КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 666
  • 675
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Фло, да е жив и здрав Ромео! Да се слушате и да гледате правнуци заедно.
Малкия КАСчо да расте здраво и весело дете! А големите в къщи много да го глезят.
Макавели, менюто ни е почти еднакво. Но у нас в чугунената тенджера се пече пиле, пълнено с ориз и стафиди. След него ще е рулото Стефани, руската салата и пюрето са готови. Мезетата са нарязани от Лидл. Баницата с късмети ще е утре сутринта. Да видим какво от всичко ще опитат мрънчоците или ще поискат поредните "агепи"/спагети/.
Ако искате снимки на снежна Витоша - ще направя утре на светло. У нас видимостта е много добра.

# 661
  • Вила Великула
Май всички сте в КПП-то. Като гледам тече трескава подготовка за посрещането на празника.
Аз съм почти готова: изчистих и измих къщата, изгладих покривките за масите, руската салата е готова, кюфтенцата са почти опечени, по-късно ще ги правя красиви на коктейлни шишчета, пуешкото филе е мариновано и малко по-късно отива във фрайера да се опече. Сирената и разядките чакат да бъдат аранжирани красиво на масата. Другите неща ще ги донесат комшиите.
Сега мисля да окупирам диванаТа и да си почина, после ще се правя на красива и накрая с готварска престилка през кръста ще доизкусурявам детайлите.

# 662
Честит рожден ден на прекрасния съпруг на Фло!  Пожелавам му здраве, дълъг живот и спокойствие! (Покрай активна съпруга като жена му, спокойствието му е относително).  Аз съм очарована от него. Не всеки съпруг приема  идеите на жена си  и не само ги приема, но и активно участва.  ( Пример- цяла година гостенка от Германия, студентка на 70 г. , курсове и още какво ли не!). Хубава празнична вечер, съпруже на Фло! Наздраве за твое здраве!

Честит рожден ден на малкото внуче на Касс и съпруга ѝ! Да ги радва много с  всеки изминал ден! Да расте здрав и любознателен!  

Изпращам 2 025 г. с добри чувства. Радва ме това, че и през тази година всички мои близки са живи и здрави! ( (Преди няколко поредни  година ми бяха  отнети скъпи хора).

Имах хубаво пътешествие, имах работа, която ми носи удовлетворение и усещане за полезност, имах подкрепата на синовете и снахата, когато имах нужда. Имам внуците ми, които ми носят радост с постиженията си. Затова благодаря на 2025 г.!  Дано след една година да напиша същото!

Весело посрещане на 2026 г. , приятелки!

Моите гости ще са утре вечерта. Сега се отдавам на почивка и телевизия!

# 663
  • в сърцата на любимите ми хора
Аз съм почти готова. То за двама човека не е никак трудно да се приготви трапезата. Пекат се пържолките и баницата, сармите от кисело зеле с кайма са готови, туршийка, баклава и плодове за десерт. Имаме си шампанско. Чакаме я, да идва вече🙂.
Да изпратим старата година с благодарност и да посрещнем новата с надежда, смях и незабравими моменти.

# 664
Добра вечер, приятелки! Най-после да подвия крак и да ви нагледам.
Фло, да ти е жив и здрав рожденника, да се обичате и подкрепяте още дълги години, да се радвате на внуци и правнуци!
Касс, честито на малкото ви сладурче! Нека е здрав и палав, много да ви радва!
Аз днес направих глупостта да приготвя всичко, а вчера не си мръднах з.....ка. Та ми се видя на нагорно ,ама  не ми е сефте. Сега остава да сложа масата и тайфата да заповяда.
В края на годината избягвам равносметките, но като цяло  -  благодаря 2025 г.! С надежда за по-добро очаквам 2026.
Прегръдка за всички вас и пожелания за една топла и уютна вечер! Наздраве!

# 665

Всяка Нова година идва като бяла страница – тиха, чиста и пълна с обещания.
Нека посрещнем Новата година с усмивка, благодарност и надежда. Нека си пожелаем здраве, любов и смелост да следваме мечтите си.
Пожелавам ви винаги домът ви да е пълен със смях и щастие, трапезата да ви е отрупана с изобилие, комина на къщата да пуши, стопляйки сърцата ви. Бъдете здрави и весело посрещане на Новата година - НАЗДРАВЕ
Wine Glass

У нас вече масата е подредена и е време за празнуване!

# 666
И ние подредихме масата.

Наздраве!
Весело посрещане на новата година!

# 667
  • София
Ето ме и мен. Поздравите са предадени и получени с благодрност. На рожденика особено му се понравиха пожеланията, в които споменавате да го глезя. Благодаря ви и аз. Grinning
Всичко е готово. Отивам да се преоблека и след половин час ще наобиколим масата.
Изпращам 2025 с благодарност. Очаквам с надежда Новата 2026.
Весело посрещане, дружки!
Среща - догодина, в къщичката ни.

# 668
Да е честита Лора! Да е жив и здрав мъжът на Фло! Ние, нали сме бързакови, си похапнахме тържествената вечеря и доволни поседнахме на диванчето. Сега ще чакаме полунощ да разлеем шампанското. Беше една хубава година!

# 669
Мили ми дружки, сърдечно ви благодаря за поздравите и пожеланията към  нашия малък мъж! ❤️
Приготвяме се отново за маса.
Да изпратим, да посрещнем и да благодарим!
Ще си отидеш стара ни Годино,
след ден, след два,
на Новата е ред.
Ще вдигнем чашите със старо вино
и ще си дръпнем новия късмет..

Ще чакаме коли и нови къщи,
живот и здраве...
Дом със берекет...
Душите ни ще си останат същи,
но..за души не слагали късмет…

Сърцата мъничко ще остареят,
и може да затупкат с нови глас.
Ех, някога пък може да успеят,
сърца да подарява Дядо Мраз…

И нека да запазим добрината,
и любовта си нека задържим,
и нека ги разпръснем по земята,
и лошите със тях да нагостим...

Ще тръгнеш стара ни Годино...
Вземи със тебе старите злини!
Наздраве, Нова ни Годино!..
И хайде идвай, с по-щастливи дни…

Автор: Красимир Димитров
           /Кресто Миров/

# 670
Честит рожден ден на Ромео!

Касс, честит рожден ден на внучето ти!

Ние, с ММ, сме сами. Е, с Бинго. Кой на парти, кой на курорт, кой на работа....Улеснена съм с готвенето. Стутульосах месце от буркан с топено сирене, баница със сирене, салата от прясно зеле. Голямата щерка ни донесе баклава.
И какво му трябва повече на човек. Дето казва Фрауданна, ще пийнем по глътка шампанско да я посрещнем новата и толкова.
Весело да я посрещнете и вие!

# 671
И ние баба, внучка и куче сме се подредили на а диванаТа.  Отметнахме основното ядене, аз и десерт похапнах, сега само пийваме - аз тоник, внучката Пепси.
И на вас приятно изпращане и още по - приятно посрещане!
Нашата маса казва наздраве на вашата маса Simple Smile !

# 672
Наздраве и от нас - започнахме с аперитив, хапнахме и сега аз съм на сок, а ММ на чаша вино. Връткаме дистанционното - нищо не ни хваща окото, в момента сме на БНТ.

# 673
Обаждам се от лудницата. Едни ядат и пият, други само пият, трети играят настолни игри, четвърти баскетбол в кухнята, за да не замине елхата в хола. Ама е весело...
Наздраве!

# 674

Общи условия

Активация на акаунт