Жал ми е за Принца на Клечката ,бива ли забрана. Тя пък не го оставя за два-три часа сам, нали е принц. Друг пък го маскирайте като джудже или букет даже, ще му ходи.
Що пъ ли отворих дума за харесване, да не досаждам и тук с творчески напъни , но има хора ,дето няма да видят на друго място и заради тях основно,.Аз не обичам да не разбирам за какво си говорят другите, налага се ,но не обичам, та за това също.
За сега няма друга книга, нека навали богато , да се събере "матриял". Ще я напълним със звезди и слънца.
Аз спах, пих от две вина, от САЩ и от Чили. Не ги усетих тези грамове. Те бутилките лимонадени, кой продава така вино, на шотове да го пиеш. Сипа синът да ги опитам. Не наведнъж. Имаше хубаво меню, та му ходи и хубаво вино ,ама няма да ви кажа какво беше, плодово розе.
Само че, като свекърва, небиена от присъстващите в къщичката ни нЕма да си отида, ако не внимавам и нещо забранявам. Трябва да си го имам като обеца на ухото или казано по друг начин, да си имам едно на ум.
С нетърпение ще чакам следващата година и следващата сбирка. Хубаво ми е във вашата компания, момичета!

Току що ми писа, че е минало.