КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 591
  • 675
  •   1
Отговори
# 75
Как си позволяваш да забраняваш на хората да пият алкохол? Свекървата на КГБ.  Те  едни пияници, а ти им пречиш.

Жал ми е за Принца на Клечката ,бива ли забрана. Тя пък не го оставя за два-три часа сам, нали е принц. Друг пък го маскирайте като джудже  или букет даже, ще му ходи.

Що пъ ли отворих дума за харесване, да не досаждам и тук с творчески напъни , но има хора ,дето няма да видят на друго място и заради тях основно,.Аз не обичам да не разбирам за какво си говорят другите, налага се ,но не обичам, та за това също.
 За сега няма друга книга, нека навали  богато , да се събере  "матриял". Ще я напълним със звезди  и  слънца.
Аз спах, пих от две вина, от САЩ и от Чили. Не ги усетих тези грамове. Те бутилките лимонадени, кой продава така вино, на шотове да го пиеш. Сипа синът да ги опитам. Не наведнъж.  Имаше хубаво меню, та му ходи и хубаво вино ,ама няма да ви кажа какво беше, плодово розе.

# 76
  • Вила Великула
Набързо и аз да се обадя. Както винаги срещата беше емоционална и зареждаща.
А настроението и емоциите съвсем ми се вдигнаха след като Борянка ни подари и тези вълшебни стихове.
Сега лягам, че утре от рано ще съм по задачи.

# 77
  • София
Нали при мен длъжността свекърва е вакантна, та БОРЯНА ме произведе в чин свекърва на КГБ! НЕма празно. Stuck Out Tongue Winking Eye Само че, като свекърва, небиена от присъстващите в къщичката ни нЕма да си отида, ако не внимавам и нещо забранявам.  Трябва да си го имам като обеца на ухото или казано по друг начин, да си имам едно на ум. Joy

# 78
Еми какво да ви кажа, хубаво ми беше, малко ми беше Heart С нетърпение ще чакам следващата година и следващата сбирка. Хубаво ми е във вашата компания, момичета! Heart И в реалната, и във виртуалната! Heart

КАГ, поздравления за успехите на детето! Пожелавам още много занапред!

# 79
Ей затова ви обичам - много сте готини Heart
Започвам да мисля как да ви провокирам срещата за 8-ми март да е отново в Луковит или още малко по-насам.

# 80
  • някъде другаде
Добро утро!
Рано съм станала , че ще ходим с Теди на Велико Търново , на изпит е!
Кметството днес е на автопилот , колежката е на Рим на гости на първата съпруга на мъжа си , кмета ще кара жена си на лекар в София. До обяд ще отвори един работник по програма , а след обяд съм оставила ключ за полицията да се самообслужат.
Вчера сте изкарали страхотно , надявам се да се класирам за някое от празненствата през 2026.
Мериан , силно стискам палци. Всичко да мине добре.
Кас , как сте , миличка? Вчера не се обади.
Хубав ден!

# 81
  • Вила Великула
Добро утро, баболинки!
Днес стиснати палчета за Мериан. Да мине всичко безпроблемно и после да не я боли.
Аз съм станала рано-рано, че трябва и рано да излеза. Имам работа при Нотариус и после в офиса, че ще чакам един нов клиент. После смятам да паля белия кон и да заминавам на село, че освен работа, не съм започнала приготовленията за благотворителния базар. Ще правя меденки и ще ги украсявам коледно и мъфини, но мъфините ги оставям за петък да са мекички.

# 82
Добро утро и от мен!
И аз днес съм ранобудна. Трябва да отида рано на работа.

Marian, стискам палци да мине лесно и бързо. След 10 дни ще пиеш каквото и колкото искаш.

Боряна, много хубаво пишеш. Не се спирай сама. Чакам втора книжка.

Пипи, свършвай работата в града, че другата е по-интересна.

Клечи, съжалявам, че не ви видях вчера.

Успех на Теди! Ще се справи!

Хайде, хубав да е денят ви!

# 83
Добро утро и от мен! Обичайното - пия кафе и се приготвям да ходя при дребосъчковците.
Стискам палци за Мериан всичко да мине леко!
Стискам палци и за дъщерята на Тони!
Хайде, глътвам кафето и потеглям.
Хубав ден на всички!
До после!

