КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 722
  • 675
  •   1
Отговори
# 630
  • на чист въздух
Ехааа, колко хубава новина.
Добре дошла на малката Лора. Да е жива и здрава и радва всички край нея.
Кас честит рожден ден и на твоята половинка. Дълги години да празнувате.
Аз днес много се намръзнах, слагам един чай и лягам пред тв. Дано утре да е по лек деня и няма толкова клиенти. За утре поръчах пита, баница и сърби. Сутринта рано ще приготвя капамата и на обед мм да включи само фурната и да се готви. Ще мина по мързеливия начин. Така или иначе ще сме само двамата. На първи почивам и очаквам кандидат снахата и /дано/ Тодор младши тогава ще се попредставя

# 631
Точно преди Сънчо издадох мауглитата на родителите им нахранени, с изпрани дрехи и наиграли се. Дедо едва ме дочака да се прибера и отиде да си легне уморен Simple Smile
Аз се мушнах под шипковия храст да ви нагледам на спокойствие Heart
Новогодишното ми меню рязко се промени. Тази вечер похапнахме пилешките крилца с картофено пюре. И супа. И филия с лютеница. И какво ли още не. Лами! Heart
Май и аз се поуморих. Едва ли ще заспя рано обаче.

# 632
Ранелла, традиционния ми съвет - лимон със сода Simple Smile, Витамин С, Инфлуцид.
Лимона със сода как точно се приема?
На сок?

# 633
  • Вила Великула
Ранела, просто поставящ сода върху парче лимон и го изяждаш.

# 634
  • София
РАНЕЛА  и аз се включвам със съвет, но едва ли ще можеш да го приложиш. Изпитано е и е много добро. У дома и в кабинета винаги имам пакетче Нишадър. Обтривам гърлото с памучен тампон, леко навлажнен, за да полепне по него Нишадъра. Тампонът е дебел колкото палецът ми - намотавам памук в единия край на молив и го фиксирам с конец. След като обтриеш добре гърлото, обилно слюноотделяш и плюеш. Признавам си, гадно е. Изчаквам да минат 15 - 20 мин. и изпивам един топъл чай с аспирин. След около час още веднаж с Нишадър и топъл ( не горещ ) чай. Краката в гореща вода, защото те са рефлексогенна зона - Изстинат ли, заболява гърлото. Обуваш топли чорапки и лягаш да спиш. Започнеш ли веднага, след като усетиш "драскане" по гърлото, гарантирам, че след тези манипулации ще си здрава.
След като направих руската салата я измерих и се оказа, че е малко над 5 кг.
Съседите я нападнаха веднага.
После си отделих малко време за почивка и съм поспала. Сега съм свежа като китайско зеле. Започвам крема за тортата. А и след по-малко от час Ромео ще порасне с още една година, та не бързам да си лягам.
Ще му пожелая да е здрав, да не се пъне вече толкова, а да кара малко по-лежерно, да ни обича ( въпреки, че не е по обясненията) и да се грижи за нас, както до сега.
Ако сте си свършили работата по подготовката, може и да си лягате. И утре е ден! Гушкам ви, момичета! Hug

# 635
Мериан,  помислих, че се вижда от вашия дом.  Скоро на път към София  от Белица преди  ВАКАРЕЛ се виждаше Рила със снежни върхове. Великолепна гледка! Питаш за детето.Тя и  родителите живеят в друга част на града, а тук е при баба си през ваканцията. Виждали са, но са си мислели, че постепенно ще се научи и са подценили проблема.

И днешният ден се изниза неусетно. Пожелавам ви спокойни сънища и до утре със здраве!
 В момента Илия  Ангелов пее , че цени всяка минута и утре започва от днес.

# 636
Син1 четеше на срички, те ще и не ще да слее в цяла дума. Това повече психологично.
 Дойдоха както винаги  гости, аз го затворих да си учим,  у нас сме си.
 Свекървата хлопа, да излизам , да се занимавам с посрещане , шетане,  той  иска да играе. Поставих условие,  едно изречение и   излиза.  Мотив ли беше - веднага стана и няма проблем нататък.

Каква съм зла,  от тогава още.

# 637
Фло, да ти е здрав, щастлив и грижовен Ромео! Най-сърдечни благопожелания!

# 638

Честит рожден ден на Ромео! Да люби свойта Жулиета ,да е опора , радост и сила за нея!
 Много здраве и красиви моменти с деца и внуци, да дондуркат правнуци заедно.

Честито на малкия рожденик на КАСС с една голяма торта, да расте  голям и силен мъж, да обиколи света , да срещне обич  и топлина, голямата любов  , да е обичан   и ценен във всеки ден !

