КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 738
  • 675
  •   1
Отговори
# 600
Отива си поредната година,
събрала в шепи толкова мечти,
надежди, радости отминали,
преглътната горчилка и сълзи...
Сега към идващата се обръщаме
с надежда да ни донесе:
на бедния бездомник
- малка къща,
а на бездетния - дете,
на гладния - парче от хляба,
на тъжния - една усмивка само,
на болния - безценно здраве,
а на самотника - другарско рамо...
Сбогувам се с годината на прага...
А новата дано ми донесе
това, което старата забрави...
Аз искам само Здраве и Късмет!
Автор:Ваня Статева

# 601
Честито на днешния рожденик, чакаме утрешните поне двама.

# 602
Добър ден,  преди малко се измъкнах от леглото  и сега пия кафе и чакам пИятеля. Днес ще има супичка  - не нарисувана.
Касс, честит рожден ден на твоето момче! Здраве, дълголетие и заедно да дочакате и отгледате правнуци. Бъдете все така задружни цялото семейство, весел празник!
Ставам да подрънкам тенджерите.
Хубав ден!

# 603
Касс,
Честит да е рожденика!
Здраве и разбирателство ви пожелавам!

# 604
  • някъде другаде
Пипи , премени се , ншщо че ще си вкъщи. Празник е все пак , а и ще имаш гости.

# 605
Честит рожден ден на твоя човек, Касси!
Да е жив и здрав и още много хубави моменти да имате с близките ви хора и приятели!

# 606
Кассс, да е здрав и честит ТМ! Всичко най-хубаво пожелавам!

Ние сме у дома с дребосъчковците. Сервираха обяда на прабаба си, сега играят. От всички възглавници си направиха легло на пода. Дребосъчка е гледала по телевизията и нарисува и изряза едно коте, което се храни с рибки. Подлепила му е стомах от картонена чашка. Бива я в тези дейности. Взела е тези умения от другата си баба. Simple Smile
Оказа се, че дъщеря ми ще работи на 31.12, 1 и 2-ри.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 13:24 от tetka_the_best

# 607
  • в сърцата на любимите ми хора
Имаме си бебче Лора, 49 см, 3450 г. Да е жива и здрава, радост за цялото семейство. Най-щастлива е каката 🤗

# 608
  • София
ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА ДА Е ЛОРА! МАНЕКЕНСКИ РЕАЗМЕРИ ИМА. СЕГА ДА Е ДОБРИЧКА, ДА ПАПКА И ДА СПИ, МАМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ БЪРЗО, ТАТКОТО ДА ПОМАГА, КАКАТА ДА Я ЗАБАВЛЯВА. БАБИТЕ ДА НЕ СЕ БУТАТ БЕЗ ПОКАНА, А ДЯДОВЦИТЕ ДА ПОЛЕЯТ ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ!!!

МАМСИ, честита ви радост! Честито и на баба Мими - ново правнуче!

# 609
Пу, да не урочасаме бебе Лора,  пуфка малка, да расте голяма и красива, с късмет!

# 610
Радост си имаме в темата !
Мамси, да ви е честито бебе Лора на цялата рода!
Да расте здрава и много радост да носи на всички ви!

# 611
Добър момичета!

Влизам и каква хубава новина! Мамси, да е жива и здрава малката принцеса! Да расте в мир и обградена с много обич! 🥰

Пипи, при херпес, освен мазило Ациклостад, или от другите които са ти казали вече, аз вземам и ударна доза вит.С. на мен ми помага.

Тони, Макавели, Фло, Борянка, Клечице, Ениса, Тетке, Ранела, сърдечно благодаря на всяка една от вас за хубавите пожелания към ММ! ❤️ Дай Боже от вашите клавиатури в Божиите уши! И на вас да ви се връщат тъпкано! 🥰

Аз действам по задачите. Двете салати са готови, ще има и за утре вечер. Ще мина каренцата на тиган да остане после само да се пекнат. Гъбения със и снежинката в по следобедните часове. Сега ще се подредя масата, че после няма да имам време.

Хубав да е денят ви момичета! 🥰

# 612
Мамси, честита ви радост! Всичко най-хубаво пожелавам на бебе Лора!

# 613
Мамси, поздравления и от мен! Да е много здраво и спокойно бебче, да расте умно и щастливо дете между всички вас! Прекрасен подарък за Нова година!

# 614
  • Вила Великула
Бързо включване да честитя рождения ден на половинката на Кассс. Да е здрав  все така да се подкрепят и да вървят напред.
Мамси, честита да е малката принцеса. Да носи много радост на родителите.

Общи условия

Активация на акаунт