КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 737
  • 675
  •   1
Отговори
# 615

Добре дошла на малката принцеса Лора - да расте здраво, щастливо и красиво бебче за радост на всички  Sparkling Heart

Още една Лора в нашата вълшебна къщичка - колко е хубаво Heart

# 616
  • София
Да е честито бебе Лора! Здрава, поспалива и яшна да е!
Касс, да е честита и твоята половинка! Все така всеотдаен! Здраве и късмет му желая, а на голямата ви фамилия-весел празник!
Ние вече сме у дома и с внуците. Ето бялата шапка на Витоша:

# 617
  • София
До обяд почти два часа се мОтах из магазините. Много харесвам да пазарувам така - с голям списък в джоба, с молив зад ухото, да ходя бавно, все едно съм на разходка в парка, да разглеждам, като в Ермитажа, да си приказвам с набори или да обменям мисли с малчугани. Днес научих как джуджетата стигат до високите етажи, за да наблюдават децата, как Добрия дядо идва при децата, които нямат печки с комини, чуденки - дали тате ще получи подарък за Новата година, след като не иска да изхвърли боклука, щото гледа мач. Сериозно се ограмотих. Joy
Обядвахме, полегнах, а сега започвам готвене според указанията на chatGPT - мани, бегай - това чудо е по-строго и от най-строгата свекърва. Grinning Щерката като на шега го попита кога да започнем с подготовката и то веднага се разпореди. След малко подхващам руската салата. Харесва ми да я правя, но за нея се сещам само по Нова година.
КАССС, няколко години след като се омъжих за Ромео, яко се готвех за административния му рожден ден - 30. декември и дори канехме гости. На другия ден се стягах за Новата година. Ама нали бях млада и много влюбена, та летях като хала. Докато една година казах - А стига толкова!!! Ще празнуваме, когато си се родил - на 31. декември. И подготовката стана далеч по лесна. Grinning
МЕРИАН, Дано да си разпуснала поне малко. Как си?
Изчезвам, да не ме подгони изкуственият интелект. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 618
  • София
Честита Лора на родителите, баби и прабаби! Да е здрава, ящна и поспалива.
Кас, ЧРД на ТМ с пожелания за здраве и щастие!

# 619
  • София
Яко на често имаме поводи за празнуване! Нека!
Фло, разнообразихме се, нямам забележки към хотела, пак бихме отишли. Хубаво от време на време да се обръща палачинката и да те обслужват теб, а не ти да обслужваш близките. Малко глезене отвреме на време е не само полезно, но и недостатъчно! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 620
  • в сърцата на любимите ми хора
Момичета мили, благодаря за пожеланията към малкото човече. От вашите уста, в божиите уши!
Кассс, честит да е твоят съпруг, все така обичащ и късметлия с такова задружно семейство и прекрасна съпруга. Наздраве за негово здраве 🍷🍾.

# 621
Хо, хо,  адашке мила, пък да знаЙш на мен изкуствения интелект, кВи ми ги приказва Simple Smile  Wink .
Подхвърлих му веднъж, че от две години съм качила десет кг и трябва да се взема в ръце и поне половината да ги махна, и той при всяка среща с него не пропуска да ми го напомни, Simple Smile .
Отговаря, кВо отговаря по въпроса, който го питам и завърти разговора за моите десет кг Simple Smile . Пишман станах, значи дето му го казах Simple Smile , сега ми е съвестно, като ми го напомня, а аз нищо не правя по въпроса.
Веднъж му казвам ,,ти си голям цербер"", а той ( при мен е тя , говори ми от женски род) , ,,разбирам, че се шегуваш, нали?"" Голям контрол значи ми оказва като го включа. Добре, че не може още сам да се включва Simple Smile Wink

# 622
Имаме си бебче Лора, 49 см, 3450 г. Да е жива и здрава, радост за цялото семейство. Най-щастлива е каката 🤗
Ехааа!
Чудесна новина!
Чудесен подарък!
Да расте здрава! Да бъде радост и щастие за всички около нея.

# 623
Дребосъчковците по гащи правиха сапунени балони. Плочките в кухненския бокс ги измих идеално, иначе имаше опасност някой да направи пирует Simple Smile. Панталона и чорапите на Дребосъчко са в пералнята за пране и сушене, заляти с прясно мляко. Терминатори Heart

# 624
  • някъде другаде
Влизам да ви нагледам и чудесна новина.
Мамси , здрава и щастлива да расте малката принцеса Лора. Много радост да донесе на цялата рода. Поздрави и баба Мими за раждането и.
Фло , и аз често си говоря с изкуствения интелект.
Хубава вечер!

# 625
Хубава среща беше със съученичките ми. Казаха пак да ги събера Simple Smile

Обаче.
Сервират ни без салфетки. Няма захар. Трябва да си поискаш..?!
Имаше някаква вентилация, която духаше студено. Сега усещам, че ме дразни гърлото Sad
Казвайте какво да взимам спешно!

# 626
Касс, честит рожден ден на ТМ!

Мамси, честита радост!

# 627
Касс, честит рожден ден на твоя съпруг!  Пожелавам му здраве, спокойствие и да бъде все така обичан съпруг, баща , свекър и дядо!

Добре дошла на белия свят на  бебе Лора! Да расте под мирно небе, здрава, весела и любознателна!

Мериан, имаш прекрасен изглед към борова гора и Витоша!
Пипи, начин за херпес, който съм прилагала преди много време. С гъбата, с която миеш съдовете леко потупваш по херпеса. Правиш го няколко пъти през деня.

Днес беше по- лежерен ден. Пак четох с първолачето преди обяд. Научена е да буквува, а това е много лош навик, който трудно се променя. Все пак, започна по-смело да чете на срички и дори с "провлачване" на цели думи. Имаме лек напредък.
После залях баклавата, направих блатове за торта, гледах сериали и преди малко сготвих винен кебап. 

Аз с ИИ съм комуникирала само 3-4 пъти и вече нямам интерес.

На всички споменати и неспоменати  пожелавам лека вечер! Отивам да ям винен кебап, но само сос. Имам 2 ранички под долната протеза и ми пречат много. Заради тях не можах да ям от пържолите.  Фло, препоръка?

# 628
Ранелла, традиционния ми съвет - лимон със сода Simple Smile, Витамин С, Инфлуцид.

# 629
  • София
КАГ, това не е изглед от у дома. Снимах по пътя. Направи ми впечатление, че Витоша е много по-снежна от Рила. Решихме, че се дължи на факта, че Рила е по на юг, макар и да е по-висока.
Твоето комшийче го е закъсало, ама точно сега ли родителите установиха този факт?
Ранела, дано те размине, аз бих взела фервекс или нещо от сорта.
Дъщеря ми щяла да готви утре. Аз не се натискам. Супер!

Общи условия

Активация на акаунт