За домашната храна като отидете на гости, какво правите?
Разбирам, че не всеки обича всичко, но като чете тук, сакън една баница да не занесеш като идеш на гости.
Така лесно мога да дам идея, когато ме питат. Ей сега за Коледа поисках едни боички, които струват 12лв. Ще ме зарадват много повече от един комплект зимни шал, който е супер неудобен и шапка, която ми е малка, на Том Тейлър от преди няколко години от същия човек 
За мен не
С мен също се съобразяват понякога. Например овкусена салата не ям. Понякога домакините ми оставят неовкусени краставица, репичка. Ако не ми - шанс, ще оцелея и без салата. До сега не ми се е случвало да отида някъде, където нищичко да не мога да ям. Но пак казвам - това го играем от години и изненади имаме рядко. За сравнение - има толкова ресторанти, в които нищо не мога да си избера, а дори да успея в общия случай е посредствено и скъпо 
)), но пък го използвах.
Когато М, който обича да готви, напускаше предната си работа му бяха подарили много скъп готварски нож и специално еленско месо, внесено от намсикъде при намсикакви условия и беше едно от най-вкусните неща, които съм яла
С удоволствие някой ден бихме се разходили заедно да си избера, но няма да е скоро