Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 46 558
  • 1 044
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Крем за ръце от свекървата, е на това му казвам да си кажеш право куме в очи, че не харесваш някого 😄 нищо, здраве да е (за пояснение, хора с възможности са, с последен модел айфон)

# 511
  • Sofia
Има и скъпи кремове🤑

# 512
  • Пловдив
Крем за ръце от свекървата, е на това му казвам да си кажеш право куме в очи, че не харесваш някого 😄 нищо, здраве да е (за пояснение, хора с възможности са, с последен модел айфон)
Чак пък "право, куме, в очи"...

# 513
Не си далеч от истината. Бившата ми шефка ми беше подарила евтин сет от 3 крема за ръце миналата Коледа. Даже миришеха гадно (на гранясяло). Ние живеем на тропически климат, ръцете ми не изсъхват, чак 3 крема. Засилих ги в кофата. Аз пък и подарих чаша на Старбъкс със горещ шоколад една доза, и аз не и останах длъжна. Wink

# 514
Кремът за ръце е полезен подарък, особено през зимата. Много бих му се зарадвала. А как обичам някой да ми гледа с кой модел айфон съм…

# 515
Jane, кажи ѝ, че за другата Коледа искаш крем за лице, да продължите традицията. И ѝ прати няколко линка на La Prairie - би желала един от тях, по нейно усмотрение 🤪

# 516
  • София
Кремът е скъп, но мирише адски силно, а съм с бебе и не е ок да ползвам такива силни миризми. Засилих го към кофата 😄

# 517
И ѝ прати няколко линка на La Prairie - би желала един от тях, по нейно усмотрение 🤪
Дори и Ла Прери да ми подарят, крем за ръце не ползвам. Ще си мажа петите с него.Laughing

# 518
Кремът е скъп, но мирише адски силно, а съм с бебе и не е ок да ползвам такива силни миризми. Засилих го към кофата 😄

Е това е твой проблем. И аз получавам мигрена от силни парфюми, но това си е моя особеност.

# 519
So Lucky* - за лице, за лице ще са линковете. Ако не го искаш, прехвърли го на мен, не ща да се мажа с на майка ми даровете от Кауфланд. Примерно Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ако подаръкът е само крем - не ми е ок, съжалявам. Свекървата дали би подарила това на дъщеря си? По-добре да се разберат нищо да не си подаряват в такъв случай.

# 520
Имам няколко крема за ръце, даже и един бътър за тяло, които ползвам за стъпала. Няма лошо, влизат в употреба. И аз не ползвах докато не се наложи да си мия ръцете по 50пъти на ден покрай бебето Simple Smile Та ако жената принципно ползва такива неща не е невъзможно да го е сметнала за хубав подарък. Ся, ако ти подари шампоан за много увредена и изтощена коса е друго Joy това са от нещата, които пускам по благотворителни базари Simple Smile
Аз съм подарявала крем за лице на позната за рождения ден. Каза, че това ѝ трябва, понеже ѝ свършва. Супер. Струваше 50лв, за мен не е лоша сума за "само крем".

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 21:35 от Inferiya

# 521
А защо се очаква свекървата да подарява на снаха си подарък, подобен на този на дъщеря си?
Скъп крем за ръце за Коледа е повече от достатъчен подарък. И няма отношение към модела на телефона на подаряващия.

пп. Шампоан за изтощена коса на Керстаз или Л алга, приемам на драго сърце и хич няма да му търся подтекста.

# 522
So Lucky* - за лице, за лице ще са линковете. Ако не го искаш, прехвърли го на мен, не ща да се мажа с на майка ми даровете от Кауфланд. Примерно Stuck Out Tongue Closed Eyes

За лице е друга работа. И по нисък клас крем ще уважа. Ама крем за ръце, моля ви се.

# 523
  • София
Моделът на телефона беше споменат, за да не се подразбира, че е от липса на възможност изборът на подарък. Wink Не ми е ок по никой параграф само това да се подари, дори и да ми влезе в употреба, при положение, че само за Коледа се разменят подаръци. За мен в нашите отношения това е демонстрация на нехаресване, иначе се изненадах, че има дами, които биха се зарадвали на такъв подарък, аз определено не се. 😄

# 524
Крем за ръце е меко казано странен подарък, по нелепост го бие  само крем за  крака.

Крем за лице, е друго. Макар че и там има особености, съобразно типа кожа е добре да се избира и аз не бих подарявала и за лице по тази причина.

Общи условия

Активация на акаунт