оправяте ли си леглото сутрин

• 14 496
  • 255
  •   1
Отговори
# 30
  • София, Манастирски ливади
Гласувах с опция 1,макар че първо се мия,а леглото е второто нещо,което правя всяка сутрин.

Peace

# 31
Не е точно първото нещо, което правя, но да оправям го всеки ден. Нямам избор - спалнята ни е в хола.

# 32
Това е първото нещо, което правя  Peace

# 33
През седмицата, когато сме на работа, майка ми ни оправя спалнята... Blush В събота и неделя - аз.

# 34
Това е третото нещо, което правя - влизам в банята, след това пия кафе и след това оправям леглата. Но задължително го оправям(е).

# 35
  • Sofia
Последна опция - ама наистина много рядко.

# 36
Почти винаги ставам преди приятеля ми, а той обича да си го оставя 'оправено за лягане'  Party Това обаче не ме бърка-живеем сами. Аз също често го оставям неоправено  Blush

# 37
  • София
Знам как ще прозвучи, но никога не съм си оправяла леглото - неуютна ми е спалня със застлани кревати, но разбира се, много повече ме мързи, пък и излишно действие ми се струва  newsm78. Но май ще трябва да свикна - както се очертава след време ще спим на дивана в хола, и тогава просто няма как.

# 38
  • по света
Понякога,дразни ме като е разхвърляно,но не съм маниак.

# 39
Хехе оправям го веднага, че нали спим на дивана ooooh!

# 40
  • При хората, които обичам
Оправям го. Навик, предполагам.

# 41
Да, първото нещо което правя е това.

# 42
Оправям го винаги, защото иначе стаята ми прилича на бардак.  Laughing

# 43
  • БГ
не. спалнята се ползва само за спане.

# 44
Винаги си оправям сутрин леглото, та дори и да закъснявам. После нещо ме човърка, та предпочитам да не ме човърка. Обичам като се прибера да ми е подредено, та да се отпусна.

Общи условия

Активация на акаунт