КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 15 593
  • 675
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцата на любимите ми хора
Аз докато се натуткам, вие сте свършили почти всички важни неща. Мериан, радвам се, че всичко при теб е минало леко и без усложнения🤗.
Стиснати палчета за изпита на Теди.
Кассс, гушкам и теб и дано по-скоро да оздравявате. Наистина тазгодишният грип е много лош. Пазете дечицата, дано не се разболяват!
Вчера се опитаха да теглят пари от картата на майка ми. Не се получи, но за по-сигурно я блокирах и днес ще ходим до банката да заявим нова карта.
Вчера си направих списък за менюто покрай празниците, че много дни се събират. Сега остава само да напазарувам някои неща оттук, а основните ще донесат децата. Ще имам занимавка.
Ще правя меденки като Пипи и по поръчка на щерката - масленки.
В събота беше благотворителният базар в училището на Алекс. Този път участвах  скромно, защото очите започнаха да ми изневеряват. Но пък, както винаги, от сърце. Събраната сума е около 26000 лв. и ще бъде разпределена между деца, които имат нужда. Какво повече може да иска човек ❤️

# 91
Здравейте, момичета! Между две позвънявания от службата, да ви нагледам. Мериан, бързо възстановяване и да се похвалиш скоро, че си треснала поне 1 голямо,  край на АБ и забраните на тукашната свекърва.
Касс, от сърце желая на всички ви да се оправяте бързо и отново да те виждам в темата редовно.
Докато стисна палчета и за Теди, тя си е взела изпита предполагам. Чакаме мама да се похвали. Тони, благодаря за топлите ти думи, сгряха ме повече от прекрасния подарък, който получих. И аз те обичам!
Мамси, браво на вас, наистина благородна кауза! Поздравления!
Пипи,  голямото лъФи одобрява идеята за събота, ще се видим на благотворителния ви базар.
Фло,  хич не ми пука кога ще си получа шала, имам си нов! Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ден,  бабетки!

# 92
Благодарение на Фло ви видях на вчерашната сбирка 🤗. Много сте готини и дори от снимките се усеща хубавото настроение и добрите чувства ❤️

# 93
Какво затишие цари...

# 94
Ви, трудно е да пиша, с брадвата си посякох пръста  и кърви, чакам доктора да ме превърже. Като цепех дърва за печката. ще мине като на куче.
 Всичко минава.

# 95
Оооо, Борянка, дано мине бързо. И да не те боли.

# 96
  • София
Ето ме и мен. Часът е 11.30
От сутринта не съм свършила домакинска работа за 2 ст. Занимавам се с приятни дейности - пих кафе, надписвах картички, опаковах подаръци. Следва обяд на внучките, после ще ходя до кабинета и да изпратя подаръците.
Писах, писах и не съм го изпратила.
Сега е 17.40
Отидох до пощата, да изпратя две картички за нашето момиче. Е, не било речено. Оказа се, че нямат марки. Във времето, в което все някой ще се сети да използва Български пощи, да нямат марки...Попитах дали да се надявам до края на годината да получат или да ги търся догодина. Не случайно отиват към умирачка. В Спиди ме ядосаха, след като не ми одобриха как съм си опаковала единия подарък. Разбутаха всичко, омотаха едни бутилки с по 10 м. найлон на балончета, после ме накараха да отворя плика с картичката ( добре, че не беше залепена) Проверявали дали няма пари в колета. Накрая донесоха един кашон, като от хладилник. Спокойно можех да седна в него и да ме изпратят на посочения адрес. Скоро така не бях се ядосвала. И понеже в кашона остана много празно място, наблъскаха празното кашонче, в което аз си бях подредила и уплътнила подаръците. Как не го сдрусах тоя младеж, още се чудя. Има няма беше около 40 кг. Щях да се справя с него, като стой, та гледай!
После пазарувах, натоварих се като камила. За да си отключа вратата на блока си закачих чантата на една дръжка. Отключих си и не съм си взела чантата. Останала е да виси от външната страна на входната врата. Престояла е там поне 20 мин. Добре, че никой не е минал през това време. А вътре около 600 лв, всякакви документи - Лична карта, шофьорска книжка, малкия талон на новата кола, банкови карти, разни зъболекарски карти, разни важни ключове. Изобщо не съм разбрала, че съм се прибрала без чанта. Донесе ми я една съседка, с която разменихме по няколко думи, малко преди да си закача чантата на вратата. Та такива ми ти работи.
БОРЯНЧЕ, много жалко. Ако имаш от моя крем, мажи го, ако нямаш кажи, да ти пратя.
Тръгвам за внучката, че днес раницата й тежи 100 килограма.