# 84
Добро утро.
Днес всички сте много ранобудни, всяка със своите си планове и задачки.

Ранелка, и аз съжалявам, че не ви видях, поне за мъничко повечето от вас.
Не очаквах, че така ще се случи, Чарли съм го водила с мен по заведения и из квартала, и из центъра, и никъде не е имало проблем, даже са предлагали да му донесат водичка, но аз винаги си му нося и съм казвала, че няма нужда.
Не че толкова беше нужно да го взема с мен, но беше приятно време за сметка на сутрешния студ и реших да съчетая срещата с разходка, но не предвидих, че в това заведение има забрана за кучета.
За друг път ще си знам.

Тони, вече може и да сте стигнали в Търново - успех желая на дъщеря ти !

И за Мериан стискам палци, всичко да мине бързо и леко.

Борянка, моите възхищения!
Стиховете ти, не само тези - всички, са чудесни! Много емоционални и затрогващи!

Пипи, бързо да свършиш задължителната програма и да ти почне приятното скадкоправене.

Моята сутрешна задължителна  програма приключи, сега е личната програма.

Студено е на вън още, но после се очаква слънчице.
Нека ви е хубав деня и спокойно и уютно на  душичките!

# 85
Добро утро момичета!
Сега ви прочетох малко на диагонал. Поздравления за внучката КАГ, успех на Теди днес на изпита и ще стисна палци за Мериан.
У нас нещата не са добре. Вчера цял ден съм с 39 градуса,  само спя и хич не ми е добре. ММ пребори вируса и е на работа. Грип А е. И двамата синове са болни. Снахата я вкараха в болница, нали не може лекарства да пие. Пробвахме с оцет и разни подобни, но не спада температурата. Много е коварен вируса, всичко боли и нямаш грам сила, за силното главоболие пък да не говорим.
Хубав да е денят ви момичета и се пазете! ❤️

# 86

"Невинаги ти трябва план. Понякога всичко, от което се нуждаеш, е да дишаш, вярваш и оставиш нещата просто да се случат." - Манди Хейл

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Кассс, силно стискам палци по-скоро да преборите грипа. Децата удържат ли положението - дано тях не ги "хваща"?
Мериан, да мине всичко успешно
Тони, успех на Теди - отличник е тя! Може вече и да е минал изпита ...
Днес и моята картичка ще отлети за Гъбката.

На всички баболинки - безброй прегръдки, стойте на топличко по възможност и се пазете и Heart

# 87
  • София
Привет, красавици!
Започвам с палците.
Надявам се МЕРИАН  да е останала вече с един зъб по-малко. Бързо и леко не може да бъде, ретиниран мъдрец е това, но дано вече е минало. И БОРЯНА да не ми се кара,  Stuck Out Tongue Winking Eye  че дружката ни до онзи ден 10 дни пи АБ, а от днес пак ще пие поне 7, а може и 10 дни. Е как да й разреша алкохол??? Нека да съм лоша, по-лоша, свекърва!!! Grinning Току що ми писа, че е минало.
За всички от семейството на КАССС стискам палци за по-скорошно оздравяване. Обадих й се, издадох се, че аз съм нейното другарче, добре, че момчето й е добре и може да получи подаръка. Слава Богу, че децата и голямата снахичка са добре. Ще се оправят и останалите!
На ТЕДИ пожелавам късмет и взет изпит! Не се и съмнявам.
Днес ще изпратя и аз две картички за Гъбката - на РАНЕЛА и моята. До нас има поща. После - Спиди.
Отивам на кафе и после по задачи. Прегръдки за всичкото КГБ! Hug

# 88
Кассс, прегръдки! Бързо и леко възстановяване пожелавам!
Аз тепърва ще разхождам кучето. Първо обаче седнах да си изпия второто кафе на въздух. Дойде един приятел с 10 месечната си кукличка, та я подондурках, а тя ми се смееше. Мило ми стана.
А, Мериан е писала! Браво!
Чао до после.
Heart

# 89
  • София
Здравейте от метрото. Прибирам се вече! Доктора беше вълшебник, по-бързо ми извади зъба отколкото ми ши раната после. Важното е, че е зад гърба ми! Имате вълшебни палчета, нали знаете?
Касс, съжалявам за това, което ви е сполетяло! Дано скоро се оправите, особено снахата! Сега палците да за вас!
Тони, и за твоята Теди едни палци стискам! Да се похвалиш скоро!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт