Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 46 732
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 420
Освен разочарование колко излишни пари се дават за тъпи и ненужни подаръци. Аз си признавам, че някои директно изхвърлям

# 421
  • Melmak
На Сикрет Санта най-лош вкус, който съм виждала да се прояви е книга на български в международна фирма. Не знаеш на кого подаряваш при нас, а чужденци много. И така стана, падна се на колежка чужденка. Аз в последните години изобщо не се записвам, защото не се кефя на екипа. В стария ми екип се познаваме много добре и се стараехме всеки път с подаръците.

# 422
И аз отказах да участвам. Много ми е инфантилно.
Колежката в моя кабинет получи музикална кутия с изтощена батерия.
Същата музикална кутия получи още една колежка.
Друга получи саксийно цвете, а тя не обича цветя и не гледа.
Една чаша видях да се подмята безпризорна, явно получателят не я е оценил.

# 423
По родните ширини няма изкореняване, че през бременност и една капка алкохол вреди, ама то бира и вино алкохол ли са?  🤦🏻♀
Складирай за после, че ще ти трябва😅

На мен ми e ставало тъпо от подарък от близка приятелка - шал, който беше събрал всички цветове, които не обичам и не нося. Просто си представих как е бил намален и го е взела.
Аз пък го показах на етърва ми, тя много го хареса и си го носи вече няколко години с кеф.

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 19:25 от Threemafan

# 424
По родните ширини няма изкореняване, че през бременност и една капка алкохол вреди, ама то бира и вино алкохол ли е?  🤦🏻♀ 
Складирай за после, че ще ти трябва😅

Това ме разсмя, но си е истина. Особено като проходи, в момента в който легне и заспи, един хубав Бейлис си е необходимост. LaughingLaughingLaughing

# 425
  • Melmak
Аз си пийвам по малко бира и вино, бременна съм.
Освен това алкохолът няма да се развали за няколко месеца. Нека сега ми подаряват, април ще поливаме бебето! 😍

Ние в нашата фирма правим Сикрет Санта на нещо като една дивизия. Повечето дори не ходят в офиса (извън визити и определени събития, 2-3 пъти годишно) и не се познаваме добре. Това е за моя конкретен случай. И да ми подарят нещо неподходящо, не бих се сърдила много, защото не се познаваме. Но все пак сме международна фирма и е недомислено да купиш книга на български. Иначе в стария екип си подарявахме само между нас си и беше лесно.
Тази година ми е по-спокойно, защото почти не сме се виждали с никакви роднини, освен свекърите. Не успях да им купя подаръка на време, но тези дни ще го взема. Като съм бременна имам перфектно оправдание да не се събирам с никой - искам да си почивам, студено е навън, има вируси.

# 426
Че да не носим като слониците по две години? То докато се обърнеш и виното е вече е почти необходимост, освен моментно удоволствие. Аз така се точа от сега за март месец да си налея една гоооляма чаша, само да е наред всичко. Даже си имам и две бутилки от фирмените подаръци, всичко е готово.

# 427
Тази година, засега, аз водя класацията за тъпи подаръци! Толкова бях доволна, че съм подбрала най-доброто 😁 Открих любомата сага на племеника ми и се оказа, че едната книга е на словашки 😁😁 Добре е, че бях взела две, а и други подаръци към книгите.

# 428
Сетих се за един култов случай тук от преди много години.
Супер задоволено дете беше пожелало от дядо Коледа щипки за пране.
Това ме подсети ... моята девойка във 2 или 3 група на детската в писмото до Дядо Коледа беше писала, че иска лъжица.
Питах защо пък лъжица ... не ѝ харесвала тая, с която яла там, че се поливала. Друго не можала да измисли какво иска.

# 429
Дъщеря ми си поръча дълъг списък плюс часовник епъл.
Отваря днес подаръците, радост голяма на книги, легота.
Отваря часовника, ние с баща и тръпнем да чуем реакцията.  Нашата заявява, "о, хубав подарък жалко че не мога да го нося на училище, защото е забранено смарт устройства" .Laughing
Можехме да спестим този разход, но бяхме изпързаляни.

# 430
  • There I was on a July morning
Като стана въпрос за соца си спомних, че майка ми и вуйна ми за една Нова година си размениха два абсолютно еднакви подаръка - някакви канички бяха. Голям смях падна, но нямаше кой знае какъв избор на стоки.
Помня и една случка - след манифестация на 24.05., се прибирам пеша по бул. Витоша и гледам - на една сергия опъната на тротоара продават от заветните корекомски шоколадови яйца, но в левове, а не за долари. Наредих се чинно на опашката, за да си купя, но ме ядосаха някакви нахалитети, които застанаха най-отпред. Възмутено им направих забележка, но те гордо ми отвърнаха, че се предреждат, защото са от провинцията. Направо онемях Rolling Eyes. Те си мислели, че ние в София всеки ден ядем такива яйца, затова е оправдано да се предреждат. То как да им обясниш, че специално заради манифестацията бяха пуснали такива лакомства, а през другото време ги няма.

# 431
Аз не обичам сувенири и като цяло неща, които събират прах… Получих веднъж за Коледа от приятелка цял кашон с герлянди за елха, гъба за чинии с дядо коледа, някакви пластмасови купички с коледна форма, четвърт коледна покривка и още неща от този род, от които разбира се се отървах… Не изповядвам философията да се подаряват подаръци заради самите подаръци, а те да са напълно ненужни.

# 432
  • София /Абсурдистан
Как така четвърт покривка?

# 433
Как така четвърт покривка?
Хахахаах покривка, която е с такъв размер, че е на 1/3 от масата. Малка покривка, но не е като аксесоар, а просто е с много странен и не практичен размер. По-скоро бих си покривала баницата с нея.

# 434
Не от тези квадратните, които се слагат по диагонал в средата на масата за украса?

Общи условия

Активация на акаунт