# 97
Минавам като вихър. Прегледах ви по диагонал. Благодаря за поздравленията за нашата спортистка!
Сутрин, докато се събудя и стана, идва време за физиотерапия, прибирам се, работя и денят минал. Сега отивам на театър и затова ви пожелавам приятна вечер!
Бо_ряна, пиши!  Второто ми хареса повече. Досещаш се защо.

# 98
Борянка, много бързо да ти минава! Внимавай бре момиче! Мисля те!
Аз подремнах следобеден сън, разходих се до аптеката и сега съм се чучнала на въздух да ви наглеждам и да пия кафе - нов модел розова лаваца. Не е лоша. За по това време става.

# 99
Борянка, съжалявам мила - пак е бил малкия дявол щом няма за шиене. Ами имаш си момче, не го жали - къде си тръгнала да цепиш дърва ... То лесно се дават съвети, но пази се!
Фло, няма да си ти ако нямаш приключения - важното е да са с добър финал Rolling Eyes
КАГ, каква е тази вихрушка - намали темпото, все пак празници идват. Дай си почивка!
Ениса, пИятеля е много оправен - виж как бързо се ориентира в обстановката и взема важни решения. Много ме кефи това дете Simple Smile
Тони, прибрахте ли се вече? Мина ли успешно всичко? Тук е непрогледна мъгла цял ден - писна ми ...
Мериан, как си - утихна ли болката след манипулацията? Успя ли да си починеш?
Кассс, надявам се да си по-добре
И ние днес пазарувахме, но не успях да взема всичко намислено. В петък ще продължим - не искам след това да ходя по магазини до след Коледа. Като си дойдат първите деца в събота живот и здраве, само да готвя. И без друго само навалици и блъсканици е в последния момент.

# 100
Прочетох ви.
Оххх, от къде да почна...

Първо -
Борянка, как си?
Много ли е дълбоко порязаното ?
Кой пръст е?
Не трябва ли и друг д-р да те види?

Второ -
ама, че се посмях за твоя сметка, адашчице Simple Smile .
Пак добре, че си се въздържала да не ступаш някой. Аз на твое място сигурно щях да бълвам змии и гущери и пламъци  щяха да ми излизат от очите Simple Smile ...
Толкова неориентирани хора има, че няма на къде повече
А за чантата - лошо, трябва да се внимава, че минута невнимание води до много главоболия после...

И сега иде ред да се похваля -
имам си подарък от другарче!!!
Благодаря, мило другарче, за специалните подаръци и за милите думи!
Много ме зарадваха!
Ама нали съм си шматарок безподобен, докато разконспирирам от кого е подаръка ... Добре, че на картичката пише, и то ,,партизанското"" име на другарчето ни...
.

Прекъсвам.
Ще продължа...

# 101
Превързана съм ,с кучешки илачи, но и за хора, те се преплитат лекарствата за едните и другите. Впрочем, къщните животни боледуват от човешки болести , та сме едно.
 Показалец на лява ръка е, не е страшно, но  ударът притисна  месце повече от раната. Ръкавица утре да не се мокри, превръзки и това  е. Нали имам доктор, за какво ми е друг.Не ме мислете

# 102
  • някъде другаде
Прибрахме се още по обяд. И в Търново мъгла. На изпита е писала , ще чака резултата. След обяд бях на работа , а след това на фризьор.
Ениса , оправен е пИятеля , намерил е начин да разреши проблема.
Хубава вечер , баболини!

# 103
Честита ни нова къщичка! Аз, залисана в работа, без малко да я пропусна.Cry Сърдечно благодаря на Фло, че ме направи съпричастна към празничната ви сбирка от вчера! Весели предпразнични дни ви желая!

# 104
  • София
Добър вечер,момичета!
Янче,прегръщам те! Светлина за Мелчето!
Бог да прости и нея и бащата на Тетка и брата на КАГ!
КАГ,браво на внучката!
Тони,минало е притеснението за изпита.Сега дано резултата е добър.Ще бъде!
 Боряна,хубаво е ,че имаш доктор под ръка.Дано не те боли много.Стиховете ти са чудесни.Още с първото четене ми направи впечатление,че едното стихотворение ти пасва страхотно,ако смениш гледната точка.Вместо ти да гледаш към звездите,тебе да гледат отгоре.Трябва да се променят само няколко думи.Аз знам през какво си преминала сама,да отгледаш и изучиш двама сина.Тези отгоре са изненадани .
 Касс,дано бързо ви минава и да изгоните вируса!
Ениса, това ли ще ви е първото гадже? Истинските мъже така се борят за любовта си.
 Аз поукротих работата.Издирих земеделците и ще приключа до вторник.Но получих две оферти за Коледа,едната по настоятелна,та в събота ще пътувам за ГД.Там ще довършвам работата.
  Яд ме е,че не можах да дойда на срещата.Сега получих снимките-много сте хубави.Видях Ранела-хубавица е.
  Хубава вечер,момичета!

Общи условия

Активация на акаунт