оправяте ли си леглото сутрин

• 14 492
  • 255
  •   1
Отговори
# 75
много рядко ми се случва да не го оправя - ако се успя, или бързам например Peace

# 76
  • В града на хумора...
Веднага, щом станем, или аз или мъжът ми го оправя/по-често той/. От малка съм научена така, за добро или лошо.
.....Подкрепям абсолютно  Peace

# 77
Опъвам завивката и затварям вратата на спалнята.

# 78
Да всяка сутрин.

# 79
Веднага след като се измия, това ми е първата работа.

# 80
  • Mediterraneo
Да.Веднага,след като станем.

И аз така.

# 81
  • София
определено не съм за пример  Simple Smile

# 82
Веднага след като станем !

# 83
Мразя да го оправям, но в повечето случаи го правя.

# 84
Като се сетя през деня, го оправям,но нямам точно определено време за това.Сутрин пазя тишина на детето-то спи в съседство,на кошарата.През деня разтребвам,че да има място за играчките му.Има случаи,когато бързаме да излезем навън и леглото си чака реда ,може и до вечерта да остане неоправено.

# 85
Гласувах с последната опция! Никак не обичам да не ми е оправено, пък и имам чувството, че като е разхвърляно леглото-цялата стая все една е с краката нагоре. Ако наистина много бързам сутрин и нямам време, веднага като се прибера го оправям Peace

# 86
Никак не обичам да не ми е оправено, пък и имам чувството, че като е разхвърляно леглото-цялата стая все една е с краката нагоре.

И аз така.  Peace

# 87
  • До хладилника, който обичам
Веднага, щом станем, или аз или мъжът ми го оправя/по-често той/. От малка съм научена така, за добро или лошо.

Как така "за добро или лошо"?  Rolling Eyes За оправяне на легла говорим, за Бога.

# 88
Това е едно от първите неща, които правя. Grinning

# 89
  • София
Всяка сутрин, задължително! Не мога да си представя да изляза, без да съм си оправила леглото....то е все едно да не си си измил зъбите....нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт