КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 927
  • 675
  •   1
Отговори
# 495
  • Кубрат/ Пишурка
Честит имен ден на имениците! Светията да ги закриля!
Честит рожден ден на сина на Нами! Здраве и много късмет!
Тони, прегръщам те!
Борянке и аз едва не се разплаках. На днешния ден преди 10 години почина майка ми. Светло да й е там горе!

# 496
  • в сърцата на любимите ми хора
Честито на всички именици. Много здраве, късмет и любов.
На сина на Нами честит рожден ден. Да е жив и здрав, много успешен и да постига мечтите си с лекота 🍾💐.
Племенникът ми също е именик. Да ми е жив и здрав!
Тони, прегръщам те. Думите са излишни 🤗.
А ние чакаме всеки момент бебе, момиченце, четвърта внучка на сестра ми. Дано всичко мине нормално и леко за мама.

# 497
Ех, че хубавооо! Винаги много се радвам на такива новини за бебе! Всичко най-добро!

# 498
  • София
Втори ден мързелувам и никак не ми е съвестно! Даже ми е много добре. Днес щерката и внучките ме изненадаха, като дойдоха с предложение за новогодишното меню. Традициите вече не са това, което бяха. Предлагат джоланчета със зеленчуци в глинения гювеч, патица с портокали, палачинки с руска салата и топли с кайма и кашкавал, предястия - шишчета - грозде без семки и синьо сирене, сьомга, кисела краставичка и не знам още какво и още няколко вида. За това ще отговаря Кати. Малката ще прави шоколадови бисквити - много добре й се получават. Още - крем, бисквитки и свежи плодове в чашки. Не случайно я хваля - да знае ЯЖКА, че внукът й гладен няма да остане, като стане и мой внук Grinning За мен какво остана? Да направя крема за Добуш тортата, да направя баницата с късметите и накрая погачата. Много бурно реагирах и на всяко предложение казвах ДА. Не са очаквали такава реакция от мен. Отчетоха ми голяма промяна в положителна посока. Да си призная моите старомодни ястия вече ми омръзнаха. Искам промяна, искам нещо ново!!! Само Ромео за сега не го сменям. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАМСИ, идваш с хубави вести. Да е здрав, късметлия и успешен племеника ти! Ще стискаме палчета за появата на малката кукличка. Да се похвалиш, когато се появи. Нали знаеш какви добри орисници сме. Ще се представим достойно!
Пак съм гладна - закуска ли ще е или направо вечеря? Ще видим какво ще си избера.

# 499
  • Вила Великула
Борянка, аз съм с 38 номер и тези дни сериозно ще прегледам обувките и ботите и ако си съгласна ще ти изпратя. Аз отдавна не нося с токчета, а равни и удобни обувки.
Ако ми кажеш и кой размер дрехи си, ще е супер, че аз периодично разчиствам и ако има нещо подходящо, да не е костюм или друго официално и е твой размер -  пращам.
Фло, кой ще изяде такова количество храна? Това в къщи е за цял месец. Като знам, че и аз и ММ ядем като мишки по малко. На нова година ще се съберем с комшиите, най-вероятно те ще дойдат, че в къщи е по-широко, но мисля с леки мезета, баница, руска салата, питка и най-много едни пуешки пържолки, ако някой много иска месо. И пак съм сигурна, че половината ще остане. Днес сготвих домашна патка, но беше малко животно и стана супер. Снощи я сварих в мултикукъра за 1 час и днес направих на супа и другата част със зеле в гювеча. Ще има да ядем два дни. И то добре, че Вики е тук и помага, а и зетко на обяд като я доведе, доволно хапна от супата, даже и допълнително си сипва.
Нашата къщичка е доста гостоприемна и затова за празниците имаме 13 гостенина. Добре са ни дошли.

# 500
Фло, патица с портокали никога не съм опитвала. Ще кажеш после рецептата.
У дома в момента се пържат картофи. Това ни се прияде. Утре ще дойдат децата, на 100% че и те това ще искат.

