оправяте ли си леглото сутрин

• 14 503
  • 255
  •   1
Отговори
# 60
аз не си намерих отговор.... щото го оправям, ама не веднага, след като пия кафе и т.н.

# 61
  • Варна
аз не си намерих отговор.... щото го оправям, ама не веднага,

И аз, и аз. Само че първо правя на малкия закуската и го храня, защото се събужда озверял от глад. След това вече привеждам спалнята "у ред". Wink

# 62
ако не го оправя веднага след като стана после ме мързи  Mr. Green

# 63
Да.Веднага,след като станем.

# 64
Веднага го оправям,мразя да ми е разхвърляно из къщи  Crossing Arms

# 65
Да, първото нещо, което правя е това.

# 66
за онези, които не са си намерили отговор  Blush, поправих първата опция на едно от първите неща  Rolling Eyes

# 67
да си призная не го оправям всяка сутрин.  Rolling Eyes
аз нямам навици,  за съжаление , в тази посока. до момента съм имала камериерка  Laughing
понякога се стягам и няколко дни поред чинно го оправям, после има периоди, когато вечер, преди
да си легнем го оправяме заедно. спалнята ми е на 2 етаж и се качвам там само за сън.
знам, че не ме оправдава това.. .

# 68
  • Варна
Да,оправям го.Всяка сутрин след ставане.

# 69
  • Русе
Да, така съм научена и съм свикнала!

# 70
  • София
И друг път е имало такава тема, ама аз пак да питам: Какво значи 'оправям'? Изпъвате завивките или събирате завивки и възглавници и слагате шалте?  newsm78

За протокола - Никога не оправям леглото си или това на дъщеря ми. На детето леглото е високо и тя го ползва само за спане, не играе в него. В моята спалня не се влиза освен за спане. Дори нямам къде да сложа завивките ако реша да ги махна, дори и шалте нямам...  Embarassed 2 пъти в седмицата жената, която чисти изпъва завивките, понякога и аз го правя - толкова.

# 71
Не е първото нещо, което правя, но го правя винаги преди да излеза за работа сутрин, с малки изключения ако съм супер много закъсняла. Оправяне за мен означава изпъване на завивките...

# 72
  • варненка от София
Оправям го, но ми се е случвало да не го оправя, когато съм сама, когато ми е мързелив ден, но това се случва най-много 2 пъти в годината.

# 73
Да, винаги!

# 74
  • До хладилника, който обичам
Ако имам време/желание - никой не влиза в спалнята. Не точно това ми е критерия за добро домакинство, а и ССФ не съм, явно.

Общи условия

Активация на акаунт