Добутаме я до кафето, всичко друго отметнато.
Сега зорът е да не седи при мен в кухнята, а да отиде да събуди каката в стаята. Не знам казвах ли ви, че има промяна на плановете -;ще си имам момиченце и кученце за Нова година.
Внучката се отказа от празнуване с приятели - остава с мен, а внука си отиде и ще си бъде с родителите при приятелските семейства, с които ще са довечера.
Честит рожден ден на малкия рожденик на Касси!
,,Тли "" е една прекрасна възраст - жив и здрав да е, с грейнали очички да открива света и много радост да ви носи!
Честит рожден ден и на съпругът на Фло!
Много здраве му пожелавам и много хубави моменти с близки и приятели!
Плановете ми за днес - лежерни.
Нищо специално, даже не знам дали ще правя друга храна. В хладилника има и печено месо със сос от вчера, и без сос от онзи ден, и салати, и десерти, а както казва ИИ, ,,тъй като трябва да сваля десет кг"" не ми се полагат още вкусотии, и на внучката ми -също, че в телосложение прилича на баба си Клечка.
Допих кафето.
Освен да ходя да се изкъпя и да се правя красива предновогодошно, пък ако решим може да разходим хубост на някъде през деня, макар че днес май и максималните температури ще са отрицателни. Но пък има и заведения и други топли места, та не е страшно.
На вас приятен последен ден от годината, не се преуморявайте, а се наслаждавайте.