# 639
  • София
Честит рожден ден на гаджетата на Касс,Фло и Пипи!За последния не помня дали не честитих вече.За всеки случай-пак.Да са здрави,да имат обичта и уважението на половинките,децата и внуците!
Мамси,честита ти внучка Лора! Да расте здрава,да папка и спинка,да и умаляват бързо ританките!
Скрит текст:
До като ме е нямало е станал инцидент.Някаква кола се е блъснала в паркираната кола на сина ми пред къщата ни.Няма щети.Имаше притеснение само,някой  да не го набеди,че той е предизвикал катастрофа. Прегледахме записите от камерата,но се оказа,че картата памет е малка и има такива само от 5 дни.. Намерихме  части от счупен фар и от парчетата Жоро позна марката.По-късно,като си тръгна е видял колата с нов сменен фар спряла на площада.Оказа се едно момче,син на негов приятел.Щях да заабравя да се похваля,че най-после си купих новото легло.Днес го докарахме,утре ще го сглобяваме.

# 640
Ошетах и кацам при вас, а то станало утре Simple Smile
Пипи, Айша, Мериан, Мамси, Тану, КАГ, Ян, Яжка, сърдечни благодарности и на вас момичета за поздравите и пожеланията към ММ. Предала съм му всички. Зарадва се, разпитва ме за тези които не е виждал. Благодарности и от него.

Фло, да ти е жива и здрава половинката! Много щастливи моменти заедно с любимите си хора да изживеете! 🥂🍀🥰

Ние продължаваме с празниците. Днес и малкият ни сладур е рожденик. Да ни е жив и здрав си пожелавам ❤️  Много беше развълнуван тази вечер за РД на деди. Подарихме на деди общ подарък от всички - китара (неговата на един купон претърпя инцидент и се пукна, той я лепи, но ..) Подаръка се хареса и ММ беше много изненадан. Духаха заедно с кака свещичките и все обясняваше, че утре и той ще има торта и става на ти (три) 😊 
Сега ви казвам лека нощ и до скоро 🤗

# 641
Да са честити рождениците! Най-мъничкото да порасне голямо! И да има най-голяма торта!

# 642
  • София
Касси,честит рожден ден на малкото сладурче! Да расте здрав и весел,да стане голям и умен мъж! Да събираш бисери и да ги споделяш в темата!

# 643
  • София
Тортата е готова, палачинковата смес е забъркана.
Рожденика Ромео е поздравен и вече блаженно спи. Новороден, какво друго да прави? Grinning
Сутринта ще си получи и пожеланията, и тортата от вас. И нашия подарък ще е общ - парфюм и телефон.
КАССС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВАШЕТО ЮНАЧЕ! ДА РАСТЕ ЗДРАВО, СИЛНО И ЛЮБОЗНАТЕЛНО ДЕТЕ. ДА ПАЛУВА, ДА ЛУДУВА, ДА ВИ ВЕСЕЛИ.
Градско ЯЖКЕ, много си слушала, щом такъв голям подарък си получила. Честито, със здраве да си го ползваш!
ЯН, колко мило, че кандидат снахичката ще ви навести. Дано и малчуганчето да е при вас!
ТЕТКЕ, питай Интелекта, той ще ти каже какво да сготвиш. Stuck Out Tongue Winking Eye
КАГ, опитай да изпилиш с пиличка за нокти протезката там, където те убива. Ако не се справиш - на 5. януари отиваш при колегите. Няма да я сваляш, за да се види къде точно е проблема. На село хората със стъкълце си пилят протезите. Неволята учи.
ПИПИ, а ти как си? Овладя ли положението с херпеса?
МЕРИАН, нека щерка ти да готви. Ти ще завеждаш ентусиазЪма.
На етажа има големи маневри. Внучките тичат насам натам - разнасят продукти и посуда, а после и готовата продукция. Щерката маринова мръвките, да видим какъв ще е резултата. Във всеки случай ще е по-интересно от традиционните ястия.
Неспоменатите ги гушкам.  HugИ гася ламБите! Heart ви до никъде и повече от повече. Grinning Лека нощ!

# 644
  • Вила Великула
Добро утро по тъмни доби. Всички спят, исками се и аз да се пробвам още малко, ама се чувствам наспала се.
Гледам през нощта се е вихрил купон в къщичката ни. Неуморни сте и наистина е възможно още утре да сме в нова къщичка.
ДОПредени сте.
Честит рожден ден на Ромео.  Да е здрав и все така опора на Фло. Да е обичан и уважаван от деца, внуци и правнуци.
Честит рожден ден и на малкия принц на Касс. Да е здрав и да има щастливо и безгрижно детство.
КАГ, такава подобна е гледката ми от селската къща. Всъщност това ни плени преди години като купихме земята за строеж. От едната страна виждаш Рила, от другата Витоша,  а от третата Конявската планина.
Сега ви оставям и ще се опитам още малко да поспя, да видим дали ще успея.

Общи условия

Активация на акаунт