще го разсекретя - дядо Стефчо). ЖЕЛАЯ МУ СПОКОЙНИ БЪДНИНИ И ДА СЕ КРОТНЕ НА ТОПЛО ДО ЛЮБИМАТА. НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!
РАНЕЛА, ЧЕСТИТИ ДА СА ВИ ДЕЦАТА. ДА СЕ ОБИЧАТ, ДА ГРАДЯТ С ВЯРА И НАДЕЖДА БЪДЕЩЕТО СИ, ДА ОТГЛЕДАТ ЗДРАВА ЧЕЛЯД, ДА УВАЖАВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ!
ЦВЕТЕАРТ, обеща и изпълни обещанието - отново си сред нас. Сериозно момиче си. Hug
ТОНИ, да е светлина за момчето ти. Hug
БОРЯНЧИЦЕ, колко навреме и на място дойдоха твоите рими. Hug
Нощес сънувах родителите си, чичовци и стринки и други хора, които вече не са сред нас. Изпращахме към отвъдното баба. Погалих челото й, а тя топла и в този миг отвори очи. Изпитах неописуема радост. Поне видях най-близките си. После всичко изведнаж се стопи...Понякога ще идват в съня ни...
КАССС, слушаха ли му гърдичките на Малчо? Да не прави някоя пневмония?
ТЕТКЕ, тропни Пайдушкото с новите ботички. Можеш да им монтира Тетин ролки, че да си още по-подвижна. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЕНИСА, освен забраната да пиеш сапунена вода, да не закусваш и филия намазана с душ гел. Joy
ФРАУ ДАНА, как са внучетата ти? Какво включва активната почивка?
КЛЕЧИЦЕ, каква е програмата за днес? Включва ли телефонни разговори е пИятелки?
БОРЯНЧИЦЕ, аз съм тази от хОра, с голото бедро. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ромео ме чака за второ кафе. Първота съм проспала.

# 484
Внучетата, заедно с родителите си, са при другите баба и дядо. Добре са, ще празнуват, че другият дядо е именик. Аз почивам като седя на дивана и гледам криминални филми и празнични концерти. После излизам, извървявам 3- 5 км на бърз ход и отново на дивана. Плюс готвене и ядене. На това му казвам активна почивка.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 485
Изчезвам отново към мола. Мама иска същите пантофи като моите, които си купих вчера. И до аптеката се каня да отида, да не чакам понеделник

# 486
  • София
ФРАУ ДАНА, харесва ми предписаната рецепта за активна почивка. Абе друго си е професионалист да ти каже какво да правиш. Stuck Out Tongue Winking Eye Всичко друго ми харесва, освен това с петте километра. Трябва да помисля с какво друго мога да го заменя. Нали знаеш, накарай мързеливия на работа, та да те научи на акъл. Sunglasses Да е жив и здрав сватът ви, да е бодър и държелив.
ТЕТКЕ, скачай в новите ботички и в перьод. Grinning
Неспоменатите ги гушкам, ама не е лошо да се обадят.
Наздраве, дружки! Не се отнася за тези, които са се хванали за волана. Носете си пари, че покрай пътя са се наредили едни катаджии със суровачки... И една идея - ако нямате пари ( или ви се свиди да им дадете) изпейте им Градил Илия килия. Има опаснос обаче,  да ви накарат да духате в дрегера. Изберете друга песен. Напр. Полегнала е Тодора. Ама кой ще я пее?  Ако с вас пътуват тъщата или свеки - накарайте ги да омилостивят сурвакарите, като изтанцуват нещо от Лебедово езеро или нещо по-темпераментно - Кармен напр. Не препоръчвам танц със саби от Хачатурян . Може да ви заведат в Районното и там да ви суровакат по-яко. Stuck Out Tongue Winking Eye
Викат ме за обяд. Не участвам в сервирането, защото съм полегнала на диванаТа - активно почивам! Joy

# 487
Ама то много празници в къщичката ни 😊
Честити именици на Макавели, Ранела, Танитка, Пипи! Честит рожден ден на момчето на Нами! Здраве на всички пожелавам, късмет и сбъднати мечти! 🥂🍀🥰
Борянка, 👏🥰
Ние пазарувахме, пихме кафе с приятели и сега ще видя горния етаж как са. Малкия го слушаха на 23.12 и нямало нищо. Ще видим, може да сме по спешните кабинети тия дни.