# 501
Благодаря ви момичета мили за хубавите поздрави

Нами, Честит рожден ден на твоето момче - нека е здрав, успешен и прекрасен син и баща! Щастието и късмета да са му верен спътник Heart и Flowers Four Leaf Clover
Честит имен ден на всички именници (няма да ги изброявам, че да не пропусна някой) - нека са здрави , името да им носи късмет и сполука!
Мамси, чудесна новина - благополучно да мине всичко и да се появи една разкошна нова принцеса!
Фло, достойна отмяна имаш вече в кухнята - чудесно ще се справят децата. А и за теб има поле за изява - няма да си съвсем без задължения за празника. Важното е да има празник и добро настроение!
Янче, нека почива в мир милата ти майчица
Ранелла, приятно изкарване с гостите!
Тетка, да ви е сладко!

Хубава вечер на всички вас баболинки Heart и

# 502
  • някъде другаде
Нами , честит рожден ден на синът ти. Много здраве и щастие му желая. Да се чувства удовлетворен от всичко което прави. Почерпката е страхотна.
Ранела , честит имен ден на децата ти.
На племенниците на Пипи и Мамси също им честитя именния ден.
Фло , не си внимавала. Нали , като бяхме у вас се разбрахме , че племенника на Пипи ще го запознаем с момичето на Мамси.
За вечеря има за дояждане от обяд и снощи. Утре за обяд съм обещала мусака.
Лека вечер!

# 503
  • София
Ей, ТОНИ, накара ме да се върна назад в пожеланията. Почудих се къде съм сгазила лука. Ами не съм! Нали съм дискретна, неслучайно на племеника на ПИПИ пожелах да срещне голамата любов, но не издадох момичето. Няма грешка! Всичко е точно. А ти защо издаваш тайната? Май ти не внимаваш. Grinning

# 504
  • някъде другаде
Фло , Мериан не поддаде да ги оженя , но тук може и да стане.

# 505
Утре за обяд съм обещала мусака.
И на мен това ми поръчаха Simple Smile

Привет изпод шипковия храст! Много сладки сватовници сте!

# 506
  • София
Честито на малките и големи Стефчовци и Стояни! Да си носят с гордост името!
Нами, да ти е живо и здраво порасналото момче!
Фло, менюто ми харесва, но ми се вижда много като количество. Зависи и колко хора ще сте - вие си знаете.
При нас планираме - руска салата, пълнено пиле с ориз и руло стефани с пюре. Салати - трушия, зелена, нарязани мезета.Сладко - бонбони и ако гърлата позволяват сладолед. Баница с късмети на 01.01. и дояждане.
От снощи сме с мрънчоци, домъкнаха си подаръците от 3 къщи. Карат се, дърпат си нещата, реват за бонбони....
След доброто изкарване на Коледа се оказа, че родителите имат собствен план до кога да им гледаме децата за да могат да се видят с приятели. Разбирам ги, но не ми е ясно защо мамка им не го сподели и обсъди с мене. Защо реши, че като ни постави пред свършен факт ще си мълчим безропотно....

# 507
Честит Стефанов ден!

Нами, честит рожден ден на сина ти!

Тони, Янче, мир и светлина на душите!

# 508
  • Вила Великула
Тони, Фло, спокойно: именикът е по-малкия брат на този племеник, който ще запознаваме с момичето на Мамси.
А и малкия е за женене, ама е голям чаровник и ги подбира. Добри са ни момчетата - хубави, възпитани и работливи.
Айша, твоята дъщера сякаш е между чука и наковалнята. Явно яко я манипулират. Ама и тя няма акъл /ще ме извиняваш за израза/, щом се поддава на тези долни манипулации. Или да е безумно влюбена....

# 509
  • София
Тони, Бог да прости ТМ. Да ви пази от небето.
Янке, лека и пръст на майка ти.
Не исках да смесвам постовете.

Общи условия

Активация на акаунт