# 488
Аз чакам гости.
На фона на някакъв коледен захаросан филм... Активно ми се поляга на дивана Simple Smile

# 489
  • София
НАМИ. честит да ти е първородния! Да е здрав, да гради бъдещето си със знания, с упорство, с вяра и надежда, че съграденото ще го бъде! Още по-здраво и трайно ще бъде, ако го подсили с обич! Нека бъде щастлив със семейството, което си е създал! За теб да бъде гордост и опора! Heart

ПИПИ, честит имен ден на твоя племеник! Нека в празничните дни и след тях, да му се случват чудеса! Ако е ергенче, да срещне голямата любов!!!:grinning:

# 490
  • София
Честит Стефанов ден!
Честит имен ден на Танита,голям и малък Стефчо! Много здраве,веселие и хубави дни,а за последния-и много любов!
Честит имен ден на внучето на Макавели,децата на Ранела,племеника на Пипи,свата на фрау Дана! Благословено да е името им,да им носи късмет и щастие!
 Нами,честит рожден ден на твоя син! Да е здрав,да му върви във всичко и да му се радваш!
Тони,прегръщам те! Не знаех,че съпругът ти е починал на имения си ден.Прочетох и ме стана много тъжно.След това стихчето на Боряна ме разплака.Направо ме разтърси...Боряна,престъпление е да се стискаш и да криеш тези стихове.
 Тетка,честити ботички!Учи ги да те водят по разходки в парка и кафенето,с куче,внучета или с тетин,а може и соло!
 Ениса,за теб нямам грижа.Имаш точният човек,който знае какво  да правиш и от какво да се въздържаш.Напредваш ли с футбола?

Скрит текст:
И друг път съм ви казвала,че тук има много хубави магазини.Сега има и големи намаления.Ако някой иска да му купя сандали за 3лв,да ми пише веднага,защото утре ще пътувам за София.Те са от изкуствена кожа,но стелката е от естествена.Изглеждат прилично.Има и друг модел със стелка от текстил.Видях 38 и 39 номер,но е възможно да има и по-малки.Имаше черни,розови и жълти.Аз нося 40,но ми станаха 39.https://ccc.eu/bg/damski-modeli/obuvki/sandali/inblu-ft000017.
.

# 491
  • sofia
Ето ме тук да почерпя за рождения ден на Първородния (Фло Wink ).
Да ми е все так упорит и целеустремен. Добър баща е.

и нещо сладичко с кафенцето

# 492
Хората реват на филми, вие  на стихотворения. Аз имам поне 20 за мъжа ми, но не ги пускам публично, те от 20 години и по некролозите все в рими беше.  Не всеки иска да чете сълзливо, това  едно го мислих, друго стана като всеки път.
 Сандали , как да те товаря, 37-38 нося,  ама  сложно изпращането. Те без пари.
 Аз гледах обувки и харесах, евтини ,по 17, 20+ пак заради транспорт се въздържам, а си мисля да си купя  по-качествени, имам едни от години боти, отесняха ми, то  се разлях малко или кокалчета  пречат вече.  Не може ли да стоим все млади,  пък колкото е орисано, толкова ,но да не стареем.
 Готвих, заредих, мисля че това ще е за днес.Цената пейсе лева бе.
 Майко мила, голяма , вкусна почерпка, жив и  здрав, силен и  уверен мъж да е  първородният на Нами. Щастие  и успехи по пътя му.

# 493
Нами, да ти е здраво и щастливо момчето! Честит рожден ден!
Разходих ботите аз, този път паркинга на мола беше пълен. Успях да взема последния чифт от номера на мама, вече ще сме с еднакви пантофи. В аптеката оставих 130 лева и ме отпратиха по здравна каса да дойда в понеделник. Дано да няма проблем тогава, че от тях си взимам едно лекарство с протокол и заявка.
Сега си пия кафето на припек и завет в кафенето, а ММ и мама ми махат от терасата. Зевзекът ѝ е сложил червената коледна шапка, с която си играят децата. Била "жуженце" Heart

# 494
Малки деца и стар човек са едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт